СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 82 429
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 135
Момичета ,на 5 ден пуснах ЧХГ и беше 10.68 ,днес 7 ден е 28.04. трансфера е на 1 5 дневен ембрион. Пикливите тестове са положителни ,но сякаш вчера бяха по наситени. Дали има вероятност днес вече да пада хормона или просто вече съм във филма

на кои дати си пуснала кръвните?
има две възможности или е почнало да пада или реактива е бил по-слаб. На мен лично ми се е случвало и двете.,.. правила съм два теста зедно на една и съща фирма и единия е  с по-бледа , а другия с по-плътна черта.

Датите са 31.07 и 02.08

# 136
Здравейте, след трансфер съм и нямам никакви симпоми а температура 37 градуса , трябва ли да се притеснявам от това..

# 137
Здравейте, след трансфер съм и нямам никакви симпоми а температура 37 градуса , трябва ли да се притеснявам от това..
Аз съм на 8 ден след трансфер и от втория ден поддържам 37-  37.2. Казаха ми ,че е нормално ,ако стане над 37.5 тогава да се притеснявам

# 138
Момичета, да се включа и аз......
днес 5-ти ден на 2 бр бластоцисти , кръвен 1.59 ..... пуснах толкова рано, защото имам тромбофилия и назначена терапия при положителен тест. Според мен въобще няма имплантация този път.....

# 139
Здравейте. Моето ЧХГ расте ,но някак си ми се струва ниско
5 ден 10.62
7 ден 28.04
8 ден 44.03
10 ден 115.30 трансфер на 1 5 дневен

# 140
Здравейте момичета една седмица закъснение чхг 833.0 нормално ли е!

# 141
Здравейте, момичета,

Реших и аз да споделя  моите тревоги...
Преди седмица бях на първи преглед при гинеколог за установяване на бременност. По изчисления в деня на прегледа трябваше да съм в началото на 6г.с., но на ехографа се видя само малък плоден сак без ембрион (1.17мм), който според доктора отговаря на 5 г.с.
Последва изследване на ЧХГ през 48 часа, за да се проследи как се развива бременността. Първият резултат (02.08) беше 8030.89, а вторият (04.08) - 10463.67.
Притеснявам се, че хормонът нараства бавно, а докато дойде време за следващият преглед ми минават какви ли не мисли през главата.
Дали има възможност всичко да протича нормално, макар и бавното нарастване на ЧХГ?

# 142
Здравейте, момичета,

Реших и аз да споделя  моите тревоги...
Преди седмица бях на първи преглед при гинеколог за установяване на бременност. По изчисления в деня на прегледа трябваше да съм в началото на 6г.с., но на ехографа се видя само малък плоден сак без ембрион (1.17мм), който според доктора отговаря на 5 г.с.
Последва изследване на ЧХГ през 48 часа, за да се проследи как се развива бременността. Първият резултат (02.08) беше 8030.89, а вторият (04.08) - 10463.67.
Притеснявам се, че хормонът нараства бавно, а докато дойде време за следващият преглед ми минават какви ли не мисли през главата.
Дали има възможност всичко да протича нормално, макар и бавното нарастване на ЧХГ?

Здравей, на тези високи стойности вече не е задължително чхг да се удвоява, така че не се притеснявай излишно. Иди при първа възможност на преглед, за да се види дали има поне жълтъчно мехурче. На тези стойности би трябвало даже и пулсации да има. При мен чхг след 3000 спря да се удвоява и ме уверяваха, че се развива ок, но за съжаление в 10 г.с. завърши с мисед аборт. Мога да те посъветвам да бъдеш спокойна, но и да не си даваш прекалено големи очаквания, защото после разочарованието е още по-голямо. Каквото трябва да стане, ще стане, често се случват успешни бременности само няколко месеца след евентуално кухо яйце. Успех, може пък и този път всичко да е наред, иди някъде, където имат много добра апаратура, за да се визуализира хубаво какво се случва.

# 143
Flower31, благодаря за куража и съветите!
И искрено съжалявам за случилото се...
Въпреки всички вълнения и тревоги, вярвам че има точен момент, в който нещата ще се случат по най-хубавия начин. Пожелавам този момент на всяка една от нас! Спокойствие и успех!

# 144
  • в града на атомното слънце :)
Момичета, много спешно питам за приятелка, дали има шанс, на 16-ти ден от ЕТ е.

# 145
Разбира се,можеш да и честитиш!

# 146
  • в града на атомното слънце :)
Благодаря!
Разбира се,можеш да и честитиш!

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 15:25 от атомче

# 147
Ми авам да дам отчет. Вчера на 12 ден ЧХГ беше 348.7. на 10 ден беше 115.30.Трансфер на 1 5 дневен ембрион. Май пак е нисичко. За първи път имам резултат над 50 и изобщо нз за тези дни колко трябва да е

# 148
Спокойно,  удвояване правилно. Може би си била с по-сна имплантация и за това да са по ниски. Добре вървиш с числата. Пусни още един път, ако ще ти е по-спокойно и като мине 1000 може на преглед. Честито! 😊

# 149
Момичета, не знам дали точно това е правилната тема в която да споделя моят опит, но докато аз имах въпросите в главата си изчетох доста теми във форума за ЧХГ и когато някоя жена беше споделила нейния личен опит много ми помагаше, даже няколко жени бяха споделили почти същите казуси като моя Simple Smile
С доказа овулация с ехограф и лентичка за овулация на 04.06 ти правихме опити за бебе, като опитите са били и на 2ри и на 3ти и на 4ти и на 5ти, като цяло не бяха опити само за бебе бяхме намерили свободен уйкенд с мъжът ми насаме хихи , на 06.06 бях при гинеколог и той каза, че фоликулът се е спукал и след 10 дни да направя кръвен тест, аз обаче 10 дни изчетох всички теми тук и започнах да следя симптомите истината е, че на 7 ден след овулацията имах едно придърпване в яйчника и потупване, пак казвам много внимателно си наблюдавах тялото в този период, на 8ят ден пуснах ЧХГ като знаех, че е рано и резултатът излезе 3.3 което е отрицателно, на 10 ден резултатът беше 27.6 на 12ти ден беше 99.9 и на 14ти ден беше 300 , по нататък го следях през по голям диапазон още две три стойности имах, и вече се установи бременност при АГ, само да кажа, че уринарните тестове до 12ти ден не показваха положителен резултат. Цялата ми история е насочена към, жените които знаят че са имали овулация правили са опити и се чудят кога най-рано да си направят тест, както всичките тук във форума жени са казали не по-рано кръвен тест от 10-12 ден.

Общи условия

Активация на акаунт