Магията на изтока - тема 71

• 28 130
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Заети сме, подготвяме парти изненада за РД на Такеши. Smirk Участваш ли?

Радвам се, че си тук. Hug Sparkling Heart

# 631
  • MJF
Tuon Hug
Няма ли да се кротнат нещата пфу.

Аз вместо да изгледам "седмичния филм" ..... гледам Suits
Как се получи това сега не се сещам Blush . Увлекателно върви. Май съм на 8-и епизод. Отдаавна не бях гледала Jang Dong-Gun, голяма скица е този негов герой.
Не съм проверявала още и в архива тук.
Ей такъв заплес съм аз.

# 632
Честито на днешния рожденик!
Скрит текст:

# 633
Шош, аз гледах текущо Костюмарите, но не знам защо ти тогава не им обърна внимание. Добре им се получи римейка на корейчетата.

# 634
  • вятърничава
Жив и здрав да е Такеши, да ни зарадва с нещо повече от реклами. Ако не,то и така е оставил дълбока следа в нашите сърца.Да намине да почерпи по един чай или коняк Grinning
Шош, гледах A Man/Aru otoko/Човек в събота,но на фона на цялото безумие не ми се пишеше.Трябваше ми време да си събера мислите и да асимилирам историята във филма, с доста герои, засегнати в основната линия и още няколко паралелни линии,които се развиваха край нея,в нея, извън нея. Първо трябваше да започна с това,че ми хареса много, аз имах очаквания след трейлъра и всичко прочетено и знаех,че ще ми допадне.В този смисъл не ме изненада с по японски разказаната история на обикновенни хора, обикновенни семейства,пък крими елемент, на фона на малкия или големия град и проблемите с които се бори обществото им.В два часа бяха събрали доста материал тъжно, интересно,бавно и дори края леко ме изненада.Сатоши Цумабуки играе чудесно,както винаги, както и Сакура Андо,която за първи път ми се видя много красива на екран (не ми се смейте). Масатака Кубота много много ми хареса, аз май не съм го гледала до сега в такава драматична и зряла роля.Както и Нана Сейно за първи път ми хареса.

# 635
А,Такеши е зодия везни. Birthday
Видях,че и моята любимка Bae Doo Na също има ден-ден днес.

# 636
  • MJF
Честито на рожденниците.

2в1, а де, знам ли как стига до мен чак в края на 2023 Thinking . Явно на няколко пъти е потъвало в Списъка туй заглавие. И най -вероятно в повече от един списък. Blush Mr. Green . Ама " ще се измъкна" с коментара : "По - добре късно от колкото никога" . WinkSmile
На всичкото отгоре имам и сезон 2 , че и 2 сезона от японски вариант. Абе ще се заадвокатя.....Разбрах от писания под епизодите , че има и американски оригинал.

bb6, изгледа го значи?! По каста не съм коментирала до сега.Хайде малко и за него от мен, щото има какво:
Скрит текст:
Разбирам коментара ти за Sakura Ando. За мен тя е по-скоро чаровна и много ми допада като актриса, за жалост рядко попада на екрана ми. Може да се каже че съм ѝ голям фен.
Masataka Kubota като гледам биото му съм го гледала на много места но не се сещам от воле за роля с която да го свържа без проверка. И на мен ми хареса и тук.
Нана Сейно аз нали я гледах в Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga а преди това и да съм я мяркала не съм ..... Та тук се прояви добре/на място.
Хареса ми и как Hidekazu Mashima игра героя си. Smiley

А и финала. Готино "намигане" се получи от режисьора Mr. Green. Аз за финала му писах цяла бонус точка Smiley

# 637

Видях,че и моята любимка Bae Doo Na също има ден-ден днес.
О, така ли? Тя и на мен ми е любимка, да й е честито!

# 638
Видях в МДЛ.
Много я харесвам от японския филм Air doll. И филмът харесвам.

# 639
Шоши, корейският Suits е само един сезон. При японците са два сезона, но аз не съм ги гледала. Американският оригинал е 9 сезона.

# 640
  • MJF
Аха, нещо съм се объркала от толкоз костюми WinkSmiley
Като изгледам и японската версия ще видя дали на корейския фронт  в 16 серии не са събрали 2-та японски сезона.  Що ли имам такива подозрения?! Wink

Bae Doo Na
  и аз автоматично я свързам с Air doll. Последно на моя екран е била с Matrimonial Chaos

# 641
Пе Ду На последно я гледах в Broker на Корееда. Отново работи с него след Air doll.

# 642
  • MJF
ooooh!
И аз значи последно съм я гледала  в този филм.

Стигнах до 10 -и епизод но Suits. Нещата загрубяха/ станаха сериозни, след като нашия адвокат "изпадна в немилост" сред прокуратурата и съда. Стадното движение е ужасно Neutral Face
Мен обаче от епизод 1 ме гложди,  това че младшия не е адвокат. Това е тиктакаща бомба.Thinking

# 643
Bae Doo Na последно я гледах в The Silent Sea с Гоблина,който там не е гоблин.

Мога ли да спамя? Ще спамя,но с лек тайландски антиспам.
Миналата седмица, освен всичко друго от НАСА обявиха,че Прада ще шият новите им костюми. Имаше редица статии дали логото на Прада ще е на костюма,но няма точен отговор.
Антисмам
Незнамсикакво на Прада за Тайланд.
За разнообразие с куче,а не с котки.
Скрит текст:
Реклама

# 644
  • вятърничава
Не мога да се съглася с теб,извинявай! Един път Гоблин - цял живот Гоблин!
Hands Plus1 тайландския спам

Днес ми е музикално.Тази песен от OST на Destined with You не ми излиза от главата.Звучи ми много познато,сякъш съм я слушала и слушала. Напомня ми OST  в стила на по-старите сериали Thinking

Общи условия

Активация на акаунт