Къде в Бургас? 61 тема

• 66 587
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
За леене на куршум координати да ми дадете?
В Меден рудник - Нефисе (Невена). Блок 36 или 63 мисля беше.
Май 63.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 23:36 от karzz

# 406
Здравейте, къде продават книги втора употреба, освен този на Богориди?

Има едно магазинче, по скоро гаражче, на улица Кирил и Методи, но не ви препоръчвам да вземете каквото и да било от там, защото хигиената е покъртителна, освен това всеки път като вали се наводняват и книгите им миришат на мухал.

Има и едно магазинче около клиниката Света София, не помня точно в коя пресечка се пада. Магазин Книжко, можете да видите адреса онлайн, но там няма чак такова разнообразие. Все пак зависи какво търсите.
По Лермонтова, малко преди Богориди е магазинчето, от лявата страна. Преди време беше плод-зеленчук там май.

# 407
Да сте виждали някъде каишки за детски часовник MyKi?

# 408
Фотограф за смаш кейк сесия?

# 409
Някой знае ли коя агенция в Бургас предлага двудневна екскурзия до Турция за дати 07.10 или 14.10

# 410
# 411
Турс клуб имат двудневна до Текирда, Чорлу и Люлебургас за 2 дни.
https://www.tours-club.com/екскурзия/шопинг-в-текирдаг-и-чорлу/245

# 412
  • Бургас
Някой да знае дали има организирана екскурзия за посрещане на новата година в Румъния. Интересно ми е как празнуват. Ходили сме в Сърбия, Македония, Гърция и Турция. Реших сега и там да видим.

# 413
  • Бургас
Здравейте! Знаете ли откъде  мога още утре да купя магнитно зарядно за часовник Huawei  GT2.

# 414
Здравейте ,може ли да ме насочите към мебелен магазин,трябва ми обикновено легло тип приста, друго не се събира в стаята,магазин с по- сносни цени. Сега гледах едно тапицирани за по 1000 лв. , които не ми харесват.Сетих се за мебелмаг, но видях лоши отзиви .
Благодаря

# 415
  • Бургас
Мебели "Ирим" имат точно приста. Продават ги в Практикер, Бриколаж, Хоуммакс.
Вижте и "Виденов", техните цени са ниски.

# 416
Много благодаря ,гледам онлайн и вече се отчайвам, а като качество имате ли наблюдения?

# 417
  • Бургас
"Виденов" не са от най-качествените, "Ирим" са по-добри.

# 418
Огромно благодаря Flowers Hibiscus

# 419
  • Бургас
Виденов, Нов дом, Ирим. Всички са на едно ниво. Ако бързате Виденов доставя най-бързо от трите.
Тапицирано не си взимайте. Трудно се почиства. И гледайте ПДЧ-то да е от това с 18мм дебелина, защото има и по-тънки (за по-евтино).

Общи условия

Активация на акаунт