Къде в Бургас? 61 тема

• 66 494
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 840
  • Fairbanks, Alaska
И аз питах в лекарската тема, но тук сте по-информирани и отзивчиви: при кой лекар да отида за възпален липом на гърба?
Аз отидох при ЛЛ, която ми даде направление за хирург. И хирургът го отстрани. Това в държавна болница.

# 841
  • Бургас
В Маджуров правят ли ехография на млечни по здравна каса с направление от ЛЛ ?? Или в Стайков??
В "Стайков" със сигурност.

# 842
Аз си правих в стайков с направление от лл което ми се полага за годината ..трябва да се обадите на регистратура и да запазите час ..

# 843
Аз отидох при ЛЛ, която ми даде направление за хирург. И хирургът го отстрани. Това в държавна болница.
Дали е удобно да споделите кой е хирургът? Може и в ЛС?

# 844
  • Бургас
За ехография аз ходя в Маджуров при д-р Недев. Работят по каса.

# 845
А как е разчитането в Маджуров.

Спрягат д-р Недев за един от добрите в Бургас, не зная доколко е вярно. Аз съм правила при него ехография на млечни жлези. А вашата мамография профилактична ли е? Сякаш в последно време като че ли предпочитат ефограф пред мамограф за профилактика.

Д-р Недев преди около 13г. хвана рака на моя близка при кампаниен профилактичен преглед в Св. София след като прехваления бургаски хирург онколог Хрусанов й беше казал, че нищо й няма.

Аз се бях нагласила да ходя при Ангелов на ехо.
А д-р Ангелов пък хвана рака на майка ми, за който пак Хрусанов каза че било съсирече някакво и да забравела за него без да го проследява.

На мен Ангелов ми е казвал, че под 35г. не е добре да се прави мамография

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 08:19 от Рори72

# 846
  • Бургас
В Маджуров правят ли ехография на млечни по здравна каса с направление от ЛЛ ?? Или в Стайков??
В "Стайков" със сигурност.

И в Маджуров правят по каса.

# 847
  • Бургас
Идва вече пролетта и аз се оглеждам за дървета и цветя. В Бургас или около къде има разсадник. Има няколко градински центъра, ама разсадник те да ги отглеждат кои сте ходили. Аз знам след Джъмбо, след ХТИ, след отбивката за Крайморие. Предполагам, че има и други, но не ги знам. Случайно посетих един след Пазарджик, които сами отглеждат и отделно продават в градинският център. Цените от там до тук имаше разлика. Напълних колата и бях като малко дете в сладкарница.

# 848
  • Бургас
Има по пътя за Лозово дървета. Май част от тях ги отглеждат там, но от години не съм ходила.

# 849
Бургасцвет и Борела имат собствени разсадници.

# 850
  • Бургас
А как са като цени

# 851
https://borelabg.net/shop/ - БОРЕЛА ЕООД
8478, Област Карнобат, с. Черково
И.Боюклиев - Собственик
+359 87 990 3059
Нямах представа, че само този разсадник им е останал.
https://bourgastcvet-90.com/index.php?route=information/contact - оранжерията им е зад КАТ. Купувала съм от техен магазин преди време декоративни стайни растения, бяха много устойчиви и адаптирани. Обясниха, че не са внос, а ги отглеждат в тяхна база.
За фиданки можете да питате и в https://dgsburgas.uidp-sliven.com/kontakti - имат публикуван ценоразпис на разсадниците. Аз също мисля да ги посетя, че е време за засаждане. Купувала съм от тях иглолистно дръвче за първата ни коледа в село, вече е 15-годишно здраво дърво.
Потърсете и във фейсбук групите. Щях да споделя, но не съм смогнала да търся и разпитвам.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 18:41 от BillieCross

# 852
Къде в Бургас има фитнес с Мултиспорт, да има въже за скачане и добри условия за взимане на душ след тренировка?
Благодаря!

# 853
Здравейте, търся завеси за детска стая - качествени. Може по поръчка, може и готови варианти. Гледах в Айко на страницата, не мога да си харесам. Ще отидем, но ми се искаше и други варианти да видя. Стаята е със западно изложение и търся нещо да спира слънцето лятото - тоест малко по-плътни.

# 854
Вижте в Мелтекс нз дали имат детски,но преди години сложихме в целия ап от тях,имат голям избор и са мили.

Общи условия

Активация на акаунт