ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 46 934
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Направо да си организираме група... Joy
И аз ще бъда с малката девойка в 7ми клас, когато каката ще бъде 12 клас.
Дали ще променят формата на НВО дотогава, кой знае?

# 481
  • София
Направо да си организираме група... Joy
И аз ще бъда с малката девойка в 7ми клас, когато каката ще бъде 12 клас.
Дали ще променят формата на НВО дотогава, кой знае?

Май има някаква вероятност да въведат интегриран тест, тук там чета за това, обаче ако не го известят в началото ли поне до средата на тази учебна година, ще си остане стария модел...така поне си мисля. 
Поне наистина да въведат втора дата на НВО и по-ясни критерии и прозрачност за ДЗИ-то

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 15:37 от Pouh

# 482
  • София
Не се безпокойте - оцелява се Joy. Десетокласничката ми сега, беше 7-ми клас, когато батко й завършваше 12-и Blush. За капак, това беше и пандемичната 2020 г., та 3 в 1. Като прибавим и 2 операции в първата полвина на годината, картинката е пълна, но мина...
Да сме ги мислили едно време тези неща (преди 18 год.) Joy
При нас не се е сформирал профил АЕ (за немските паралелки) и дъщеря ми ще бъде Химия и Философия (освен Мат и Инф.). Общо взето само едно от желанията й се удовлетвори - Химията, второто - не, първо отпадна Биологията, а сега и АЕ. Здраве да е!

# 483
  • София
Тази информация от къде я имате и сигурна ли е - за английски за немските? Понеже и други хора се чудят.

# 484
  • София
Тази информация от къде я имате и сигурна ли е - за английски за немските? Понеже и други хора се чудят.
Обадих се в училището. Като публикуваха учебниците за 11. клас, видях, че за някои профили няма такива и
звъннах.

# 485
  • София
То и за немски няма учебници, за история също. Това дали означава, че и тях няма да ги има.

# 486
  • София
По История ПП има учебници.
ПП История и цивилизации – Модули 1 – 3. Власт и институции, Култура и духовност, Човек и обществотрите модула в 1 книжно тяло, изд.Просвета, Борислав Гаврилов, Теодор Леков, Мария Бенова

# 487
  • София
За СМГ говорехме. Там няма. Освен, ако нещо не са актуализирали.

# 488
  • София
То и за немски няма учебници, за история също. Това дали означава, че и тях няма да ги има.
На мен това ми направи впечатление и затова звъннах. Но ме интетесуваха конкретни профили, които дъщеря ми е писала, по поредност на желанията. За Профил Немски за немски паралелки нямам инфо. Профил История обаче казаха, че няма да има.

Ганис, на сайта на училището са публикували необходимите учебници за профилите в 11. клас. За тези профили, които не се сформира група - няма публикувани учебници. Иначе сигурно си съществуват учебници.

# 489
  • София
Ясно, не съм разбрала правилно. Simple Smile

# 490
  • София
То може би и аз трябваше да обясня 😊

# 491
  • София
По принцип за НЕ и за други езици по ПП няма издадени учебници, което е безумно.

# 492
  • у дома
Преди 3 год имаше доста майчета от темата с  комбинация 7+12-справиха се децата,майките оживяха...След 1г също ще сте доста с тази комбинация,но ще ви подкрепяме и вдъхваме кураж,ако можем ще помагаме с информация и материали❤️❤️❤️

# 493
Дори не искам да си спомням за онези дни
7+12+ковид беше някакъв сбъднат кошмар
Радвам се, че децата се справиха и излязоха от цялото изпитание мъдри и победители. Най-вече се радвам, че приключи.
Мисля че поуката е, че каквото и да се случи, живота продължава, нищо не е фатално и човек трябва просто да продължава да се бори. Винаги може по-зле и по-добре Joy.

# 494
  • Стара Загора
Дори не искам да си спомням за онези дни
7+12+ковид беше някакъв сбъднат кошмар
Радвам се, че децата се справиха и излязоха от цялото изпитание мъдри и победители. Най-вече се радвам, че приключи.
Мисля че поуката е, че каквото и да се случи, живота продължава, нищо не е фатално и човек трябва просто да продължава да се бори. Винаги може по-зле и по-добре Joy.
Абсолютно съм съгласна.
След две години ще го играя това. Наборът ще е 12 клас, а брат му в 7 клас. Малко не искам да мисля, но ще ми се наложи рязко....по някое време.
Навремето в езиковата гимназия в Стара Загора имахме преведени учебници на немски, сега не учат разказвателни или каквото и да било друго на немски.
Наборът беше за един ден в Бургас на море с приятели, друг отиде при тях, понеже цяло лято е в Поморие. За разкоЖ, искаха да се връщат с нощен влак, с прикачане в Карнобат. Абе прикюлченци. Казах на моя хубостник - заредила съм колата, ако нещо трябва да ви търся из страна. обади ми се направо /трябваше да пристигнат в 3ч на гара Стара Загора/. И наборчето - мамо, разберете се с майката на Юри.....и тя е заредила колата Simple Smile)))
Разбира се, понеже не живеем в града, пожела да спи в апартамента ни , та се замъкнал там към 4ч и ми пише - добро утро, мисията успешна....сега умирам и ще ти се обадя като стана.
Та живо и здраво ми се прибра момчето, но вече с оферта от приятеля, който лятото е на морето, родителите му ги поканили да идат 3-те момчета края на август в апатамента, понеже бил празен тогава.
Първо ще пийна довечера охладено винце...и тогава ще мисля Simple Smile)))

Общи условия

Активация на акаунт