Къде в Бургас? 61 тема

• 66 497
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 825
Преди 1-2 месеца се питаше за торти за 1 човек.Бях казала за сладкарница в Лазур,която прави интересни неща.Днес ми трябваше нещо по -така  и взех тези

8 имаше сърца за Св.Вакентин поне 4 вида Simple Smile.

# 826
  • София
Следя темата, но съм пропуснала за тази сладкарница. Може ли информация за име и локация, ако трябва и на ЛС, за да не е спам

# 827
Хм ,локация не ми излиза или аз не мога.Казва се сладкарница Фантазия.В Лазур,ул.Велико Търново 18 .

# 828
  • Бургас
Може да проверите и тук https://www.facebook.com/profile.php?id=100076183524636
Мацката непрекъснато се надгражда, прави интересни десерти, има миниатюрки различни, по-оригинални вкусове и визии, а и самото място е уютно направено Simple Smile

# 829
Здравейте,питах и в лекари в Б-с ,но никой не отговаря.Реших и тук да проверя,може някой да не чете там...Прпоръчайте ми къде да направя мамография,освен апарата да е хубав и задапартното устройство./разчитането /да е точно.

# 830
  • Бургас
Здравейте,питах и в лекари в Б-с ,но никой не отговаря.Реших и тук да проверя,може някой да не чете там...Прпоръчайте ми къде да направя мамография,освен апарата да е хубав и задапартното устройство./разчитането /да е точно.
При "Маджуров". Правят снимките както трябва. Последния път за профилактичния преглед отидох в "СВ. София", защото ми беше наблизо,, после се оказа, че има "нещо съмнително" и като обиколих няколко доктора,, единият ми каза, че при "Маджуров" правят снимката в два плана /не знам дали е правилен израза /,  при мен са си спестили единия изглед и картинката не е ясна. Чак тогава се сетих каква беше процедурата при Маджуров и каква беше при "светците".

# 831
И аз питах в лекарската тема, но тук сте по-информирани и отзивчиви: при кой лекар да отида за възпален липом на гърба?

# 832
А как е разчитането в Маджуров.Иначе днес ми казаха,че били хубави апаратите в Стайков.Но то е важно и разчитането.Аз преди години с ехо имам подобен опит от "СВ." Та там не искам,че после още 2-ма се наложи да обикалям...

За липом може би хирург.Мисля,че ако прави проблем се оперира.Но не мога да съм полезна с име.

# 833
Търся техник на перални, който да прави ремонти по домовете.

# 834
Търся техник на перални, който да прави ремонти по домовете.
Преди около две години ни препоръчаха Величко, тел.0896051367. И ние останахме доволни.  Идва на посещение след работното му време, работи бързо, обяснява разбрано.

# 835
  • Бургас
А как е разчитането в Маджуров.

Спрягат д-р Недев за един от добрите в Бургас, не зная доколко е вярно. Аз съм правила при него ехография на млечни жлези. А вашата мамография профилактична ли е? Сякаш в последно време като че ли предпочитат ефограф пред мамограф за профилактика.

# 836
И аз така предпочитам,но онзи ден бях при ЛЛ и тя ме започна-по-точна била,полагала ми се/да ама аз нямам още годините за да се полага,както установих в последствие/ Настоя и даде направление. И за това проучвам-най-вече за това ,че каза за точността.Аз се бях нагласила да ходя при Ангелов на ехо.

# 837
Здравейте! Лаборатории Рамус надеждни ли са за хормонални изследвания?
Ако смятате, че не са, коя лаборатория е най-надеждна за хормони? Или това не са много специфични неща като генетичните изследвания например и навсякъде е ОК.
Благодаря!

# 838
  • Пловдив
Няколко пъти годишно изследвам хормони в Бодимед, просто са ми близо. Но наистина, ако не е нещо тясно специализирано - всяка лаболатория трябва да се справи.

# 839
  • Бургас/Пз
В Маджуров правят ли ехография на млечни по здравна каса с направление от ЛЛ ?? Или в Стайков??

Общи условия

Активация на акаунт