Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 397
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Днес четих, че е по-меродавно да се пробва на върха на пръста, а не на опакото на ръката, тъй като цветът там бил по-близък с този на лицето.
Днес си взех още едно червило, с което мисля, че сбърках... Ще се опитам да снимам утре на дневна светлина все пак да изкажете мнение.

# 721
  • София
горчива, не мисля, че е чак толкова трудно да се избере червило. Трябва да е сложен тотално рисков цвят, каквито са например супер тъмните или супер непигментираните червила, за да се получи резил. Може би имаш проблем с възприемането си с цветни устни. Споделените снимки биха помогнали, но имай предвид, че форума доста отнема от интензивността на цветовете на снимките.

# 722
Не е добра идея да се пробват тестери на червила от магазина върху устните. Ако идеята не е да се сдобиете с херпес примерно.

# 723
Никога нищо не пробвам на лице. Толкова съм гнуслива, че даже не мога да го опиша Joy Горчива, набележи си червило, потърси суотчове и все някъде ще има снимка на модел, който е близък до твоя тип, за да видиш как стои. Но това е доста трудоемка задача за едно червило. Дай снимка да те видим и по-лесно ще стане. Есенс имат страхотни матови червила в гилза, доста си бях накупила, но както разбрахме малката Петрова ги изяде.
Ради, бих заложила на лек опушен грим в сивата гама. Не бих отишла в никоя крайност нито на очите, нито на устните. Даже бих сложила опушена очна линия и нещо блестящо на подвижния клепач.

# 724
Абсурд е да пробвам. Абсурд! На ръка не пипам дори, всички мърляви тийнки го пипали и после аз, няма шанс. Карам продавачките да отварят и да ми показват на ръцете си или купувам насляпо. Имам достатъчно опит, за да не греша.

# 725
  • София
Не тествам на лице нищо. Мацам понякога в ДМ или Сефора на ръка. Сравнявам между 2-3 тона. Гледам на светлина и решавам, кое ми се носи. При мен няма момент: няма да ми отива. Има по скоро момент: не ми харесва как изглежда даденият тон червило. Всички червила ми отиват.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 17:19 от kopche

# 726
  • София
Това можах да направя.
Скрит текст:

Търсех нещо за ежедневието. Но първото ми оранжевее, второто ми се струва много светло, третото - много тъмно. Последната снимка е с червилото, което ми е на свършване, та за него търсех заместител. Освен това слагам спирала и понякога бб крем.
 Какво мислите вие?

# 727
На мен ми най ми харесва второто! Но като цяло всички ти отиват!

# 728
На мен също второто ми харесва най-много.

# 729
Харесват ми 2 и 4

# 730
Горчива, много добре ти стоят червилата.
Както са казали по- горе момичетата 2 и 4, но аз много те харесах и на снимка 1- много е свеж цвета( не виждам оранжев оттенък) а за лятото с малко слънчев загар ще стои уникално. ФДТ, спирала,
молив в подобен цвят и ще грейнеш.👌🤗

# 731
  • София
Първият цвят ти отива много.

# 732
Харесах първото червило. Второто има перлен оттенък, който май не ми допада особено.

# 733
Само второто ми е малко светло.

# 734
На не много плътни устни (каквито са и моите) тъмни червила не стоят добре - смаляват още повече, получава се ретро ефект Марлене Дитрих или Грета Гарбо. Подходящи са светли с брокат, гланц или тип хамелеонови (които отразяват светлината).

Общи условия

Активация на акаунт