СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 866
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 660
Съжалявам и аз за вас.Дано!Мисля,че е по-малкото зло,защото от всичко изчетено се бях наплашила,че е извънматочна Sad Дано скоро се случат нещата при всички,които искат .Аз имам две безпроблемни бременности,но все пак е разочароващо,когато искаш нещо ,то да не се случва .А дали има смисъл от още проследяване на Чхг? Кога се очаква да стане 0 ?

# 661
И аз съм с 1 БХ... може би и 2, защото на 3 дни закъснение пуснах кръвен и беше точно 5.. до ден днешен ме мъчи този въпрос. Тогава нищо не съм пускала, още на следващия месец забременях, за съжаление всичко приключи в 8г.с понеже не се развиваше. Сега вече пуснах Вит Д, вит Б12, естрадиол, тсх, фсх, лх и тромбофилия.  И на ММ пуснахме, за сега и при двамата нещата са добре, при мен само витаминита са ми занижени та да видим за по-напред. Ако бях толкова наясно щях по-рано да ги пусна😄
Успех ти пожелавам 🫶🏻

# 662
Благодаря ! Пожелавам успех на всички и скоро да се похвалим! Simple Smile

# 663
Звучи биохимична, ако е първа, няма какво много да се изследва. Отидете на АГ да ви прегледа след изчистването и да ви посъветва.
Здравейте отново. Първото чхг беше 28,38,днес след 48 часа спадна на 10,42. Предполагам нещата приключиха и ще ми дойде ,общо взето 6 дни закъснение.Прогестерона също е паднал на 9 и нещо ... За биохимическа бременност ли става въпрос според вас?Какви изследвания би трябвало да пусна- Lh,пролактин, естрадиол,тестостерон ,tsh съм пускала скоро ..

# 664
А колко време след това трябва да дойде цикъл ?

# 665
При мен, след като стана 0, мисля че дойде до 2дни.
А колко време след това трябва да дойде цикъл ?

# 666
  • София
Ако не дойде до 2 дни след чхг 0, задължително на лекар, защото един задържан аборт е много опасен.

# 667
Дами, и господа здравейте.На 40г възраст.Моля ви,съмнение за бременност,закъснение на цикъла с 12дена,на апаратурата при гинеколожката не се видя нищо,за това е бета hcg тест ?

# 668
  • София
Над 10 000 би трябвало да се види. Дори и сърдечен пулс се засича с такава стойност. Иди при друг лекар.

# 669
Над 10 000 би трябвало да се види. Дори и сърдечен пулс се засича с такава стойност. Иди при друг лекар.
плод няма,прегледа беше много обстоен.Съмнение за бременост,заради бързия тест.4 теста два отрицателни и два положителни.Може би е нещо хормонално.нзнм За това отворих темата,за съвет.Ще се консултираме и с друг лекар.

# 670
  • София
Пусни в друга лаборатория. Възможна е грешка.

# 671
Здравейте 12-13 дни от инсеминация си направих  бета чхг в Селена,обаче имам кафяви течения примесени с розово кървене. Почнах Утрогестан вагинално по препоръка на АГ. Според вас има ли надежда за бременност, уринните отрицателни. Или Селена лабораторията просто си слагат едни цифри така за статистиката....

# 672
Рада, препоръчвам да си пуснеш втори тест на същото място след 48 часа, като този път изследваш и прогестерон. Може да се наложи да добавят и дуфастон или други прогестеронови препарати. За сега теста си е положителен, стискам палци да станат нещата!

# 673
При кървене Утрогестанът е хубаво да се пие или да се поставя ректално.

# 674
Супер нараства, само прогестерона ми се вижда нисък.

Излезнаха прогестеронът и ЧХГ
147 беше, а това е резултат след 48часа. Дано е нормално такова нарастване.
Бях на преглед в петък - видя се добре оформено сакче 3мм в матката. Писала е 5г.с + 3 дни, но после е писала 5+0. Пусна ми кръвна картина, май за тромбофилия, вит d, желязо и б12, урина, фолиева. Всичко каза, че е отлично. Д ми е 82 при реф.долна 80, но приемам вит. На своя глава пуснах ЧХГ.
Четвъртък 25.01-  12:30 - 423
Събота в 27.01 -   9:00 - 1036
Искам да съм реалист, струват ми се страшно ниски резултати, прочетох страшно много теми и най-вероятно няма да се развие както трябва.
ПМЦ 19дек. Идва ми на най-често на 30-33-34, понякога се е случвало и на 28. Каза, че прогестеронът е добре и няма нужда. Чудя се днес да пусна ли пак ЧХГ и прогестерон. Имам чувството, че нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт