Къде в Бургас? 61 тема

• 66 483
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 465
Къде в града има памперси и памперс гащи за възрастни големи размери?
В аптеката, която и да е.В Лазур мога и друг магазин да кажа.

# 466
Виждали ли сте някъде да продават готови очила с диоптър?
Вчера забелязах, че в аптеката до нас продават. В Славейков-аптека Нота Бене.

# 467
В метро също има

# 468
Може ли да ми кажете къде в Лазур?

# 469
Търся си бг морска сол за киселото зеле. Simple Smile Някой да е успял да се снабди? Бях чела, че солниците продават само чували по 25кг. За има-няма 13 години ще я изхабим.

# 470
Може ли да ми кажете къде в Лазур?
Като се пуснете по Копривщица надолу от Руската,първо е Съни маркет,след зеленчуковите и железарията има магазин за перилни и почистващи.Там и са по -евтини.А има и превръзки за родилка, ако на някой е полезно Simple Smile

# 471
Търся си бг морска сол за киселото зеле. Simple Smile
Проверете в Здравословна бакалия на ул. "Шар планина", срещу Тандем. Би трябвало да има, защото се зарежда редовно.

# 472
  • Бургас
Търся си бг морска сол за киселото зеле. Simple Smile Някой да е успял да се снабди? Бях чела, че солниците продават само чували по 25кг. За има-няма 13 години ще я изхабим.

До аптека "Фрамар" на Краставицата има висок блок, там на първия етаж в малко магазинче, продават зеленчуци собствено производство и такава сол. Бяха извадили специално един пакет отвън.

# 473
В Изгрев, на Велека, в плод-зеленчука до магазинчето за готвена риба.

# 474
  • Бургас
[/quote
Купувала съм от склад на "Тема", който се намира в сградата на "Черноморка" на площад "Трапезица".

# 475
  • Бургас
Има ли някъде готварски курсове за възрастни, ама не такива за сертификация. Гледам в София има курс за различни видове кухня. Така да е за хоби готвачи и за обогатяване на умения.

# 476
  • Бургас
Вижте тази услуга, набира популярност.
https://petstay.bg/
Също и по фб групите.

# 477
Някой да знае къде може да има адвент календари за тийн /момче/ или да правят по заявка?
На Douglas го гледах.

# 478
# 479
Минавам само да се оплача от персонала една възрастна жена на сладкарница Захаро Славейков ....
Чакам с детето на опашка днес към 17ч да поръчаме торта за събота просто с един тон злобен и заядлив и много  нелюбезен ми се каза, че повече поръчки не приема...Къде мога да се оплача .....
Всъщност те губят!
Споделих в Розата и казаха,че има много недоволни вече от Захаро.

Общи условия

Активация на акаунт