СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 383
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 120
Много съжалявам! Дано следващата бременност да е успешна до самия край! Гуш! 🙏🙏🙏🌷🌷🌷

# 121
Много съжалявам! Дано следващата бременност да е успешна до самия край! Гуш! 🙏🙏🙏🌷🌷🌷
Благодаря! Вярвам, че доброто предстои! 🍀

# 122
Здравейте. На 26.07 направих трансфер на един 5 дневен ембрион. Днес имах болки и реших поне да проверя какво се случва. Пуснах кръвен и излезе 10.63- 5 ден. Не намирам таблица,знам ,че е рано ,но според вас има ли шанс

# 123
Здравейте. На 26.07 направих трансфер на един 5 дневен ембрион. Днес имах болки и реших поне да проверя какво се случва. Пуснах кръвен и излезе 10.63- 5 ден. Не намирам таблица,знам ,че е рано ,но според вас има ли шанс
Мисля, че това се води нещо като неопределен резултат, пуснете пак след няколко дни. И аз бях супер нетърпелива, но си иска време за жалост.

# 124
Има шанс според мен. Стойностите очевидно са завишени леко, но все още са в диапазона за отрицателен резултат. Още малко търпение и стискам палци да продължава да расте. Flowers Four Leaf Clover

# 125
Момичета, днес е седми ден от трансфера на един 5дневен ембрион и направих кръвен тест, който е отрицателен...
Дали е възможно да се промени резултатът?

# 126
Здравейте правих си ново Чхг след 3 дни 21.83 mIU/ml
но в друга лаболатория Рамус чакам и резултатите за прогестерон.
Първият ми резултат беше 41.80 mIU/ml във лаболатория Лина но и двете са различни.
Не знам какво да си мисля 😔 объркана съм

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 15:01 от Мими888

# 127
Мими, за жалост не вървят добре нещата с ЧХГ. Изчакай няколко дни и ако не прокървиш, чуй се с АГ какво да правиш.

# 128
Да Sad на 03 ще съм на преглед.
Близките ми си правиха изследвания два пъти с мен когато и аз правих теста
изследвания за кръвната захар и двата са различни и при двете лаболатории..
Кръвна захар 7.48 при Лина
Кръвна захар 4.23 при Рамус
голяма разлика
Не знам какво да си мисля

# 129
Да Sad на 03 ще съм на преглед.
Близките ми си правиха изследвания два пъти с мен когато и аз правих теста
изследвания за кръвната захар и двата са различни и при двете лаболатории..
Кръвна захар 7.48 при Лина
Кръвна захар 4.23 при Рамус
голяма разлика
Не знам какво да си мисля
Според мен си прави изследванията само в 1 лаборатория, всяка работи в различни референтни стойности и накрая стават такива главоболия.

# 130
Момичета, вчера направих кръвен тест седми ден след трансфер на един 5дневен ембрион и резултата е 0 ...
Има ли някакъв шанс да се покачи следващите дни според вас?

# 131
Привет, момичета!

Нова съм тук.

На 30.07.2023 си направих изследвания за ЧХГ в Сити Лаб - Total b-HCG 190.2 mIU/ml.
Днес 02.08.2023 направих оше едно изследване в Цибалаб - total hCG (общ бета ЧХГ) 216.000 IU/L.

Притеснява ме, че единиците на измерване са различни и не знам как да го разбирам. Минаха няколко дни мислех си, че покачването ще е повече.

# 132
Съоношението mIU/mL към IU/L е 1:1, т.е. различните мерни единици не са от значение. За съжаление това покачване не изглежда много добре, повторете теста след 2 дни,  най-добре в лабораторията, в която сте го пускали днес.

# 133
Момичета ,на 5 ден пуснах ЧХГ и беше 10.68 ,днес 7 ден е 28.04. трансфера е на 1 5 дневен ембрион. Пикливите тестове са положителни ,но сякаш вчера бяха по наситени. Дали има вероятност днес вече да пада хормона или просто вече съм във филма

# 134
Момичета ,на 5 ден пуснах ЧХГ и беше 10.68 ,днес 7 ден е 28.04. трансфера е на 1 5 дневен ембрион. Пикливите тестове са положителни ,но сякаш вчера бяха по наситени. Дали има вероятност днес вече да пада хормона или просто вече съм във филма

на кои дати си пуснала кръвните?
има две възможности или е почнало да пада или реактива е бил по-слаб. На мен лично ми се е случвало и двете.,.. правила съм два теста зедно на една и съща фирма и единия е  с по-бледа , а другия с по-плътна черта.

Общи условия

Активация на акаунт