Къде в Бургас? 61 тема

• 66 465
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Привет! Къде изкарват хубави снимки?
В славейков посетих три фотота и въобще не съм доволна - снимките са жълти, нишо общо с качеството на самата снимка… днес от дигитал си направих календари- пак са доста лошо качество Sad
Така като Ви чета, по-скоро проблемът е в качеството на самите снимки, не в печата. Опитайте в студиото, което е в блока до Билла в Славейков - като застанете с лице към Билла, блокът е вляво.

Малко по-нататък зад самата Била има професионално студио за отпечанване. Там отпечатват и големи плакати. Ако и там не стане значи проблемът е в снимките.

# 631
Синя зона няма през събота и неделя, както и на всички официални празници (щом не се работи, значи и синя зона няма).

# 632
Виждали ли сте някъде евтини празни пластмасови шишенца с пулверизатор? Искам да прехвърля един парфюм с повредена капачка.
Иска ми се по празниците да се разходим до Бургас и се чудех дали Джъмбо работи?

# 633
  • Бургас
Някой знае ли на стария мол кога ще отворят магазините. Утре дали ще работят? Предполагам, че днес е затворено. Става въпрос за Уайкики, Пепко, Кик, Синсей.

# 634
  • Пловдив

Иска ми се по празниците да се разходим до Бургас и се чудех дали Джъмбо работи?

Джъмбо почива само на 1-ви януари.

# 635
  • Бургас
Пластмасови шишета с пулверизатор със сигурност има в Джъмбо.

# 636
Извинете, знаете ли работеща аптека?
Весела Коледа на всички!

# 637
В меден рудник преди Билла има аптека , мисля че е дежурна, виж в интернет за дежурни аптеки

# 638
  • Бургас
Весела Коледа на всички!
Фрамар в Краставицата работеше по-рано през деня

# 639
  • Бургас
Весела Коледа на всички!
В Славейков,аптека Пулс. Над училище Антон Страшимиров в посока Анет.

# 640
Благодаря на всички, в Краставицата работеше.

# 641
Пластмасови шишета с пулверизатор със сигурност има в Джъмбо.
Не намерих. Обикалях без резултат.

# 642
Да не ви подведа,но май в Лили или ДМ съм виждала. Ако ся на път може да погледнете.

# 643
  • Бургас
Има в магазин Агата, в подлеза зад БСУ, но едва ли ще работи по празниците.

# 644
Благодаря ви, но ние бяхме за малко в Бургас. Още вчера тръгнахме, но ще имам предвид информацията при следващо идване.

Общи условия

Активация на акаунт