Къде в Бургас? 61 тема

• 66 354
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас
Благодаря ви, момичета!
Снимки имам от септември месец,като правихме ученическите карти.
Трябва само да отидем до Транспортна къща да му извадя карта.
А детето с мен ли трябва да е?
Не.

# 946
  • Бургас
Не, детето може да не идва

# 947
За малките 4г знам,че е без снимка нали и пак ли важи година?
Чакам да се стопли и май ще вадим

# 948
  • у нас
Когато си вадехме карти ни снимаха в Транспортната къща. От кога трябва да се снимате и вадите другаде снимка?

П. С. На нас миналата година ни питаха има ли лична карта вече и ни я поискаха. Което е странно, защото носим бележка къде учи детето, а от личната карта няма как да се разбере. И да, детето искат да е там.

# 949
  • Бургас
Безплатните карти за децата, които издават сега, са за възраст 0-7 и 7-14 години и са различни от електронните, които зареждахме. За последните снимка се прави на място и тя излиза като сканирана върху пластиката, докато при безплатните е едно картонче, залепват снимката и ламинират.

# 950
  • Бургас
Когато си вадехме карти ни снимаха в Транспортната къща. От кога трябва да се снимате и вадите другаде снимка?

П. С. На нас миналата година ни питаха има ли лична карта вече и ни я поискаха. Което е странно, защото носим бележка къде учи детето, а от личната карта няма как да се разбере. И да, детето искат да е там.

За различни неща става дума.
Ние вадим карти за деца до 14 години, те са за безплатно пътуване.Нещо ново е-от тази година и според служителката в транспортна къща ,догодина може и да го няма.

# 951
  • у нас
Да, да, сетих се. Пазя си безплатната карта до 7 г. Точно така, аз си носи снимка.

# 952
Благодаря ви, момичета!
Снимки имам от септември месец,като правихме ученическите карти.
Трябва само да отидем до Транспортна къща да му извадя карта.
А детето с мен ли трябва да е?
На автогара Запад даже не се наложи да чакам в транспортна винаги се чака.

# 953
Препоръчайте ми добър зъболекар за поставяне на пломба, от които сте доволни от работата му. От последния не съм доволна от работата му. Два пъти се връщах, а зъба все още си боли.
Д-р Маркова, кабинетът й е в Изгрев - кооперацията до Велека (в която се намира и Захаро-то).

# 954
Karz, Sinara, благодаря за обущаря. Доста далече ми идва от обичайния маршрут, понеже след работа пътувам извън града, но ще пробвам някоя вечер да мина оттам.
Поне ще се информирам за работното му време.

# 955
  • Бургас
JMM,ще пробвам на Автогара Юг,че там имам път. Запад,ми е много в тъча.
Благодаря още веднъж!

Когато имам път към обущаря ще погледна за работно му време и ще пиша. Но не знам кога ще е.

# 956
Момичета, откъде мога да си купя хубави ядки, на читави цени (доколкото е възможно)? Сурови ми трябват.

# 957
  • Бургас
Сурови ядки съм взимала от едно малко зеленчуково магазинче в Славейков,отстрани на Биллата.
Но беше преди година-две. Скоро не съм ходила не съм сигурна дали още имат.

# 958
  • у нас
Не знам как са цените, но срещу градина Златното ключе, на ул Дебелт, от години има едно магазинче. Ако Ви е удобно, може да проверите.
Скрит текст:

# 959
Бихте ли ми препоръчали добра фризьорка за подстригване в центъра на Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт