Магията на изтока - тема 71

• 28 586
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • MJF
Tuon, голяма ревла си ни Hug Smile

Втория филм има шанс при мен. Миналата събота се люлях/леко подскочих със стола баш на закуска  за добро утро та филми за имагинерни земетресения не гледам. Достатъчни са ми документалните и на живо.

# 511
Ама филма ще е супер готин,сигурна съм. Крими,действието се развива по времето на Рама някойси,да се разбира в миналото,има от техните носии и танци и съвсем случайно любим артист е в главна роля.На един билет разстояние и можеше да го видя на голям екран. Как да не плача? Той е просто великолепен:heart_eyes:

# 512
  • вятърничава
На един билет разстояние и можеше да го видя на голям екран. Как да не плача? Той е просто великолепен:heart_eyes:
И не влезе да го гледаш??? Astonished

# 513
Да,беше на тай и със субтитри на виетнамски.Два говорими от мен езика,но само в сънищата ми.В друг живот,но той ще е прекрасен и когато го гледам в къщи.

# 514
Да,знам,че са два поредни поста,но този град е толкова красив и за това пускам снимките и тук.

Грaд Fenghuang е разположен за западната граница на провинция Хунан в Китай

Скрит текст:

# 515
  • вятърничава
Чудесно е, благодаря, че сподели!

# 516
Излязоха субтитрите на Дисни за Хрониките. Аз, обаче, мисля да изчакам Вещичките за бг буквички.

И първият ост е налице - Forestella - Chosen One.

# 517
  • MJF
Колоритен  Fenghuang , мда. Satisfied

Може за втори път да пускам тук волното изпълнение на Xuantong LI- Xinkang WANG  но на второто им гран-при изпълнението се получи по-проникновено и не случайно получиха и sb за него, мда.
Хайде и волната програма на Хана - Ие предлагам да погледнете.

Честит рожден ден на японския ми гуру. Нашата Рос да е здрава и засмяна.
Почерпих се в готварския с бонбони и еклери Satisfied
Satisfied

Честит имен ден на всички такива днес, много са, да не изброявам. Да са живи и здрави с имената си. Wine Glass

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 11:37 от Шошулчо

# 518
Рос, приятелче Hug, да си здрава, щастлива, спокойна, усмихната, обичана и ценена.
Честит рожден ден! Flowers Blossom

Честит празник на именици и софиянци.

# 519
  • вятърничава
Честит рожден ден, ross! Бъди здрава и щастлива! Наздраве!

Чакаме те с разбор на новия сезон!
Аз тези еклери ги сънувам няколко нощи вече.

# 520
The Escape of the Seven
Поредната makjang драма на тази сценаристка. Все си мислех, че Пентхаус серията ѝ е дъно, но това копае още по-надолу в човешката мерзост. Само прехвърлих набързо първите два епизода и категорично го отписах.

Destined with You
РозАвко, бозавко и непретенциозно със симпатичен каст. Глуповатичко и повърхностно, но забавно.
Скрит текст:
Тя се оказа "избраната" да притежава книга с шамански заклинания. И понеже реши да се възползва, направи едно, за да накара мъжа, който харесва да се влюби в нея. Обаче нещата леко се объркаха и заклинанието подейства на друг.
Той е адвокат в известна кантора. В рода му има проклятие от Чосонско време. Сгоден е за жена избрана от баща му, която е дъщеря на кмета и, както се оказва с Тя се познават и имат не особено приятни отношения от училище. Заради противоречия с клиенти Той напуска фирмата и става юрист в общината. Неочаквано се оказва лудо влюбен в една от служителките. Разумът му се противопоставя, но сърцето не се подчинява.
Той 2 е служител в общината. Има си негови проблеми и тактично отхвърля въжделенията на Тя, но в същото време не е съвсем безразличен. Мести се в нова квартира, където се оказва неин съсед.

A Time Called You
Римейк на тайванския Someday or One Day. Не съм гледала оригинала, но мисля да го направя след като изгледам корейския.
Интересен ми е за сега, а и кастът ми е симпатичен.
Скрит текст:
Тя е загубила гаджето си в самолетна катастрофа и 1 година след това още не може да се примири, че го няма. Пътувайки в автобуса и слушайки песен от миналото изведнъж се оказва в болница, в тялото на ученичка, а годината е 1998. Излизайки от комата пред очите ѝ се оказва момче, което изглежда също като починалото ѝ гадже.

# 521
  • вятърничава
Днес рожден ден имат Юки Ямада и калиграфът от о. Гото Йоске Сугино.
И чета за втори сезон на

през август 2024 г.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 18:22 от bb6

# 522
Знам с коя песен да го поздравя Balloon Юки Ямада
The Best Days of My Life
Относно Pending Train незнам дали да се радвам или да плача. От една страна - нов сезон е страхотно,да,искам,но от друга - август е толкова далеч.

Аз все още съм на тай вълна.
Едни такива свират на китара.

# 523
  • вятърничава
Shin Min Ah  и Kim Young Dae ще се снимат в нов романтичен сериал Since I Want No Loss . Тя ми е една от много приятните за гледане корейски актриси.Той ми е любимец.Ще гледам,но от сега е ясно,че ще е нуна романс,  имат 12г разлика.И все още не мога да си представя дали ще стоят добре един до друг в двойка.
Той работи в магазин нощна смяна, ще си има работа с нуна клиентка,живееща в квартала.Почти като в Cheat On Me, if You Can (2020) Joy. Тя ще му предложи да сключат фалшив брак, той явно ще приеме, защото е много добро момче. Аз изобщо не се съмнявам в последното Hug

# 524
Изгледах A Time Called You. Доволна съм като цяло, само в 10 и 11 епизод ми дойде малко в повече историята с психарчето и егоизма и мрънкането на девойката от 1998г. Можеше и по-набързо да минат през тези събития.

През голяма част от времето звучеше Never Ending Story на Boohwal, но в изпълнение на Kim Min Seok.

А песента, която ги връщаше назад във времето е Seo Ji Won - Gather my tears.

Общи условия

Активация на акаунт