Къде в Бургас? 61 тема

• 66 433
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 615
Tintina, точно от тази техника се интересувам. Супер са снимките. Мерси!

# 616
  • Бургас
някой знае ли къде мога да следя какви филми ще се прожектират в Дома на НХК?
Следвам страницата им във Фейсбук, но не я поддържат както трябва и информацията ми излиза прекалено късно.
Много ми харесва обстановката в тази зала и това, че не се яде и вдига шум. Вчера гледахме много готин френски филм и накрая като свърши като ставахме, обявиха, че скоро ще има нови прожекции на филми, но не чух за кои дати ги обявиха.

# 617
Микроблейдинг правих тук - AnastasiiaBrows. Потърсете във Фейса, има снимки . Много естествени, втора година съм така, искат вече малко попълване , след НГ ще запиша час. Доволна съм.

# 618
  • Бургас
Момичета, търся реплика на малка чанта на Дизел. Трябва ми до събота, че ме изненадаха с искане за подарък. Моля кажете ми в кои магазини в Бургас да проверя за такава чанта. Благодаря ви!

# 619
Търся мебелен цех,където могат да ми направят една плъзгаща врата за гардероб,че едната падна и е много надрана.Може и на частно.

# 620
  • Бургас
Къде мога да намеря ръчно рисувани шалове?

# 621
Ха, че още ли се търсят рисувани шалове Simple Smile едно време се занимавах. Иначе в Галерия Ети на ъгъла на ул. Г. Кирков и ул. К. Фотинов, ако Светла все още рисува.

# 622
  • Бургас
Татяна Дойкова в ателие на ул. Хаджи Димитър 13 , има рисувани шалове коприна, вълна

# 623
  • Бургас
Шефката ми е страстен любител на шалове! И понеже има повод скоро,това решихме да й подарим колектива!
Ще проверя на двете места,които ми писахте! Благодаря ви, момичета!🍀

# 624
  • Бургас
Знаете ли, от къде в Бс, или он-лайн, мога да си купя хубава тава с капак, от неръждаема стомана??

# 625
  • Бургас
къде мога да купя няколко килограма хубав мед

# 626
Привет! Къде изкарват хубави снимки?
В славейков посетих три фотота и въобще не съм доволна - снимките са жълти, нишо общо с качеството на самата снимка… днес от дигитал си направих календари- пак са доста лошо качество Sad

# 627
Къде мога да намеря информация за синя зона през празничните дни? Ще има ли, отпада ли и т.н

# 628
Привет! Къде изкарват хубави снимки?
В славейков посетих три фотота и въобще не съм доволна - снимките са жълти, нишо общо с качеството на самата снимка… днес от дигитал си направих календари- пак са доста лошо качество Sad
Така като Ви чета, по-скоро проблемът е в качеството на самите снимки, не в печата. Опитайте в студиото, което е в блока до Билла в Славейков - като застанете с лице към Билла, блокът е вляво.

# 629
Къде мога да намеря информация за синя зона през празничните дни? Ще има ли, отпада ли и т.н

Синя зона по празници никога не е имало.

https://www.transportburgas.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8 … D0%B3%D0%B0%D1%81

3. В кои часове следва да се заплаща престоя в Синя зона?

Синя Зона е валидна  в работни дни и в часовия диапазон от 09:00 до 19:00 часа.

https://www.transportburgas.bg/bg/%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE … %BE%D1%81%D0%B8#3

Общи условия

Активация на акаунт