Магията на изтока - тема 71

• 28 639
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Освен всичкия мърч, който студио Гибли пусна тази година има и спрей за тяло,който промотират като лек парфюм, който може да се ползва през целия ден. Незнам кой би използвал спрей като парфюм,но съм благодарна,че няма комбинация от ванилия и пачули.

Първият аромат в гамата отговаря на настроението на Kiki's Delivery Service  и е с името Maria Regale и включва жасмин, круша и момина сълза,които създават плодов-флорален аромат.
Скрит текст:
Вторият аромат е вдъхновен от Whisper of the Heart и носи иметон Classic Tea и съдържа смес от юзу,черен чай и кехлибар,за да създаде  аромат, подобен на чай Ърл Грей.
Скрит текст:
Последния аромат е посветен на Howl's Moving Castle е наречан White Bouquet. Това е флорален аромат от роза, лилия и кедрово дърво.
Скрит текст:
И трите аромата са пуснати в продажба в магазините на Donguri Kyowkoku и онлайн (може да се види и останалия мърч на студиото) от 29 юли на цена от 2200 йени (15,50 щатски долара) всеки.

# 361
  • MJF
От толкоз спрейове и аромати сe сетих/почуствах за оси. Wink Grinning

На тениската на  Каме забелязах надпис "skate" , после Рос за Юзу... разхладих се.

Аха, Рос, мерси че ми го "подаде" Grace no Rireki - точно от моята кръвна група е .
Изгледах и предпоследния епизод 7. Оставиха и мистерия за 8-и.
Разгледах творческия екип. Човека-сериал Minamoto Takashi виждам че е "вървежен" в NHK.

Да не съм без корейско текущо ще почна този Not Others. Рос, очаквай ме, май има първи 6 епизода, тъкмо упражнение за мишока. Mr. Green

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 09:58 от Шошулчо

# 362
Шест, да и остават още шест епизода от Not Others. Само него следя от корейците и си довършвам мехурката. Чон Хье Джин не е много за гледане - лудост гарнирана с лигавщини, но пък Суйонг компенсира.
От японците: Usokon също го зарязах. Лятна скука, само Томоя ми държи интереса.

# 363
  • MJF
Grace no Rireki изгледан Bowtie
Доволна съм как бе разказана тази история. Напуши ме малко смях в последните 3 серии с какъв патос почваха в началото с тази кола "Грейс"- речитативите от ГГ. Таз Хонда така я дадоха, че стига да е червена , ще я разпозная "на улицата" SmileyWink
Нямам забележки.
За домашно ще проверя някои от заглавията на Minamoto Takashi  дали ги има за мен.

# 364
Liquid е за теб. Отново с Хидеаки Ито и по сценарий на Такаши Минамото. Три епизода е, можеш да го изгледаш на един дъх и ще научиш повече за саке-то. Ще ти хареса, гледала съм го.

И в чосонски времена са ползвали новия Galaxy Z Flip 5 на Самсунг, който излиза официално на 11 август 2023 г. Да видиш ти какви чосонски благородници са се гиздили и снимали с него още тогава. Сега са се преродили в SF9, като 189 сантиметров вокалист.

В новата мехурка, която ще започне на 16 септември с Юи - Hyo Shim’s Independent Life, сигурно ще гледам как масово ползват новото флипче. Самсунг няма да пропуснат да го изрекламират. Миналата есен масово рекламираха Z Flip 4 в Three Bold Siblings, сега ще е Z Flip 5.

The Real Has Come - епизод 39

Маман продължава да копее дъното, но Бабет сплотява семейството.
Тук се нагледах на Galaxy S23 Ultra. Дори и бедната бивша приятелка на вуйчото имаше такъв скъп телефон. Да му се не види...

Последна редакция: нд, 06 авг 2023, 12:26 от rossonera

# 365
  • MJF
Ок, ще го видя Liquid . Жалко че Beautiful Slow Life 2015 го няма за мен.

Not Others1-3 изгледани. Големи образи тези две скици майка и дъщеря. Ей такива леко пародийни комедии мога да гледам на кор-фронта без тормоз. Mr. Green
Майката и щерката имат голяма динамика пом/у си, заедно формират единно цяло Mr. Green
Ортопед-травматолога - шефа на майката е Grinning

# 366
  • пустинен пъпеш
Започнах японския ,,La Grande Maison Tokyo"(2019) ,свързан с гурме готварство,звезди Мишлен(въведени в пътеводител от производителите на гуми Мишелин). Интересен и подбуждащ апетита да се опитат показаните ястия.

Последна редакция: пн, 07 авг 2023, 19:05 от rududu

# 367
Not Others - епизод 7

Да му дадат повече екранно време на Пак Сонг Хун. Тези епизодични включвания само дразнят.
Тукашната маман ще си откара целия сериал в идиотско-тийнейджърския стил, както си започна, но Суйонг е топ-ноч.
Разснимал се е много Сонг Хун след The Glory. Гледам днес рекламата на новия сериал на Кьесанг, а Сонг Хун е и там. След 13 септември ще го видя.
Догодина и в Калмара 2 се е уредил и с второстепенна роля до турба-мега-гига бездарния за мен Ким Су Хьон (навремето, през 2011 г. в Dream High, сигурно съм била с температура, за да го харесам, но е било само заради Джини), че и с на господин Гу гугутката, дето искаше да я боготворят.

Господин Гу е много оборотен последната година и половина, а сега покрай втората част на D.P. съвсем. За радост, измести редица кифльовци от рекламния пазар.

# 368
# 369
  • MJF
Да бе, повече екранно време да му дадат на Park Sung-Hoon. Героя му е потенциална скица.
Видях и 4-5 епизоди. Туй приложение на телефоните в екипа на ортопед-травматологията ме Mr. Green

# 370
А довечера, в 8-ми епизод, Суйонг отново ще е нафиркана и ще имаме досадната и до болка клиширана сцена - пияна корейска булка докосва леко устни с шефа си и заспива на дивана му, докато той е шокиран и смутен от случилото се.
Абе, корейщинки досадни с трагикомедии банални, но ще го догледам заради кьонггьо оппа. Остават пет епизода.

Страхотна реклама с четирима любими японски актьори - Шиничи Цуцуми, Юрико Ишида, сладка Хикари Мацушима и Рьохей Сузуки. Имах усещане за Tsuma, Shogakusei ni Naru.

# 371
  • MJF
Брей как са ги събрали в една реклава всички тез. Beer

Абе творческия екип на Not Others ако се бе понапънал за още комедия в таз цялата работа с такива герои...но мързи ги и това е . Кор-фюжън - комедия, крими, human drama, ....Добре е че не е заветното 16, видях че не е по "големите тв канали".
Иначе динамиката родител-дете поне е свежа за кор-фронта. Така да го кажа. Wink

rududu гледам че е захванала La Grande Maison Tokyo. От постера се сетих че отдавна не съм мяркала Mitsuhiro Oikawa. След Remolove и Saiai  не е кацал на екрана ми.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 09:59 от Шошулчо

# 372
Гледай Мицко в Mitaraike, Enjou Suru и то в комплект с Кьока Сузуки. Само оджисан Кимура липсва и ще стане La Grande Maison Tokyo 2.
Наскоро излезе този нов японски сериал, на Нетфликс е. Не съм го гледала и не съм чела коментари за него, но може и да ти хареса - то само като видиш каста, смятам, че ще си струва гледането.
Мей Нагано, Кьока Сузуки, Асука Кудо, Тайши Накагава, Мичико Кичисе, Юри Цунемацу, любимата ти Мари Хамада, Мицко Ойкава - все любимци и отлично познати за теб японски муцуни.

# 373
  • MJF
Докато липсвах са ми го качили този  Mitaraike, Enjou Suru мда.
Ок, ще го погледна и него и Liquid.
Satisfied мерси Рос, ей на как наредих за нула време още 2 японски заглавия за гледане.

# 374
Вече съм на втори епизод. Както ти го препоръчах, така и реших да го гледам сега.
Интересен е, има интрига.
Мей е голямата дъщеря, а Юри Цунемацу малката и стана така, че двете сестри се забъркаха с двамата братя, в чиито роли са Асука Кудо и Тайши Накагава. Героят на Асука е хикикомори и майката има вина там, но още не ми е ясно каква точно.
Мицко е истинският баща на двете сестри, а Кьока Сузуки е неговата втора съпруга, но той е осиновил двете ѝ момчета и така тя е заживяла в техния дом след пожара и развода. Майката на Мей е Мичико Кичисе.
Ааа, ще се изненадаш. В ролята на Мей като малка е Ема, племенницата на вуйчо Масахару от 0.5 no Otoko. Като цяло, няма японски актьор в историята, който да не познаваш, хаха, ще се изненадаш и сама.
Започвай го.

Общи условия

Активация на акаунт