Къде в Бургас? 61 тема

• 66 470
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 495
Отивате в офиса в Лазур или както му казвате - до Автото.
Офисът на Александровска е само за юридически лица и посещенията са само с резервация онлайн по ден и час.
Това нещо ново ли? На мен наскоро ми се наложи и от Лазур ме накараха да отида в центъра.
Не е ново. Ако сте или представлявате юридическо лице, правите резервация онлайн на сайта на evn/kontakti с клиентски номер и булстат.

# 496
Да споделя след посещението си информация, в Лазур е за физически лица, а на Александровска за фирми.Благодаря ви

# 497
  • Бургас
Знаете ли някъде да режат краве масло от пита, колкото искаш ?  Преди имаше едно магазинче в Изгрев, но го затвориха.....

# 498
На кръстовището Републиканска и Гурко, магазинчето срещу детската градина.

# 499
Знаете ли някъде да режат краве масло от пита, колкото искаш ?  Преди имаше едно магазинче в Изгрев, но го затвориха.....
В подлеза на църквата в Изгрев има малко магазинче за млечни продукти основно. Не знам дали режат масло, но със сигурност имат хубаво в кутийки. От сирената и кашкавалите режат.

# 500
  • Бургас
Здравейте!
Моля за препоръки за фирма за врати. Ще сменяме външната врата на апартамента и харесахме такава в Дорман. Казаха ни, че ще чакаме около 2 месеца за монтаж, което сме готови да преглътнем, но много кофти отзиви чета за качество на врати и за самия монтаж.

# 501
  • Бургас
Препоръка не мога да дам, мога само да ви кажа да стоите далеч от Врати Бургас. Ужасно ниско китайско качество.

# 502
И аз съм с негативен коментар за Врати Бургас, три пъти ги връщахме за поставянето на входната врата.

# 503
Ние сме с две интериорни Дорман. Вратите са добри но мотажистите са страшно зле. Брутално зле. Поне преди 2г.бяха, сега не знам.
Здравейте!
Моля за препоръки за фирма за врати. Ще сменяме външната врата на апартамента и харесахме такава в Дорман. Казаха ни, че ще чакаме около 2 месеца за монтаж, което сме готови да преглътнем, но много кофти отзиви чета за качество на врати и за самия монтаж.

# 504
Ние сме с порта нова ...слагат врати на панел без да къртят ...

# 505
Ели 91. Шоурума е в белия блок на Ботева срещу Районното/ Електрото

# 506
В моловете ще има ли Черен петък и кога?

# 507
  • Бургас
В моловете ще има ли Черен петък и кога?

Н&М ще имат другата седмица. Предполатам, че и другите магазини също. По принцип същинския Черен петък по света е следващия петък, но тука Емаг повлякоха крак с една седмица напред и всички се равняват по тях.

# 508
Тази вечер в Скечърс в Галерия ни казаха, че намалят цените заради черния петък. Но никъде другаде не ми направи впечатление да се готви нещо подобно.

# 509
Много съм доволна че Дъбов отвори кафе в Бургас. Невероятно вкусно е това Specialty Coffee .Изпих двоен шот еспресо  и един филтър и няма туп-туп на сърцето. При другите кафета е абсурдно да изпия 3 .

И аз се радвам, вчера ги посетих. Най-накрая хубаво кафе и тук.

Общи условия

Активация на акаунт