Къде в Бургас? 61 тема

• 66 453
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Къртънс, Чар, магазинчето срещу хотел Луксор. Предлагат и шев на пердета

# 856
  • Бургас
В Гершман също може да погледнете, може и под формата на щора с непропусклив плат да се направи.

# 857
  • Бургас
Здравейте, някой да е празнувал повод в ресторанта на Хотел България? Ако е възможно да ми каже има ли условия, залите как са, музика има ли?
Благодаря ви!

# 858
Единствената си мамография съм правила в Стайков. Отношението беше супер, разчитането също. Пишеше фиброзна мастопатия, което вече много пъти впоследствие ми потвърждават на ехографията.
Но аз с мамографията приключих. Прекалено голямо и рисково облъчване на гърдите, това го казват и онколозите от диспансера.
Д-р Недев от Маджуров се слави като най-добрия образен диагностик на гърди.
Да си знаете, че всеки лекар е в състояние да допусне грешка и да не забележи рака. Ако се забелязваше толкова бързо и лесно, нямаше да има болни хора.

# 859
Всеки може да допусне грешка, ама аз имам две близки роднини с рак на гърдата, а Хрусанов и при двете не го диагностицира. След операциите едната беше диагностицирана с втори стадий, а другата с две образувания. При моите близки статистиката е 100% пропуск и грешка при диагностицирането. А майка ми се хвана за неговите думи, че нищо й няма и не трябва да се следи и реши, че Ангелов греши и нямаше намерение нищо повече да прави. Добре че я излъгах да ни придружи в София за ЯМР на детето и записах и двете ни за ехография на млечни жлези.

# 860
  • Бургас
Момичета, някакви идея за ендокринолог, където да мога да вредя мама? Великова и Манолова не са ми сред фаворитите. При Димитрова, която ми е топ за Бургас, не мисля че бихме успели, като знам че и аз съм се отказала вече да ходя там, заради вечната лудница и чакане. При Цветанка Мекенян, която ми беше евентуалния избор, всичко било заето за февруари, а на мен ми се иска по-скоро да е, че откриха на мама нещо като тумор на щитовидната жлеза и... сещате се, че докато не разберем какво е, треска ще ни тресе всички Sad

# 861
  • Бургас
Костадинов?

# 862
Аз не съм доволна от Костадинов и също търся ендокринолог за консултация. Димитрова не е опция, защото тя самата не спазва часовете, които дава и вкарва в кабинета който си реши.

# 863
  • Бургас / UK
Брадичке, аз съм ходила при д-р Иван Данов.
Доволна съм. Не беше за кой знае какво , имах повишен TSH . Направи ми ехограф , предписа ми хапчета и нещата се оправиха . Малко изглежда несериозен , шегува се , но мисля , че все пак си върши добре работат. Пробвайте го и стискам палци всичко да е наред 🙏🏻

# 864
  • Бургас
Момичета, някакви идея за ендокринолог, където да мога да вредя мама? Великова и Манолова не са ми сред фаворитите. При Димитрова, която ми е топ за Бургас, не мисля че бихме успели, като знам че и аз съм се отказала вече да ходя там, заради вечната лудница и чакане. При Цветанка Мекенян, която ми беше евентуалния избор, всичко било заето за февруари, а на мен ми се иска по-скоро да е, че откриха на мама нещо като тумор на щитовидната жлеза и... сещате се, че докато не разберем какво е, треска ще ни тресе всички Sad
И при майка ми на ехограф видяха нещо на щитовидната жлеза, тя набързо записа час за ендокринолог в МЦ Стайкови, млада лекарка била. Оказа се доброкачествено образувание, а майка ми беше много доволна от отношението към нея (доста ходихме с нея по лекари през изминалите няколко месеца и се нагледахме на неглижиране, особено ако става въпрос за възрастен пациент).

# 865
От Костадинов и аз не съм с добри впечатления, водих мама, преди да я събори ракът. Пусна ѝ някакви изследвания, предписа хапчета и дотам.
Записах си час при д-р Надя Делииванова през супердок. Ще споделя след седмица впечатления.

# 866
  • Бургас

Аз ходя при Делииванова в частния й кабинет отстрани на окръжна болница до пицарията. За сега съм доволна. Тя работи и в отделението в окръжна. Не съм сигурна дали приема с направление, понеже аз ходя начастно и си записвам час в Супердок.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 20:34 от Irene Adler

# 867
И аз не съм доволна от д-р Костадинов и д-р Иван Данов, при Данов ходих няколко пъти , да преглежда с ехограф, но до там, от единия до другия ден е забравил какво сме говорили, и все аз съм виновна ,че съм забравила да пусна изследвания, моито той не ми е дал. А при  Костадинов отидох вече с поставена диагноза, не ми пусна дори стандартните изследвания, после го помолих да прегледа това ,което сама си назначих, бях с големи дефицити, мънка все едно на сила работи, каза след година ще се видим.Прехвалени са доста.

# 868
Не ми е за тук въпроса но моля ако има запознати да ми помогнат ..има ли как да се изкара документ за пътуване в чужбина на дете (европа) ако бащата е в чужбина ?

# 869
  • Пловдив
Не ми е за тук въпроса но моля ако има запознати да ми помогнат ..има ли как да се изкара документ за пътуване в чужбина на дете (европа) ако бащата е в чужбина ?

Тук няма как, но бащата може да завери декларацията за съгласие в най-близкото му българско посолство/консулство и да я изпрати . Друг начин няма , освен ако не ви се влиза в съд, който да издаде заместващо съгласие, ако прецени.

Общи условия

Активация на акаунт