СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 326
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 900
Нормално е да се удвоява по-бавно вече на тези стойности. Не виждам причина да го следите след като вече сте видяли плоден сак.

# 901
mommy, за съжаление на мен не ми изглежда да е нормална бременност.
Колко късна е била тази овулация?
Виж какво ще се покаже на следващия преглед, но ако няма развитие е по-добре да се спре прогестерона, защото на този етап може просто изкуствено за задържа нещата.
Само да ъпдейтна и тук набързо. И на мен не ми изглеждаше като нормална бременност, ама засега се развива. Вчера се видя ембрион с пулс отговарящ на 6+2, т.е изостава 5 дни от овулация и 10 дни от ПРМ. 99 процента съм сигурна за овулацията, даже за имплантацията на 10-11 ден. Нямам идея какво да очаквам, заради изоставането и ЧХГ, ама дано има щастлив край. Та явно и бавно ЧХГ (50-70 часа) в началото може да е окей.

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 22:05 от mommy22

# 902
Моето чхг растеше с 300 единици на ден. Първо от 200 до 1300 се удвояваше на двадесет и няколко часа, после започна само с 300 да се вдига за ден. До 9 седмица и два дни всичко беше наред, обаче в 9 седмица чхг беше 16000, което е ужасно малко. Пожелавам ви добро развитие на бременността! ❤

# 903
Моето чхг растеше с 300 единици на ден. Първо от 200 до 1300 се удвояваше на двадесет и няколко часа, после започна само с 300 да се вдига за ден. До 9 седмица и два дни всичко беше наред, обаче в 9 седмица чхг беше 16000, което е ужасно малко. Пожелавам ви добро развитие на бременността! ❤
Тоест да разбираме, че е завършила зле? Или всичко беше наред?

Стискаме палци, mommy!

# 904
Тоест да разбираме, че е завършила зле? Или всичко беше наред?

Стискаме палци, mommy!

Завърши зле, не бих казала че е заради чхг-то. На всеки преглед си имаше пулс, че даже и се увеличаваше в норма. Но може и да греша, да се е случило точно заради чхг, въпреки всички статии че след като се види на ехограф вече няма значение чхг.

П.С: Честит празник момичета! Бъде здрави, красиви, обичани и най-добрите мами. Simple Smile

# 905
Littlerocknrollqueenn, много съжалявам. Sad Пожелавам скоро да стане пак и до финал Hug
Аз попаднах на няколко статии, според които има връзка между ниско ЧХГ и спонтанен аборт след установяване на сърдечен ритъм, така че определено го мисля това. Аз не съм изследвала повече ЧХГ и нямам представа дали се удвоява, не смятам да го гледам пак на този етап. Каквото има да стане ще стане стане.

Иначе ЧХГ се отделя от ембриона, т.е било е ниско, заради качеството на ембриона, а не че ЧХГ е предизвикало аборта.

П.С: между другото, докато съм го следила моето ЧХГ се удвояваше над 48, но под 72 часа, така че влизаше в границите, просто не в идеалните.

Честит празник! Heart

Последна редакция: пт, 08 мар 2024, 08:44 от mommy22

# 906
При мен прикючиха за жалост нещата вчера при 4ssw+0. HCG спадна на 9… плюс контракции и “цикъл”… Сега се събирам и си казвам, че битката е загубена, но не и войната! ♥♥♥

# 907
Много съжалявам, момичета! Blue Heart
Тежко е, но следващият път ще имате повече късмет!

# 908
Здравейте. След ЗЕТ съм на 6 дневен ембрион, на 01.03 ми беше 9 ден, направих кръвен

01.03 -  319
03.03 - 707,
05.03 - 1192 ( в друга лаборатория заради АГ)
08.03 - 2336 ( в първата лаборатория)

Не се удвоява на 48ч, на 05.03 АГ видя плоден сак, каза че отговаря на седмиците , но сега се притесних като излязоха резултатите. Прогестеронът ми на 01.03 беше 80, сега е 114. Като съм на мускулни инжекции и вагинално 3х1.

Нормални стойности ли са, да продължавам ли да пускам през 48ч?

# 909
Здравейте ,много съм притеснена ,ето я и моята история.ПРМ 03.02.2024г , на 04.03.2024 си направих два теста за бременност ,положителни с бледи черти.На 9ти имах кафяво зацапване ,отидох на лекар каза ,че не вижда бременност и чи или е била химическа или съм била с късна овулация.Каза да пусна ЧХГ.Днес на 11.03. ЧХГ -66,46.Писах му ,той каза ,че тази стойност г/д отговаря на 3г.с. И да пусна след 3 дни пак.Въпроса ми е ако съм имала късна овулация как така на 4-ти имах положителни тестове ?😔

# 910
Момичета, след вакуум аборт понеже до 50-я ден цикъла не ми дойде, изследвах ЧХГ - 1,6 беше стойността и отидох на преглед, гинеколога  ми каза, че имам удебелена лигавица и ми изписа дуфастон за 10 дни 2х1 хапче. Вчера беше 10-я ден на дуфастона, днес цикъл нямам. Но въпроса ми е какво означава тази удебелена лигавица ?

# 911
Трябва да минат поне 5 дни от спирането на дуфастона и ще дойде цикълът.

# 912
  • На изток от Ада
Момичета, след вакуум аборт понеже до 50-я ден цикъла не ми дойде, изследвах ЧХГ - 1,6 беше стойността и отидох на преглед, гинеколога  ми каза, че имам удебелена лигавица и ми изписа дуфастон за 10 дни 2х1 хапче. Вчера беше 10-я ден на дуфастона, днес цикъл нямам. Но въпроса ми е какво означава тази удебелена лигавица ?
козах ти че че сред дуфастон не идва веднага цикъл

# 913
Здравейте, защото е много рано . Аз ходих на 12 ден и ми казах да отида след две седмици … така, че спокойно. Грижете се за себе си и си почивайте !

Здравейте момичета !
Силно притеснена съм. Вчера ходих на АГ и не се видя нищо с 8 дни закъснение.
Пусках ЧХГ 3 пъти.
06.03- 86mIU/ml
08.03- 230mIU/ml
11.03-1060mIU/ml
Според вас нормално ли нараства ЧХГ и защо не се вижда все още нищо? Другата сряда ще ходя отново при АГ дали ще се види ,ще умра от притеснение.

# 914
По принцип казват, че над 1000 се вижда нещо на ехографа, вие на деня на прегледа сте била с много гранична стойност, така че няма нищо нередно ако не се вижда. Ако всичко се развива нормално, както изглежда по стойностите, на следващия преглед ще се види. Заредете се с търпение и позитивна енергия. Blush

Здравейте момичета !
Силно притеснена съм. Вчера ходих на АГ и не се видя нищо с 8 дни закъснение.
Пусках ЧХГ 3 пъти.
06.03- 86mIU/ml
08.03- 230mIU/ml
11.03-1060mIU/ml
Според вас нормално ли нараства ЧХГ и защо не се вижда все още нищо? Другата сряда ще ходя отново при АГ дали ще се види ,ще умра от притеснение.

Общи условия

Активация на акаунт