Къде в Бургас? 61 тема

• 66 389
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!От къде мога да купя сладкарска боя?

Виж в Кауфланда до Мол Галерия, от там съм купувала.

# 601
  • Бургас
За поправки ползвам Наталия в ж.к. "Лазур", работи старателно, доста бързо и на достъпни цени.
За шев на дрехи, особено връхни, и аз търся.

Може ли по - точни координати? Тел., адрес?

# 602
  • Бургас
Искам да си променя формата на веждите, кажете ми добра козметичка за вежди.

# 603
Моля, препоръчате ми добър обущар. Имам едни обувки, които са за смяна на подметката. На тези, които съм била не съм доволна, едните дори заминаха за боклука.

# 604
  • Бургас
От обущаря отстрани до "Трия"-та съм много доволна.

# 605
+ и от мен за Калин, бива го много с подметките. Ул. "Сердика" 2.

# 606
Много Ви благодаря!

# 607
  • Бургас
Препоръка за  проверен, хубав магазин за месо?

# 608
  • Бургас
Препоръка за  проверен, хубав магазин за месо?

На ул.Кирил и Методий, от библиотеката надолу, след офиса на мебелната фирма, плод-зеленчука.

# 609
  • Бургас
Моля, препоръчате ми добър обущар. Имам едни обувки, които са за смяна на подметката. На тези, които съм била не съм доволна, едните дори заминаха за боклука.
Славейков,под Биллата,до механа Балканска среща.

# 610
  • Бургас
Здравейте,
Търся малък, настолен дървен глобус мини-бар. В магазините за сувенири до х-л България и до Била имат само от по-големите модели (с масичка). Сещате ли се в кой друг магазин мога да намеря такъв бар?

# 611
Може да пуснете пост във Фейсбук- групата е " Вехтошарник- купува, продава", че сега не мога да дам линк.

# 612
  • Бургас
Venytoto, ще е за подарък и искам да е нов. Ще ми се и да си го видя на живо, иначе има варианти за онлайн поръчка. Въпреки това, благодаря за идеята.

# 613
Момичета, моля за препоръки къде мога да си направя микроблейдинг. За първи път ще ми е и искам естествен резултат.

# 614
  • Бургас
Препоръчвам това студио:
https://www.facebook.com/PhiBrowsbyGita
Работи по най-модерната техника PhiBrow, можеш да й видиш снимките. Неразличимо е от естественото!
Аз търсих майстор на тази техника в Бургас, но тя още не работеше, я всичко друго беше майко мила. И отидох във Варна при една много прочута майсторка и обучител. Но Гита не й отстъпва и вече ще ходя на ретуш при нея.

Общи условия

Активация на акаунт