Парфюмни размисли и страсти - 284

• 81 124
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
За кое Chloe става дума?
Всъщност, за което и да е, щом не ти харесва, разбирам те. Ваучер е добро решение в такива случаи, подшушни му.

# 481
  • The Evergreen State
Tommelise аз бих си задържала подаръка. Жеста е изключително мил от любимия човек.
Всички парфюми на Клое намирам за модерни и леко нахакани, аз имам Клое Абсолу и си го нося с удоволствие. Не го намирам цветен, поне не в романтичния смисъл на цветен. За мен е лек но траен, за уверени момичета на всякаква възраст.

Като заговорихме за Клое, чисто нов от линията

https://www.fragrantica.com/news/Chloe-L-Eau-de-Parfum-Lumineuse-18670.html

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 07:25 от Athena

# 482
Аз бих сменила аромата, щом такава възможност все пак е била предвидена.
Лично бих била по-щастлива, ако съм в позицията на подаряващия, приемащия подаръка да го смени и да го ползва, отколкото да знам, че не го харесва, но го приема просто за идеята.

# 483
Днес бях в един безмитен магазин и успях да пробвам новият Light Blue и Burberry Goddess. Втория не ми хареса, не го намирам за нещо особено, ново или интересно. Първия обаче е супер и определено ще си го закупя. По белоцветен, кремав, мек.
Чудесен не само за лятото според мен. 👌👌👌

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 11:24 от Lale_Lili

# 484
  • Пловдив
Има ли пробвали Issey miyake a drop d'issey Essentielle? Различава ли се от първообраза ?

# 485
Има ли къде да се пробва Goutal Eau d'Hadrien? Евентуално и Bois D'Hadrien.

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 20:44 от chilko

# 486
Какво мислите за "Dark purple" на Монтал? Интересни (малко противоречиви) отзиви във Фрагрантика...

# 487
  • София
Има ли къде да се пробва Goutal Eau d'Hadrien? Евентуално и Bois D'Hadrien.
За София - марката е официално представена в Салон Олфактив на бул. "Патриарх Евтимий" 45, би трябвало да го има при тях, поддържат линията. В неделя не работят, доколкото знам. Simple Smile
Аромат 2 Diurino
https://www.fragrantica.com/perfume/Milano-Fragranze/Diurno-68247.html
 гурме микс на лавандула и амарето, свеж и почти газиран, напомня ми на Аперол Шрпитц
Следя марката изкъсо още от появата ѝ, понеже е под шапката на Masque Milano, които са ми любимци от години. Simple Smile
Diurno беше първата бутилка, която добавих към колекцията си - прекрасен, мек фужер, който е идеален унисекс. Сладостта му е ненатраплива, перфектно дозирана, колкото да не завие в твърде бръснарска посока.
Втората ми любов е Panettone - писала съм и преди, мисля, че за мен хлебно-тестената нота в него е много подобна на тази в Jeaux de Peau Serge Lutens, но е достроен по различен начин, с подсладени цитрусови корички, напоени с алкохол. Много вкусен, много траен и се държи добре и в по-топло време, въпреки сладостта, оставя възможност за дишане. На когото му липсва Jeaux... на SL, мога да препоръчам да се запознае с Panettone, за мен е и значително по-жизнерадостният парфюм от двата. Yellow Heart

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 23:52 от Klodilia

# 488
Какво мислите за "Dark purple" на Монтал? Интересни (малко противоречиви) отзиви във Фрагрантика...

Аз го имам, не ми е от най-любимите, защото в него има много много роза, мазната Монталска роза 😀, но колкото и да ми е странно това е един от парфюмите за който съм получавала най-много комплименти.

# 489
от Milano Fragranze освен любимци на Klodilia харесах също Basilica, която отново тип не буквално гурме. Тук съчетанието е тамян, подсласено мляко и мащерка, много необичайно и приятно за носене.
4тия, който ми направи впечатление е Prima- сушени плодове с меки бели цветя, много мадамски, интересен и ненатрапчив https://www.fragrantica.com/perfume/Milano-Fragranze/Basilica-68245.html
Останалите им аромати според мен са малко по-мъжки и сапунени и не са в моя стил

# 490
Благодаря, Джули! Flowers Rose
А той или "Roses musk", че трябва да избирам (без проба)?

# 491
Не бих могла да направя сравнение, защото като цяло не съм голям фен на розата и Roses musk не го познавам.
Въпреки, че в Dark purprle доста отчетливо се усеща розата по някакъв начин ми е симпатичен и зимата често прибягвах до него, но определено не бих го взела отново. Имам други любимци на марката - Аoud night, Oud tobacco, Arabians tonka. Влюбих се и в Intense tiare наскоро, доста ми прилича на Mancera Coco vanille, но за мен е доста по -хуабв. Разкошен кокос.
Искам да се запозная и с Honey aoud.
Още няколко мостри на Монтал ме чакат в офиса на Спиди, ще пиша като ги пробвам.
Вече започнах да се оглеждам за есенни/зимни парфюми, любими са ми и няма как😁😁

# 492
Здравейте.
Някой може ли да изкаже мнение за този montale,защото няма къде да пробвам?
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Rendez-vous-a-Paris-82127.html

# 493
На мен ми е чудно какво ви е мнението за този "Clean" тренд, който се върти навсякъде. Определено е на мода да миришеш на "изпрани ленени чаршафи", но когато пробвам от любопитство някой от тези парфюми и се разочаровам.
Мисля да подаря Not a perfume на майка ми, защото тя не може да понася никой парфюм, поръчала съм си мостра да го тествам на себе си първо, но нямам кой знае какви очаквания.
Просто не мисля че ако се търси този "чист" ефект трябва да харчиш доста пари за парфюм. Има едни малки ролки амбър олио на Немат, която са евтини и създават същото усещане.

# 494
Здравейте!
Молбата ми е към Klodilia и Солена Луна. Къде могат да се пробват ароматите на Milano Fragranze?  Много ме заинтригувахте с коментарите за тях, особено за Panettone. Ще потърся назад в темата. Благодаря!
Хубава неделя на всички!

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 16:12 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт