Къде в Бургас? 61 тема

• 66 384
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 870
  • Бургас
И този съд ще се точи, докато детето навърши пълнолетие.
Ако сте в добри отношения с бащата, това е опцията - да отиде в посолство или консулство и да направи декларацията там.
Ако не сте в добри отношения, а много се налага детето да пътува - можете да се опитате с адвокат да минете по бърза процедура за издаване на заместващо съгласие.

# 871
Благодаря ..иска да ида да го видя но аз без детето не искам ...в добри съпружески отношения сме Blush

# 872
Здравейте къде в бургас има склад за  оригинални парфюми? Може ли да пратите локация

# 873
  • Бургас
Ето тук - срещу тази рекламна агенция, на втория етаж над зъботехническата лаборатория. Ъгълът на ул. "Шейново" и "Македония".
https://maps.app.goo.gl/T322Zio5J94GzFxU8

# 874
Ето тук - срещу тази рекламна агенция, на втория етаж над зъботехническата лаборатория. Ъгълът на ул. "Шейново" и "Македония".
https://maps.app.goo.gl/T322Zio5J94GzFxU8

Мнооого благодаря😍

# 875
Здравейте, Не знам дали тек му е мястото да попитам, но търся дърводелец, който да ми направи нови врати на два вградени гардероба. Моля , който може да ми препоръча някой такъм майстор, ще съм много благодарна.

# 876
  • Бургас
Здравейте къде в бургас има склад за  оригинални парфюми? Може ли да пратите локация

https://www.starcorp.bg/infobg/3
Имат и склад някъде около Черноморка

# 877
  • Бургас
"Старкорп" категорично не.
Продават ментета. Да, имат и оригинални, но е руска рулетка да купуваш от тях. Че и се правят на изненадани и лекции четат как се променяли парфюмите заради "регулациите на Евросъюза". В цяла Европа Hermes мирише по един и същи начин, само при тях има "регулации".
Ако им върнеш ментето, после го продават на "отливки".
Не се занимавайте с тях.

# 878
  • Пловдив
"Старкорп" категорично не.
Продават ментета. Да, имат и оригинални, но е руска рулетка да купуваш от тях. Че и се правят на изненадани и лекции четат как се променяли парфюмите заради "регулациите на Евросъюза". В цяла Европа Hermes мирише по един и същи начин, само при тях има "регулации".
Ако им върнеш ментето, после го продават на "отливки".
Не се занимавайте с тях.

По-вероятно е да е бил недобре съхраняван и развален аромат, но не и  менте.
И да, регулации на съставките наистина има и не е от вчера, затова голяма част от новите издания не са нито толкова потентни, нито ароматът е точно същия. Процесът е от 2009-та, наложи промени във формулите на над 9000 аромата и всички след това се съобразяват с нея. За подробности може да проверите в уебсйта на IFRA.

# 879
  • Бургас
Семейството ми се занимава професионално с производство и търговия на съставки за парфюми и козметични продукти. Изнасяме в цял свят. Наясно съм с регулациите много повече, отколкото "Старкорп".
От три парфюма, които поръчах от тях, два нямаха нищо, ама нищо общо с оригинала.
Но "всеки сам си преценя".

# 880
  • Пловдив
Аз пък  се занимавам с парфюми повече от 25 години, освен професионално имам и  огромна колекция от цял свят и не пропускам нито едно европейско изложение на производители. След като сте наясно, би трявало да сте по-внимателна когато обвинявате търговец в продажба на ментета, но да, всеки решава къде да даде парите си.

# 881
Здравейте, Не знам дали тек му е мястото да попитам, но търся дърводелец, който да ми направи нови врати на два вградени гардероба. Моля , който може да ми препоръча някой такъм майстор, ще съм много благодарна.

Михаил Топалов 087 6488459

# 882
След тежък ковид преди 3г. се сдобих с 25+ кг. отгоре, които не се повлияват от глад и диети. Моля насочете ме към ендокринолог, който се отнася сериозно към проблема затлъстяване. От тогава имам и здравословни проблеми като проблеми с дишането, увреждане на гръбначния стълб, оттоци на краката, които много вероятно са следствие от  затлъстяването, но ендокринолога при който ходих отказа да се занимава с този проблем. Ако сте ползвали медикаменти ефективни при затлъстяване, които са налични в аптеките моля споделете кои са те, какъв резултат постигнахте и за колко време.

# 883
Сестра ми отслабна с 20 кг. благодарение на д-р Николай Костадинов, ограничаване на захар, тесто и мазнини и добавката Билков регулатор на килограми. Тя е с диабет и Хашимото.
Но без хранителни ограничения и воля няма да стане, при който и лекар да отидете.
Ако три години сте качвали, значи три години ви трябват за да свалите натрупаните килограми бавно и плавно, без глад и строги диети.

# 884
  • Бургас
Д-р Виолета Рилчева.
Прави много подробни изследвания и търси конкретния проблем.

Общи условия

Активация на акаунт