СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - ТЕМА 18

• 79 600
  • 1 121
  •   1
Отговори
# 810
Нямах цикъл през януари месец, което не е нещо ново за мен, а доколкото четох има и късна овулация както в моят случай. На 22 съм на преглед, надявам се да има някаква яснота тогава.

# 811
Нормално е с нередовен цикъл да има късна овулация. Аз съм имала овулация на 60ти ден от МЦ примерно.
cutiepie, проследи го пак след 48, за да си спокойна, че нараства добре. Преглед има смисъл при поне 10 дни закъснение (смяташ 14 дни след овулация + 10 дни)

# 812
При нередовен цикъл овулацията може да е на всеки ден. Има жени, при които цикълът идва на 2-3 месеца веднъж.
Стойността показва ранна бременност. Може би 1-2 дена закъснение. Моята стойнсот в деня на очаквания цикъл беше 130-150 някъде по спомен.
Проследете ЧХГ след 48 часа в същата лаборатория.

# 813
Благодаря ви! Ще се включа като имам някаква яснота. Simple Smile

# 814
Здравей, cutiepie! Разбирам те, моят случай е доста сходен - нередовна менструация, прескочи ми януари, но хванах овулация тогава и сега съм бременна. Моят съвет също е да изследваш ЧХГ отново след 48ч., за да проследиш как се удвоява. Стискам ти палци!

# 815
Здравей, cutiepie! Разбирам те, моят случай е доста сходен - нередовна менструация, прескочи ми януари, но хванах овулация тогава и сега съм бременна. Моят съвет също е да изследваш ЧХГ отново след 48ч., за да проследиш как се удвоява. Стискам ти палци!

Честито moonlit! А сега в коя седмица си?

# 816
Благодаря! 7+3 съм в момента Simple Smile

# 817
Благодаря! 7+3 съм в момента Simple Smile

Страхотно! Пожелавам ти лека бременност! Simple Smile

# 818
Благодаря ти! И на теб така и да е до успешен финал! Simple Smile

# 819
Привет на всички! След свеж трансфер съм на 1 бр., 5 дневно ембрионче. На 19.02 /9 дни след трансфера/ ЧХГ-то ми беше 130. Свързах се с доктора, който ми каза, че тестът е положилетен и да не го повтарям и направо ме записа за преглед след 10 дни.
Но отваряйки тази тема оставам с впечатление, че е добре ЧХГ да се проследи, за да се изключи извънматочна или биохимична. И не знам вече какво да правя. Мисля утре да си пусна ЧХГ и Прогестерон, нали няма да сгреша?
Трети трансфер ми е и първи успешен и просто се чувствам като пренавита пружина.

# 820
Честито, Black Dog! ❤️ Ако ще повтаряш кръвния тест, нека бъде или 2 дни след първия (което е днес) или 4 дни след него (на 23ти). Така ме посъветваха мен от репродуктивната ми клиника. Тоест задължително се повтаря след четен брой дни. След 2 дни трябва да има удвояване, а ако е след 4 дни: учетворяване на първоначалната стойност. Стискам палци!

# 821
Ivchoni благодаря ти много! В петък ще го направя, пак дано да е станало Х4 Simple Smile

# 822
Здравейте момичета! Днес си направих отново ЧХГ тест и прогестерон.

За сравнение :
16.02.2024 -197.3
21.02.2024 - 2957

Прогестерон - 51.10

Дали са добре нещата според вас?
Утре съм на преглед.

# 823
Здравейте.А тези,които сте имали биохимична бременност, колко време след това забременяхте успешно?

# 824
Cutiepie, излиза удвояване на 30.72ч., което е супер. Прогестеронът доколкото си спомням е или в горните референтни или над тях, което на мен лично ми се струва добре Simple Smile Въпреки това на мен ми бяха дали прогестерон 2х200, може да искаш да се консултираш с АГ.

Общи условия

Активация на акаунт