СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 155
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 885
Mone93, чудесни са!

# 886
Оххх дано,че се побърках вече

# 887
mommy, ще трябва да изчакаш до другия преглед, защото на тизи етап е теудно да се прецени какво става.

Мо, това, че една бременност е настъпила спонтанно, не значи че няма да има нужда от прием на прогестерон.
Иначе ЧХГ изглежда добре. Препоръчителноне да се проследи на 48 часа, зада види как нараства.

# 888
Ако всичко се развива добре, към края на седмицата трябва да се види, успех Simple Smile

# 889
Mommy, г.с винаги се смятат според ПРМ (датата на последната редовна менструация). Няма значение кога е била овулацията. А и кога е била може да се докаже само ако е имало преглед/ фоликулометрия. Много жени се водят по тестове за овулация, но те не показват със сигурност, че е имало овулация. В момента мисля, че се водиш 7 + 4 г.с. , а дори и да отговаря на 6+6 г.с, в тази седмица би трябвало вече да се вижда ембрион и сърдечен пулс. Не се удвояват добре нещата, съгласна съм с Рокет че прогестерона може само да забавя или отлага нещата. То каквото е писано ще стане и без прогестерон.

# 890
mommy, ще трябва да изчакаш до другия преглед, защото на тизи етап е теудно да се прецени какво става.

Мо, това, че една бременност е настъпила спонтанно, не значи че няма да има нужда от прием на прогестерон.
Иначе ЧХГ изглежда добре. Препоръчителноне да се проследи на 48 часа, зада види как нараства.
Да ще пусна задължително

# 891
Salsera, знам, но на мен ми е по-дълъг МЦ и съдя по първия положителен тест. Прегледът ми е бил в 6+4 по ПРМ в такъв случай. Иначе ЧХГ е от преди 2 седмици, уж под 72 часа се удвоява, ама както казах и на мен ми изглеждаше много бавно. Прогестеронът ми е изписан от лекар, не съм си го самопредписала. Не смея да го спирам без предписание, иначе и мен ме притеснява, ако не се развива да не бави нещата.

П.С: Данните са ми стари от преди 1-2 седмици, просто ми беше интересно тук какво ще кажат, докато си чакам следващ преглед. Нямам идея какво се случва в момента с ЧХГ и дали има ембрион вече. Малко объркано стана, последно ЧХГ е правено седмица преди прегледа ми, а последния преглед е преди седмица.

# 892
mommy, нянаш ли вариант да отидеш на преглед по-скоро?
В този период, независимо дали овулацията е била на 14ти или 19ти ден, вече ще се види как са нещата.

# 893
Здравейте, на 29.02 пуснах чхг със стойност 59.10, на 02.03 повторих и днес излезе резултата -177. Последен Ц на 05.02. О беше на 13/14 ден.
Да продължа ли с изследването на ЧХГ поне още веднъж в сряда (06.03)? На калкулатора ми излиза, че се удвоява на 30.3 часа.
Как ви се струват на вас резултатите

# 894
Здравейте, на 29.02 пуснах чхг със стойност 59.10, на 02.03 повторих и днес излезе резултата -177. Последен Ц на 05.02. О беше на 13/14 ден.
Да продължа ли с изследването на ЧХГ поне още веднъж в сряда (06.03)? На калкулатора ми излиза, че се удвоява на 30.3 часа.
Как ви се струват на вас резултатите
Аз бих си записала час за преглед, на 10 дни закъснение ще се види вече. Не бих следила повече ЧХГ

# 895
Здравейте! Днес ми излезе положителен тест - 190 mUI/ml. 😊 Изненадах се от този резултат. Днес е едва 21 ден от цикъла, като имах доста ранна овулация. Веднага след нея получих цистит, приемам добавки и антибиотик. Според вас може ли резултатът да е фалшив, заради цистита?

# 896
Здравейте! Днес ми излезе положителен тест - 190 mUI/ml. 😊 Изненадах се от този резултат. Днес е едва 21 ден от цикъла, като имах доста ранна овулация. Веднага след нея получих цистит, приемам добавки и антибиотик. Според вас може ли резултатът да е фалшив, заради цистита?
Едва ли
Честито ☺

# 897
  • Ст Загора
не е заради него

# 898

Втори кръвен -2129 😍

# 899
Момичета на 01 чхг 7890, днес след 6 дни
41 552, на 60 часа се удвоява, в началото се удвояваше на 30 часа после забави, според вас нормално ли е, някой изследвал ли е толкова пъти. Бях на преглед при 2000 и се видя само плоден сак, чакам си следвашия преглед с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт