СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 720
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Чудесно ЧХГ! На кой ден го изследвахте?

# 706

Днес ми е пети ден от закъснение на цикъла....тази стойност не е ли ниска за 5 дневно закъснение?

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 15:24 от Антоанета Яръмова 754448

# 707
  • Пловдив

Днес ми е пети ден от закъснение на цикъла....тази стойност не е ли ниска за 5 дневно закъснение?
При мен стойността е 124 на 4 дневно закъснение. Вашата стойност ми се струва екстра. Но все пак не съм специалист. Пуснете пак след 48 часа, успех ❣️

# 708
Здравейте, момичета!

От няколко дни не се чувствам много добре, имам непоносимост към различни миризми и отпадналост. Има 3 дни докато ми дойде, но реших да си пусна ЧХГ и резултатът излезе 3,7IU/L, като пише над 1, че има бременност.  Писах на докторката и тя каза, че е 50/50 и да изчакам да видим дали ще ми дойде. Днес си пуснах отново ЧХГ, но в друга лаборатория и този път резултата беше 2,6 IU/L.
Според вас би ли могло да има нещо или със сигурност е отрицателен и да очаквам цикъла?

# 709
Хубаво е да пуска в една и съща лаборатория, иначе щом спада, значи няма бременност, съжалявам.
Здравейте, момичета!

От няколко дни не се чувствам много добре, имам непоносимост към различни миризми и отпадналост. Има 3 дни докато ми дойде, но реших да си пусна ЧХГ и резултатът излезе 3,7IU/L, като пише над 1, че има бременност.  Писах на докторката и тя каза, че е 50/50 и да изчакам да видим дали ще ми дойде. Днес си пуснах отново ЧХГ, но в друга лаборатория и този път резултата беше 2,6 IU/L.
Според вас би ли могло да има нещо или със сигурност е отрицателен и да очаквам цикъла?

# 710
  • София
Принципно до 5 няма бременност, от 5 до 25 е неясно и чак над 25 има бременност.
Непоносимост към миризми при бременност се появява над чхг 1000+.
В случая може да е имало опит за имплантация, но няма бременност.

# 711
Здравейте! Следя ЧХГ от една седмица и стойностите нарастват, но със забавен темп. Първите дни се удвояваше средно на 27 часа, а спрямо стойностите днес вече е на 40 часа. Днес замерването сочи 1193, от 228 в понеделник. Не е ясно коя седмица съм. Според вас има ли нещо притеснително в забавеното нарастване, ако все пак нараства?

# 712
Moonlit, удвояването до 72 часа се счита за нормално. Не се стресирай с толкова чести тестове, ако специалист не ги е препоръчал. Запази си час за следващата седмица, вече би следвало да се види нещо Simple Smile

# 713
Благодаря ти, Джелато! Flowers BouquetНадявам се да е ок и действително да успея да ида на лекар следващата седмица Simple Smile

# 714

Момичета това ми е резултата от днес на 26.01 ми беше трансфера на един ембрион 6АА. Днес ми е 8 ден от трансфера, дали са добри стойностите?

# 715
Тихичко честито! Flowers Four Leaf Clover

# 716
Тартюф, чудесна стойност, честито! Аз тествах и още два пъти през два дни, и последно още веднъж на официалната дата, определена ми за тест. По-късно тези резултати доста ме успокояваха, че нещата се движат добре.

# 717
Здравейте. След биохимична бременност, овулацията дали настъпва по същото време както преди биохимичната?

# 718
  • София
В повечето случаи - да, но може да има и вариации.

# 719
Обещах да дам ъпдейт и да не оставя историята да виси. Аз бях до тук и няма да го бъде - кухо яйце. Така че чудо с много бавно увеличаващ се ЧХГ - няма, както и не е имало в предишните 17 страници тук. Бях готова психически, но пак е тежко. Ще бъде медикаментозен аборта. АГ-то каза, че може след месец пак опити, но не е ли повече? Каза ми и че няма нужда да се филмирам и да влизам в цикъла с безчет изследвания, защото се случва често, но аз се притеснявам от повтаряеми подобни случаи...

Дами, здравейте, да дам ъпдтейт - пиша, защото знам, че някой ден други жени ще четат тези мнения и искам да разкажа какво се е случило при мен от начало до край. Много ме хващаше яд мен, докато чета истории подобни на моята и дамите спират да ъпдейтват и не се разбира какво е станало.

Да напомня - аз имам нетипично покачване на ЧХГ - първо само 27%, после 58%, после почти 80%, после пак 42% (процентите са +/- 2-3).
В петък бях на преглед - не се видя нищо, само жълто тяло и че лигавицата е надута и всичко е наред. Аз самата продължавам да имам всички симптоми на бременност и никакви негативни такива.
Днес обаче вече има точка и сакче. Това за мен е страхотна новина, защото изключваме със сигурност най-лошия сценарий - извънматочна.
Каза ми да се приготвя и за двата сценария, но в никакъв случай да не се отказвам и губя надежда. Предупреди ме коректно, че при тези стойности може да е кухо яйце или да доведе до аборт. Но също ми каза, че в практиката си е имала всякакви случаи и жени с много лошо покачване на ЧХГ, които раждат здрави деца - всеки организъм е индивидуален, най-новите проучвания показват, че 15% от бременностите са с много ниски нива на ЧХГ и освен това имало жени, които са резистентни към улавянето на този хормон и в лабораториите се показват грешни резултати. Затова и тя каза, че в никакъв случай не би предприела мерки за махането му.
Та, ще разберем след 2 седмици. Изписа ми и Дуфастон.
Поздрави, ще ви държа в течение.

Общи условия

Активация на акаунт