Къде в Бургас? 61 тема

• 66 499
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 450
От склад "Зодиак" до Черноморка съм купувала зебло на метър, мисля, че имаха и готови чували.

# 451
Благодаря, момичета, но търсила съм - няма.
Не ми вършат работа от тези белите за строителни отпадъци и др., а точно такъв бежов, с декоративна цел ми трябва. Онлайн намирам този в Баухаус, но ми се искаше да спестя доставка. В крайна сметка сигурно ще поръчам, ако нищо не намеря наоколо.

Bauhaus мисля, че има в града, ако го има и във физически магазин, може да пробвате. След Метро се намира

# 452
  • Бургас
Това е HomeMax.

# 453
В кои магазини могат да се намерят нагреватели за кухня на Делимано? Магазините на Топ шоп са затворени.

# 454
Момичета, търся препоръка за човек, който може да изработи торта от книжки и моливи като тази от снимката. За предпочитане от Бургас

# 455
Това на снимката лесно можете да го направите в къщи и да включите детето да се забавлявате заедно. Като се увеличи малко снимката се вижда как е направено.

# 456
Имали спортове за момчета на 4 години. Повечето са от 6

В джъмбо има много евтини  книжи около левче моливи панделка на ксерокс да ви принтитат някоя картинка на герои и готово. В средата картон или сериопор

# 457
BillieCross, минавам специално да ти благодаря! За какво ли не съм ходила в Зодиак, но никога нямаше да се сетя, че може да имат зебло там.
Flowers Bouquet

# 458
Im So Excited, радвам се, че ти помогнах! В този склад е пълно с находки Simple Smile

# 459
Здравейте, търся да закупя от някоя мама на пораснало момче униформи с дълъг ръкав за ДГ Златното Ключе, размер 104. Не знаех, че няма да мога да поръчам още, и не съм взела достатъчно:) А и са поскъпнали доста, ще е супер ако някой иска да си продаде старите!

# 460
  • Бургас
Някой знае ли къде могат да ми сменят цип на раница

# 461
  • Бургас
Обущарят на Трия-та сменя.

# 462
Къде в града има памперси и памперс гащи за възрастни големи размери?

# 463
Виждали ли сте някъде да продават готови очила с диоптър?

# 464
Къде в града има памперси и памперс гащи за възрастни големи размери?
Във всяка аптека

Общи условия

Активация на акаунт