ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - В очакване на ваканцията!

• 46 853
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Голямата изкара курса скорострелно като завърши, по ковид времето даже, с ръкавици караше Wink Но й върши страхотна работа, тъй като се премести и й се налага да шофира ежедневно. Даже се е ошлайфала жестоко на паркиране, защото блока има собствен паркинг, но тесен Joy станала е спец.
Малкия наесен може да почва курса, засега е много ентусиазиран. Мисля при същия инструктор, страхотен е. Дава много добра подготовка и съм много доволна. Бяха ми го препоръчали, защото има опит и със страхливи жени Simple Smile и много я беше предразположил, бяха минали разнообразни ситуации и много обяснява.Вероятно става и за ентусиазирани тийнейджъри.
svetlaem, просто проучи за изпитан търпелив инструктор, ако трябва доплати някой час, да му покаже повече неща. Така ще сте по-спокойни.

# 661
  • София
Да, svetlaеm, може да се плати на някой инструктор да кара с него. Аз така направих 10 години след като взех книжка. Баща ми също беше починал и нямаше с кого. Отидох на Плиска, където се събираха инстукторите и се уговорих с един. Направихме около десетина кормувания  с инструктора и тръгнах сама из София.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 16:30 от bazel

# 662
  • София
Аз още не мога да се престраша. Изкушавам се да изкарам някой час кормуване, но явно недостатъчно. Хепи, прати координатите на инструктора за страхливи Blush.

# 663
  • Някъде в Европа...
Книжката, ах, книжката...Едвам удържам (засега) фронта за мотор, молейки се по-бързо да дойде възрастта за изкарването на книжката, надявайки се, че ще му охладнее желанието за мотора .. Голяма страст и желание му е.....От приятелския му кръг вече са с книжки и си карат колите...

# 664
  • Пловдив
..Едвам удържам (засега) фронта за мотор, молейки се по-бързо да дойде възрастта за изкарването на книжката, надявайки се, че ще му охладнее желанието за мотора .. Голяма страст и желание му е...
И моят като малък искаше да кара мотор, но след катастрофата, докато бяхме в болницата докараха едно момче катастрофирало с мотор😰. Сега чака за книжка за кола, но за мотор не иска и да чуе.

# 665
  • Някъде в Европа...
..Едвам удържам (засега) фронта за мотор, молейки се по-бързо да дойде възрастта за изкарването на книжката, надявайки се, че ще му охладнее желанието за мотора .. Голяма страст и желание му е...
И моят като малък искаше да кара мотор, но след катастрофата, докато бяхме в болницата докараха едно момче катастрофирало с мотор😰. Сега чака за книжка за кола, но за мотор не иска и да чуе.
😢..
Така, така...ама моят се търкаля с колелото по стръмни терени с камъни и корени, че и после се гордее, че нямал сериозни поражения по тялото....последно - преди седмица..

Тази вечер ми се постави въпроса за скутер и книжка АМ, само съгласието ми му трябвало - скутер и книжката сам щял да си ги обезпечи...разговор на високо равнище 🤣..сега сме в обтегнати отношения 😀

# 666
Ааа не. Още малко време има. Като достигне юридическа зрялост, да прави каквото ще.

# 667
  • Някъде в Европа...
Ааа не. Още малко време има. Като достигне юридическа зрялост, да прави каквото ще.
И аз това отговорих..Не знам той, но аз с какво нетърпение ги чакам пустите 18 г 😀

# 668
  • София
Аз ги чакам единствено заради свободното пътуване. До гуша ми дойде от декларации, актове за раждане, съгласия и какво ли не.

# 669
  • София
А защо не му направиш едно пълномощно за самостоятелно пътуване без придружител?

# 670
  • София
Има вече, но пак е гадно, защото винаги трябва да мислиш да не го забравиш, на какъв митничар ще попаднеш и ще се заяжда ли.

# 671
  • София
Синът ни има една декларация от три години, не е имал проблем досега, дори и копие от акта за раждане не му искат.
Сега предстои на дъщеря ни да ходи за първи път сама в чужбина на езиков лагер и на нея ще направим декларация, която да може по принцип да ползва.

# 672
Абе друго си е да може да минат през машините само с паспорт. Спестяваш време, опашки и неориентирани гранични полицаи... И аз май чакам 18 най-вече за това. Книжка ще иска, но го вижда като удобство в живота, не за г.зария. Сега ми е навигатор и се справя чудесно като отношение на пътя  - даже по-предпазливо от мен....

# 673
Моите и двамата си имат декларация, че могат да пътуват сами. Безсрочна е и бяха още малки, когато я правихме. Ползват си я и не са имали проблеми никога. И 18-ят рожден ден ще дойде. Не бих казала, че го чакам с нетърпение. Малко след него ще свърши и 12 клас, ще замине студент и ще го виждам отвреме навреме през ваканциите, ако благоволи да се прибира. Две години по-късно и малкият ще поеме и ние с баща им ще останем сами. Няма да има по кого да викам  но все пак не мисля, че чакам с нетърпение това време. Ще опустее къщата.

# 674
  • София
Стон, това е така, но резултата ще бъде, че ние сме си свършили работата като родители. Ще сме ги научили да ловят риба сами, защото обратният вариант е ужасен. Смятам, че ще се съгласите с мен?

Общи условия

Активация на акаунт