Магията на изтока - тема 71

• 28 620
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
  • MJF
Този Cold Blooded Intern ми звучи като human drama 2в1.
То вече сезон 3 имало а аз този Dr. Romantic периодично го разглеждам, явно като го споменаваш всеки път при трите гледания . Чак почвам да си мисля че съм го гледала Smiley и има шанс да го почна след добрите впечатления от "корейския психиатър" / Fix You

# 436
Шоши, ще видим как ще е този Cold Blooded Intern. 12 епизода са по 30-40 мин. и излизат всеки петък по 2. Обърнах му внимание най-вече заради Ра Ми Ран, но само набързо прехвърлих първи епизод и още не съм си създала някакво мнение.

На Докторът съм фен и съм пристрастна, така че няма да те навивам излишно, а ти го погледни и си прецени дали да го гледаш. Като цяло голяма част от поддържащия каст е един и същ и в трите сезона. Д-р Ким си е водеща фигура и в трите. Във втори и трети и главните са си същите.
Скрит текст:
Ю Йон Сок се върна в третия сезон, а съвсем на финала и Со Хьон Джин се появи, макар само в гръб и то за секунди. Двамата бяха главни в първия сезон.

# 437
  • MJF
Eххх, търсачката тук как ме дразни. Нищо не ми даде освен Бел как е споменала за филмофестивала в Кан и филма.

Филм Bowtie
"Онзи френския на наш  Корееда" - The Truth
Бих казала че действително филма е "френски" - като атмосфера/общ вкус и послевкус. Мда.
Интересен ми бе, с нотка Smiley и Wink , така го и изгледах.
Основните актьори в каста повече от добре познати.
Гледайки Хоук се сетих пак за любимото ми книжле "Отбой в полунощ" от Уилям Уортън и повече от нескопосаната ѝ екраницазия от Холивуд, там участваше и Итън. Сигурно най-слабия филм , който помня да съм изглеждала въобще. Само заради любимото ми книжле се случи. Сега не бих въобще го и догледала Mr. Green.
Та Корееда интересен текст е написал и интересно го е заснел. Поне за мен. Беше ми любопитно да гледам знаейки кой е зад камерата.

# 438
Шо, може да греша, но като цяло нямаше много други мнения за филма освен моето. Може не всеки, който го е гледал, да е коментирал. Много е френски, да, и ако човек не е гледал достатъчно от творенията на Корееда, може и да не отбележи типичните за него моменти.

# 439
  • MJF
Бел, напълно съм съгласна , че ако не знам за Корееда , ще заключа като видя филма - "типичен френски филм". За сериозни и несериозни неща несериозно. От този род. Wink
Но пък зрители като нас, знаещи Корееда, намират и него в цялото туй нещо. Smiley

# 440
Превъртях клипчето, защото…нали….нямам обяснение, освен,че имах доброто желание да видя Такеру/Такеро сещате се, защото …. нали в костюм.Костюмът е секси, особено ако е добре подбран и със съответен парфюм. Мисля си за жасмин и праскова  с малко цитруси .Армани,вероятно.
Шокът ме удря с шапката. Това е  сигурно е най-фешън шапката ако ще ходиш на риболов. Никога няма да сбъркаш с нея. Има бяла овърсайз тениска. Овърсайзът все още е модерен и с бялата тениска никога няма как да се сбърка,но после виждам долнището на пижамата и докато си мисля, че няма как да стане по-зле … забелязвам ужасните оксфордски.
Чувствам се излъгана.Cry

# 441
  • MJF
Not Others изгледан.
Финално останах с чувството че гледах има няма 4 сериала Thinking в един. Не се смейте. Не че сме и изненадани де. Това все пак е кор-сериалния фронт. Но въпреки това ме Thinking / учудиха. Леко.
От къде почнаха, как продължиха, как издъхнаха и как финишираха. При този каст и потенциял на историята.
На режисьора и сценариста слагам много ниска оценка всеобщо за този им труд. Но има неща които ще помня от това заглавие.

# 442
  • MJF
Я  да ви разхладя малко , че съсем се "опекохте" Wink

Kim- Lee

# 443
  • MJF
Проба Thinking
Да не би да имаме  официален тайм-аут на темата и само аз да не знам.

Налегнала ме е жега/мързел признавам. Но гледам нещо от архива на кор-фронта - Law School
Не бързам но и не превъртам. Ей на почивка и за мишока.
Ама какъв глас и физиономии "вади" Kim Myung-Min Smiley , голям образ.
Принципно в тези жанрове на кор-фронта не съм много активна заради мъката ми с трето лице единствено число. Но тук не прекаляват, аха споменат така някой и аха взема да се " Thinking кой аджеба е тоз" и го покажат на екрана въпросното лице.... Mr. Green . Та гледането спори.
2в1, помня че го гледаше и ми го препоръча и го запазих в Списъка и ....гледай кога му дойде реда. Ема затова пък е отлежало. BlushWinkSatisfied

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 12:35 от Шошулчо

# 444
Тук съм newsm47. Гледам си няколко заглавия от текущите сериали при корейците. Нищо отличаващо се, но стават за убиване на времето.
Рет-Намгунг Мин-Бътлър Mr. Green и неговата Скарлет добре се справят с играта на котка и мишка в My Dearest. Първата част приключва тази седмица и беше повечето време в мрачните краски на войната. Ще чакам втората част през октомври, че дано там е малко по-ведро и двамцата имат повече мегдан да развият връзката си.

И Мин Ки и Хан Джи Мин са малко необичайна двойка в Behind Your Touch и верно си е малко странно Тя да обарва задници, че да разкрива миналото. Не знам толкова ли не им е хрумнало на сценаристите за друга част на тялото или са го сметнали за много забавно, но не е най-сполучливият им избор.

Лъжците са на етап пълнежи и локуми, но поне разкриха случаят, заради който главният е бил заподозрян в убийство.

Сега почнах и Боксьорката. И Санг Йоп е един корейски Джери Макгуайър, но се е забъркал в гадни игрички и ще видим как ще се измъкне.

# 445
  • MJF
Ахха, ето, поне двама сме тук. Satisfied

Този - Behind Your Touch го проверих миналите дни но ...пас съм. И Мин Ки и Хан Джи Мин ги гледах паралелно миналата година в My Liberation Notes и Our Blues а сега са се натикали заедно в .... От това което видях в прав текст бих казала - "голяма безвкусица". Хем често се сещам за горните 2 заглавия , защото музика от техните саунтрации пускам често в една музикална папка която слушам. Мда.
В каста разпознах и Joo Min-Kyung - съвсем до скоро я гледах във Fix You, та видях и нейната сегашна героиня малко в пробата. Мда.

Law School
Скрит текст:
Стигнала съм някъде по трасето на епизод 8. Ей голяма плетка тез сценаристи. Колко студенти само свързани със смъртта на  Seo Byung-Ju. Първи епизод беше сниман точно така както въобще не харесвам и затова аз допълнително не внимавах като зрител. А сега в последващите епизоди непрекъснато връщат историята към дадения ден и .....Да съм знаела та да гледам. Mr. Green . Ама не съм си и помислила да се варна де и да го видя пак. Милост към кор-сценаристите / knit нали имам Wink
Тези студенти какви мотивации имат за да постъпят във факултет  "Право". При медиците е така но при правистите ....виж ти. Wink

# 446
И аз съм тук, но скоро не съм гледала нещо, което да коментирам. Напоследък съм на друга вълна.

# 447
  • вятърничава
И аз съм тук!Последните седмици не ми остана време да гледам,пък и семейния сериал с бременни и бебета ми стана досаден, Джуно и Тек също.Но пък плажното ми четиво е свързано с впечатленията на една англичанка от живота Ю.Корея.Гледах и двата сезона на “Single’s Inferno” - това е корейско шоу,в което събират непознати момичета и момчета на един самотен остров с цел да се харесат и да сформират двойки.Или пък не Joy
И така леко петъчно да ви запозная с един от мъжете:
Скрит текст:

Kim Jin Young
Той влезе в шоуто по-късно от другите, и по-добре за останалите мъжа,защото направо отмъкна вниманието на момичетата. Бивш морски пехотинец, ютюбър, снима видеа свързани с оръжия и други мъжки занимания, леко темерут, красавец и много добре физически подготвен.(Както и всички останали момичета и момчета,всички се занимава с по няколко вида спорт и имаха интересни професии.Бяха и много възпитани и красиви,изглеждаха като актьори или айдъли.)
Естественно индустрията веднага е надушила потенциала му и видях,че е участвал в няколко различни шоута,за оцеляване и други,за мен  е интересно пътуването му в Индия.Дано не се окаже,че е по-трудно от 4г в Морската пехота )))

Е, попаднах  и на шоу в което пее. Край нямат талантите им на тези корейци.Няма да се изненадам скоро да го видя в някой филм.

# 448
  • MJF
E като каза Индия, преди години гледахме тук едни японци как шестваха по Индия. Рос ще каже кои че сега ще ми стане горещо ако заровя.
А англичанката от четивото нещо по - интересно да е забелязала? Като нас. Smile

Law School изгледан.
Нещо след 13-и епизод се разбързаха от творческия екип, пък аз не очаквах та малко зор последните 3 серии, които минах на екс Smile
Добре, прилично се е получил този кор-сериал. Позната схема. Не се много разсейваха по разни клишета, само туй включване на майката на ГГ в залата на съдебния процес с публично жури, сега въобще не ми идва правилния термин на български Blush .
Големите абсурди и проблеми в тази сфера нищиха. Няколко хубави фрази, мота, вкл. и на финала.
Kim Myung-Min с роля като за него и си я изигра екстра. Още един образ с който ще го помня, този Yang - кратес Mr. Green
Сценариста да похваля пък той на горния сайт няма препратка да видя какво друго е писал. Хм.
Режисьора сега снима текущия Behind Your Touch но виждам че предишния му труд е My Liberation Notes.
Та така. Доволна. След Fix You второ кор-заглавие , което ми хареса. Туй добре.

Рос я няма и сега ще трябва да ровя , кое ми следва на японския фронт. Ако беше тук щеше да ме подсети дори преди да я питам.  Blush

# 449
Япончето в Индия не беше ли Юта "Лукчо" Тамамори newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт