Къде в Бургас? 61 тема

• 66 579
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря,не ,не бързам, но ме притеснява,колко са нестабилни , в най- добрия вариант има една напречна дъска ,играе ролята на " крак". Дори да си взема хубав двулицев матрак и подматрачна рамка с крака ,не знам дали рамката ще се напасне в кутията на леглото. Искам да комплектован всичко  от едно място,но няма избор на този тип легла.Харесах си рамка и матрак от брава ,а леглото ще е съмнително от виденов

# 421
Някой знае ли коя агенция в Бургас предлага двудневна екскурзия до Турция за дати 07.10 или 14.10

Нишикли имат за 14.10 двудневна до Истанбул и Силиври, не пише места дали имат останали обаче

# 422
  • Бургас
Благодаря,не ,не бързам, но ме притеснява,колко са нестабилни , в най- добрия вариант има една напречна дъска ,играе ролята на " крак". Дори да си взема хубав двулицев матрак и подматрачна рамка с крака ,не знам дали рамката ще се напасне в кутията на леглото. Искам да комплектован всичко  от едно място,но няма избор на този тип легла.Харесах си рамка и матрак от брава ,а леглото ще е съмнително от виденов

Щом не бързате може да си изработите по поръчка както го искате.

# 423
  • Бургас
По поръчка обаче са скъпи. Най-добре го подсилете с още някоя планка.

# 424
Има ли информация от къде е тази задушаваща миризма в града

# 425
Откъм Кроношпан идва, мирише на изгоряло сметище. Аз сложих маска, че не се диша.

# 426
  • у нас
Има ли информация от къде е тази задушаваща миризма в града
Има пожар
https://www.flagman.bg/article/304065

# 427
  • Бургас
Знаете ли какво накара  Общината да се откаже от "сърцата" на "Тройката", в които събирахме пластмасовите капачки? Според мен, не изглеждаха зле, а и беше мотивирщо. Също така, от няколко години в мобилните фургони престанаха да начисляват  точки за внесени данъци до края на април и различни видове вторични суровини и срещу тях да дават компост.

# 428
Вече пластмасовите бутилки се правят с капачки, които се рециклират заедно с бутилката и не е необходимо да се отделят.

# 429
  • Бургас
Знаем. Инициативата първо не беше на общината, а на организация, която поиска от общината разрешение да сложи това сърце и общината й разреши. След което не успяваше да го стопанисва както трябва и редовно имаше разпръснати боклуци около сърцето, което явно изнерви общината. Защото то не е само да сложиш и да се снимаш, а си трябва съответната грижа по изпразване, разнасяне, прибиране и т.н., което се върши от доброволци, а меракът да си доброволец не е постоянен. Сърцето беше предадено за стопанисване на училище "Св. св. Кирил и Методий" и доколкото ми е известно, още си стои там.

# 430
  • у нас
Сърцето за капачки е до училище Кирил и Методий.

# 431
Здравейте, някои може ли да препоръча фирма да прави качествени пластмасови врати за баня.? И да не свалят кожи Joy

# 432
  • Бургас
Къде, във физически магазин, мога да разгледам и меря бебешки обувки за прохождане? По възможност Славейков, Изгрев, Зорница...Мерси!

# 433
Не е в посочените райони, но със сигурност има в магазин Дъмбо в горната част на ул. Александровска ( не знам кой номер точно е)

# 434
  • Бургас
Някой дали е пребоядисвал интериорни врати? Много ще се радвам на препоръка, боядисвали сме си преди сами, но ми се иска този път да го направи професионалист.

Общи условия

Активация на акаунт