Магията на изтока - тема 71

• 28 612
  • 725
  •   1
Отговори
# 495
Това,че гледах филм с медицинска тематика не означава,че ще гледам нещо,което са тагнали с Death Of A Daughter, Death Of A Wife, Death. Това мирише на семейна трагедия.
Имам да наваксвам с разни сериали.
Сега почнах One Piece с Mackenyu

Скрит текст:

# 496
  • вятърничава
И квоооо?
Как е  Mackenyu в One Piece?

# 497
За кое?

Аз съм доволна от видяното в One Piece. Харесвам мангата и анимето,макар,че и двете съм оставили за по-късно.
Реално няма начин да покажат всичко, защото сезона е съсредоточен върху 44 епизода от анимето и 95 глави от мангата,но е забавно, успява да въведе в историята и героите. Визуално също е направено добре.
Когато го гледам не ми се иска да плача както когато гледам Колелото на времето.
Mackenyu е по-добре от Рицарите на зодиака.

# 498
  • вятърничава
За Mackenyu ми е питането,защото май четох,че не са добри отзивите за One Piece.Но може и да бъркам.

Шош,да добър филм е Phases of the Moon, само
Скрит текст:
тази обреченост на реинкарнираните ми се видя страшна и обременяваща и безнадежна в някакъв момент,за тях и близките им.
Но актьоркият състав ме накара да го гледам и не съжалявам, защото за мен също не е от любимите жанрове.
Трябва да похваля и децата актьори в тези нелеки роли, Кей Танака за пръв път го виждам в такава роля,а Саири с всяка роля все повече ми харесва,от дете,през по-зрелите роли и сега на майка.

# 499
  • MJF
Phases of the Moon
Скрит текст:
Абе героя на Оизуми добре се подреди. С реинкарнирани щерка и съпруга, ако възприемем това "намигане" накрая, в лицето на 2 момичета в детска възраст. Smile и то около него. Хем майката на едното момиче е и напълно разбираща/вярваща. Smile
Както и да е . Филма както аз го разбрах и с акцентите които приех че са идеята го харесах. Не наблегнах на буквалистиката. Не мисля че това е идеята на автора и творческия екип.
Между другото миналите дни точно заглеждах нещо Луната та с този филм голям фокус ѝ направих. Иначе има дълги периоди в които не я виждам, не я поглеждам, не се сещам за нея. Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 14:28 от Шошулчо

# 500
bb6,на мен ми харесва. Нали,то си зависи колко си обсебен от първоизточника или дали си запознат в с историята.
Можеше да е много,ама много по-зле.

Какво е "реинкарнирани"?

# 501
............................
Какво е "реинкарнирани"?

Реинкарнация - прераждане

# 502
  • вятърничава
Момчетата рекламират:

Скрит текст:

# 503
Ще помоля за препоръка на корейски сериал, с максимум 30 серии, да има разбира се много любов, но ако има и екшън ще е супер? 😚

# 504
Здравей Golden_mom Simple Smile.
Повечето корейски сериали са от порядъка на 16-20 епизода. Само някои съботно-неделни семейни драми и някои исторически са с по 50-60 епизода. Не броим разни ежедневни сапунки и ситикоми, които може да са от порядъка на 100-150 епизода.
Давам няколко заглавия, от които евентуално да си избереш нещо. Всичките са романтични, но с прилична доза екшън. Чисто романтичните ще ги оставим за друг път Wink.
Скрит текст:
Съвременни:
City Hunter (2011)
Descendants of the Sun (2016)
Doctor Stranger (2014)
Goblin (2016)
Healer (2014-2015)
IRIS (2009)
KIll Me, Heal Me (2015)
Man from the Stars (2013-2014)
Secret Garden (2010)
Suspicious Partner (2017)
Swallow the Sun (2009)
The K2 (2016)
Time of Dog and Wolf (2007)
W-Two Worlds (2016)
While You Were Sleeping (2017)

Смесица от съвремие и минало (с пътуване във времето):
Faith (2012)
Queen Inhyun's Man (2012)

Костюмни (исторически):
Bichunmoo (2008)
Chuno (2010)
Gu Family Book (2013)
Hong Gil Dong (2008)
Iljimae (2008)
The Princess' Man (2011)
The Red Sleeve (2021)

# 505
  • MJF
Абе първото момче го разпознах, ясно. Но второто и ако има трето нещо ме Thinking , не се сещам.
Eгати и думата съм ползвала за тези прераждания Blush
Виртуално съм в Осака и гледам с какво да ви разхладя идните дни. Wink

# 506
  • вятърничава
Двама са, Шош. Grinning
Лемон - сан Кохей Мацушита и Пак Со-джун с по-дълга коса.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 23:34 от bb6

# 507
2в1 Благодаря Flowers Rose

# 508
  • вятърничава
Два корейски филма,представени на Международния филмов фестивал в Торонто.Първият е с Пак Со-джун и И Бьонг Хон.Concrete Utopia (2023).
Наръчник по оцеляване след брутално земетресение,сполетяло Сеул.

Скрит текст:

Вторият е за двама братя - успешен адвокат и педиатър,които имат различни приоритети и ценности в живота.A Normal Family (2023)

# 509
Два корейски филма,представени на Международния филмов фестивал в Торонто.Първият е с Пак Со-джун и И Бьонг Хон.Concrete Utopia (2023).
Наръчник по оцеляване след брутално земетресение,сполетяло Сеул.
Този го даваха в кино в Хошимин в началото на месеца. Даваха и един тайландски,който искам да гледам,ама гледахме The Last Voyage of the Demeter , защото нито виетнамски,нито тайски разбирам,но ако някога някой ви разказва, че е станал свидетел на някой да плаче пред постер в кино....това съм аз.

Общи условия

Активация на акаунт