Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 390
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 750
Вяра, не цитирайте снимки, защото после не могат да се махнат, освен ако Вие не ги изтриете в поста си.

# 751
Благодаря взех един молив за вежди тъмно кафяв на флормар остана да взема руж и червило но и за ружа се колебая какво ще ми отива гледах днес на катрис и есенс кое от двете е по добре есенс съм и аланнв съм впечатлена особено

# 752
ДХЗ, ето това е кожа Heart Eyes

# 753
ДХЗ, и друг път съм те виждала из форума и държа да отбележа, че много те харесвам😍😍 разкошен грим🥰

Аз като се замисля сега покрай декемврийските партита не съм правила кой знае какво, но аз си се гримирам ежедневно.
Реших да си самоподаря нещо за Коледа и добре се представих😂😂
Поръчах от Нотино този комплект на Нарс, от много време искам да пробвам продуктите им особено ружа в цвят Orgasm

И една палитра на ABH, влюбих се в цветовете, та започвам да гледам клипчета в Youtube

# 754
Благодряяя!😍
Гримирам се всеки път като излизам, но забравям да се снимам, а и повечето пъти като съм с грим, светлината не е ок.Но и аз, както Лъвичката, ползвам нискобюджетни продукти и нямам много какво да споделя.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 15:16 от ДХ3

# 755
При мен също преобладават бюджетните продукти, по-важен е резултата според мен, на вас и на двете много добре ви се получава.

Като казахме бюджетни, новите ми любими хайлайтъри са от коледната колекция на Катрис, били dupe на Charlotte Tilburry

Страхотен блясък дават

# 756
Всичко е до техниката, ако ти липсва и най- скъпите продукти да имаш, пак няма да изглежда добре.
Аз давам повечко пари за нещата, които използвам всеки ден и съм просто вече много капризна за тях, но от останалите всичко е евтино.
Имайте предвид че дори и евтино да купувате, ако купувате постоянно като ударите чертата като нищо да излезне и по- скъпо от Сефора. В последно време наистина се старая да купувам само когато изхабя старото.
DzhuliB, само споменавам ако случайно видиш някъде W7 имаха страхотни палитри, които имитираха тези на Анастасия (и не само).

# 757
  • София
Джули, аз много ползвам Soft Glam, това ми е ежедневната палитра, могат да се направят, както леки визии, така и вечерни. Само виж как ще ти е четката, на мен най-тъмните цветове не ми се разнасят добре с нея към свивката (ако вдигна тъмного по-нагоре). Така че, ако правя по-тъмен грим или ползвам друга четка или с тази, но по-дълго време блендвам. Може би е и въпрос на кожа.

ДХ3, може ли да кажеш кое е червилото, много ми харесва такъв нюанс?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 13:32 от Niya-

# 758
Момичета,

в издирване съм на нов коректор, търся нещо за под очи и евентуално при някой друга пъпчица. По-скоро нещо по-бюджетно.Досега бях с Катрин камуфлаж.

# 759
ДХ3, прекрасна!!! Но тя винаги и всякак е чудесна! Heart Eyes
Лейди- също. Hug Отдавна не те бях засичала и трябва да призная, че изглеждаш по- добре от последните пъти, когато съм попадала на твои снимки. Дали тенът е по- сияен, дали цялостно си по- отпочинала не мога да определя, но виждам разлика и тя е единствено в положителна посока.

Всичко е до техниката, ако ти липсва и най- скъпите продукти да имаш, пак няма да изглежда добре.
Аз давам повечко пари за нещата, които използвам всеки ден и съм просто вече много капризна за тях, но от останалите всичко е евтино.
Имайте предвид че дори и евтино да купувате, ако купувате постоянно като ударите чертата като нищо да излезне и по- скъпо от Сефора. В последно време наистина се старая да купувам само когато изхабя старото.
DzhuliB, само споменавам ако случайно видиш някъде W7 имаха страхотни палитри, които имитираха тези на Анастасия (и не само).

Абсолютно съгласна с всяка дума, а с болднатото- и аз се старая да го прилагам, при това доста успешно напоследък.
Щом дори тези дни на няколко пъти влизах във френски Сефора магазини, пълни с всевъзможни отстъпки и изкушения от всякакво естество, и въпреки всичко така и не си купих нищо- значи водя в битката до момента.

# 760
Аз не купувам евтини неща, защото са евтини, купувам каквото ми трябва и имам много малко неща.Понеже рядко ходя със сенки,то не съм смятала за нужно да влагам пари в такива продукти, а и да си кажа честно с дрогерийни продукти успявам да се гримирам добре , спрямо моите изисквания.Не е като да не съм купувала и скъпи- не виждам голяма разлика на моето лице и кожа.Гримирам се от повече от 30г:)
Niya, червилото е:

# 761
  • В полите на Пирин планина
От Нотино и аз взех съвсем скоро Soft Glam палитрата, но само че мини вариантът. Честно казано не виждам разлика като качество, ако я срвнявам с палитрите на BH cosmetics. Иначе цветовете ми харесват.

ТиЛи, благодаря - това звучи супер. Simple Smile Може би, защото започнах да ползвам руж...
Или пък, защото съм отпочинала от уикенда.

Благодаря на всички за позитивните коментари.

Ще помоля Вяра да махне снимката ми от цитирания текст. Simple Smile

ДХ3, много си хубава и много ти подхожда с шапка.

# 762
  • София
Тук има много добри отзиви и за BH, аз имам само една тяхна - Take me to Brazil. Някои от цветовете са супер и издържат дълго - по-ярките, но други падат бързо и като цяло се прашат повече. На Soft glam знам, че мога да разчитам и си я взимам и като ще пътувам. Тук в темата се коментират доста по-скъпи брандове, но аз нямам от тях и не мога да сравня с тях. Софт глам в сравнение с такива, които имам на Мейбълин и Ревлюшън,  има голяма разлика (поне за мен и на моята кожа). BH също си я ползвам понякога.

Най-зле ми е на Кико Милано, бях ви казал, че бях останала без гримове наскоро на едно пътуване и влязох да си купя оттам набързо няколко неща. Нищо не ми хареса, не знам защо е така хвалена. Най-слабо се представи очната линия, всеки път се отбелязва отгоре, а с други марки нямам такъв проблем. Само червилото ставаше.

ДХ3, благодаря, ще го погледна и може да си го взема за празниците.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 15:26 от Niya-

# 763
  • София
На Кико Милано очните линии са мега зле! Има цветни, заслепена от красивите нюанси - нито са толкова наситени, нито се нанасят лесно. Повечето им продукти не са хубави, макар че имам и любими неща от марката - четките, стик сенките, едни от моливите за очи и лимитирана пудра.

# 764
  • София
При мен ужасно се отпечатва очната линия и то многократно, дори и след засъхване. Чистя се и след половин час пак. Това беше лятото, сега сигурно няма да е чак така. Палитрата сенки, светлите стават, тъмните обаче така се събират на линии и изглежда ужасно. Може би със сетинг спрей ще стане, но в този клас има далеч по-качествени. С Революшъна примерно не съм имала такива проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт