Проблем с връзка <заради> тъщата

• 15 386
  • 501
  •   1
Отговори
# 240
Преди време като бях прясна родилка, на мен майка ми ми помагаше адски много. Чистеше, готвеше, шеташе в нас. Докато свекървата -гостуваше и повече ми създаваше грижи😂😂😂
Значи не е същото!

мъжът ти сигурно е на друго мнение Grinning

# 241
На мен нещо ми убягна авторът писа ли каква помощ дава бабата в домакинството. За детето писа, че не помага.

# 242
На мен нещо ми убягна авторът писа ли каква помощ дава бабата в домакинството. За детето писа, че не помага.

може да греша, но си мисля, че с професия като лекар след работа последната й мисъл ще е да домакинства

# 243
Преди време като бях прясна родилка, на мен майка ми ми помагаше адски много. Чистеше, готвеше, шеташе в нас. Докато свекървата -гостуваше и повече ми създаваше грижи😂😂😂
Значи не е същото!

Оооо , той въобще не се прибираше вкъщи- айляк си беше за него

# 244
  • София
Сменила е някакви чаши.
А, и май беше давала съвети.

# 245
И правила гимнастика с бебето.

# 246
Скършила се е от помощ…

# 247
И си говорела с родилката, за да не й е скучно.

Значи не е същото!

Оооо , той въобще не се прибираше вкъщи- айляк си беше за него

Защо ли...

# 248
Защото си е имал любовница😁

# 249
От цялата история не разбрах, как така някой определя себе си като доминант, но не може/не знае как/ не иска да проведе един нормален, откровен семеен разговор с майката на жена си/приятелката си и да обсъди ситуацията? Също не ми стана ясно, дали е проведен разговор с въпроси към младата майка, за това, защо тя има нужда от майка си наблизо? Емпатия, нещо?

# 250
На 35 да има нужда от разговор с майка си, а не с други майки на малки деца?
Ама верно доста хора май не са скъсали пъпната връв.

# 251
  • София
Тя не иска просто да разговаря с майка си, а майка ѝ да живее при тях, когато ѝ е кеф. Авторът да има право да козирува. И да плаща наема.

# 252
Защо да предпочита да говори с други женици с или без деца?
Може пък майка и да е много умна, интересна и забавна личност. Да не говорим, че ще е по-чисто и сигурно в отношенията отколкото с която и да е приятелка....

Почна се с набирането по пързалката и интерпретациите! Искала на Луната да се качи и снимка на майка си да окачи!

Придържайте се към фактите! След 2 гостувания и мрънкането на автора жена му е говорила с майка си и е станало по неговата. Толкова!

# 253
На колкото и години да съм и да стана, майката си е майка!
Като се задомиш и вече трябва да спираш контакти с нея ли?

# 254
2 седмици всеки месец бие на съжителство, а не на нормални контакти.
Другата дъщеря може и с право да е натирила нахалната майка.

Общи условия

Активация на акаунт