Къде в Бургас? 61 тема

• 66 350
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 960
Бихте ли ми препоръчали добра фризьорка за подстригване в центъра на Бургас.
  на ул Рилска  дсм 0884148169 10 лв подстригване с записване сама работи жената

# 961
Момичета, търся си маникюристка в район Лазур. Ходя всеки месец. Акрил върху естествени нокти. Не държа да може да рисува, защото съм в един цвят. Да работи що годе бързо, качествено и цените и да са поносими

# 962
Моля за препоръка на разсадник или градински център за цъфтяща магнолия за облагородяване на около блоковото пространство.
По коледа взехме борче от Лидл и засадихме неуспешно. Вероятно корените са орязани така , че догодина да си купим друго.
Споделите ако сте копували и захващали коледно дръвче около метър високо.
Имаше една инициатива на общината за раздаване на фиданки, от където се сдобихме с липички, които също ще засадим.
Благодаря !

# 963
Моля за препоръка на разсадник или градински център за цъфтяща магнолия за облагородяване на около блоковото пространство.
По коледа взехме борче от Лидл и засадихме неуспешно. Вероятно корените са орязани така , че догодина да си купим друго.
Споделите ако сте копували и захващали коледно дръвче около метър високо.
Имаше една инициатива на общината за раздаване на фиданки, от където се сдобихме с липички, които също ще засадим.
Благодаря !

В Хоуммакс има цъфнали и нецъфнали магнолии, различни видове. В момента е богат избора.

# 964
Ходя при Мария Стойчева в салон "Арлен", ул. "Страхил" - това е пресечката на ул. "Св. СВ. Кирил и Методий" преди библиотеката.

# 965
  • Бургас
Момичета, търся си маникюристка в район Лазур. Ходя всеки месец. Акрил върху естествени нокти. Не държа да може да рисува, защото съм в един цвят. Да работи що годе бързо, качествено и цените и да са поносими
Аз ходя тук и препоръчвам:

https://g.co/kgs/KGZr12N

# 966
  • Бургас
Здравейте, бихте ли препоръчали пародонтолог?

# 967
Привет,  лалета на добра цена знаете ли къде има?
Повечко бройки ми трябват

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 10:43 от This_season

# 968
  • Бургас
В Лидл има 7 бр/4.50 или 4.90, ще излъжа за цената. В Била май имат също на подобна цена.

# 969
  • Бургас
В Била също има, да. Не зная дали във всичките им магазини има, но вчера в този на бившето Пикадили имаше много и бяха свежи.

# 970
Здравейте, някой знае ли къде точно се намира easybox-а в комплекс Зорница? Пише "блок 47, по стълбите в дясно над "Болеро"", но днес обиколих няколко пъти и освен врати на жилищни входове, друго не видях.

# 971
  • Бургас
При какъв специалист (и препоръка за такъв) мога да отида за преглед, при болка в петата?

# 972
При какъв специалист (и препоръка за такъв) мога да отида за преглед, при болка в петата?
Невролог може би, той установява проблема и те изпраща където е необходимо.

# 973
  • Бургас
Неврологът, утсанови, чрез ЯМР, че проблемът не е от кръста и предположи-ортопед.

Но, някак не останах убеден, че е абсолютно сигурен в препоръката си за него.

# 974
  • Бургас
Ортопед или ревматолог.

Общи условия

Активация на акаунт