Къде в Бургас? 61 тема

• 66 362
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Защо не си купите готови стелки за плоскостъпие. в Краставицата има специализирано магазинче, а продавачката не само е внимателна, но и е компетентна по въпроса.
Магазинчето отдавна го няма в Краставицата.

# 916
  • Бургас
Защото не е същото. Така както подгъва на дънките, направен от шивачката и оригиналния подгъв се различават много. Готовата стелка е решение но не съвсем. Тя не отразява индивидуалните изкривявания в ходилото. Особено при тинейджърите където заради интензивния растеж ходилото изведнъж става като на пате, глезена хлътва под формата на х или навън. А индивидуално направената стелка коригира стойката възможно най-правилно.
Синът ми като сложи стелките направени за него, въпреки че две години ходи с готовите на ортотех, веднага установи че вече може да върви изправен без да се прегърбва.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 12:16 от Verano ®

# 917
  • у нас
Ето тук - срещу тази рекламна агенция, на втория етаж над зъботехническата лаборатория. Ъгълът на ул. "Шейново" и "Македония".
https://maps.app.goo.gl/T322Zio5J94GzFxU8

Здравейте отново, а на домофона кой етаж да натисна?
Етаж 1

# 918
Благодаря за отговорите за стелките. Ползвам в момента закупени от магазин. Все още от време на време имам болки, затова реших да инвестирам в индивидуални. Marid, какви са отзивите ви?

# 919
  • Бургас
Има ли някъде, където може да се тренира Зумба, някакви танци или нещо подобно в Славейков или началото на Изгрев/Зорница. За съжаление наскоро ме диагностицираха с Инсулинова резистентност и освен лекарства и хренителен режим искам да включа и някаква двигателна активност, различна от фитнес.

# 920
  • Бургас
В Аякс имаше зумба преди време, в НХК и Младежкия дом има сега. За Славейков и Изгрев не се сещам Sad

# 921
В спортна зала Електра има народни танци.

# 922
За стелките- препоръчвам all sports, но тук в града няма кой да ви ги направи. Най-близко е Варна, жената там е доста компетентна и стъпвате на една машина и по крака ви се изработва стелка+анализ на ходилото.  Аз отидох до София да ми ги направят, но за следващите няма да бив толкова път дотам. Не съм доволна от Енчо в Перлата, 1 час ми говореше и искаше да ми продаде най-скъпите стелки, като попитах в София момичето ми каза, че те въобще не са за моя крак. Добре че не го послушах.
Мисля, че няма да съжалявате, имам и друг познат, който е мн доволен от тези стелки, точно във Варна му ги напрравиха. Проучете Simple Smile

# 923
Препоръчайте ми моля някой техник на перални, дето да ходи по домовете. Ако е от Славейков още по-добре.
ВН сервиз. Имат сайт, може да си запазите от там час за посещение. Посещението се заплаща. Успех!
Благодаря за споделянето  ползвах услугите на Пан сервиз 0885977777 дойде техника в празничен ден   пусна пералнята 3 пъти  ,отвори поправи и спокойно е момчето и много добре работи и обяснява.пусна я 3 пъти  първо да я чуе ,после след ремонта преди да я затвори и след затваряне.Вече е прано доволна съм сега ако може да споделите телефон на техник по домофон и дърводелец за малка поправка .Годините ми са над 70+извинявайте пак ще ви чета, ще се смея и радвам с БГ мама

# 924
Здравейте , преди време коментирахте сладкарничката, която е до Зията в Лазур на ул. Велико Търново . Днес купих малка торта,  тип Бенто . Идейни са, не са скъпи за мен  ( 7.90 лв ) и предизвикват добър отклик от хапващият.
Големината им е колкото дланта ми, вътре са на кремава основа. Имам снимка,  ама не ми позволява да я кача . Явно е с грешен формат

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 19:06 от This_season

# 925
Радвам се,че са се харесали Simple Smile

# 926
Благодаря на всички за стелките, информацията ми е много полезна!

# 927
Здравейте,
Търся контакт на очен лекар др Машкова.
Не мога да намеря къде работи от известно време след като прекрати практиката си във Военна болница.

# 928
Здравейте,
Не мога да намеря къде работи от известно време след като прекрати практиката си във Военна болница.
Мисля, че преглежда в в Мол Галерия. Може да им се обадите за повече информация. В някои от дните е само там.

# 929
Здравейте,
Мисля, че преглежда в в Мол Галерия. Може да им се обадите за повече информация. В някои от дните е само там.

Много благодаря, още утре ще се обадя.

Общи условия

Активация на акаунт