Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 385
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 765
Кико са ми много зле и на мен,последно в италия не ми разрешиха да тествам на ръка един хайлайтър,такава им била политиката,което не знам дали е така,но поне на развален английски това ми обясниха,нашите Голден Роуз ги бият по всички параграфи.
Момичета,дано не е спам-но от известно време не се гримирам,поради лек сърбеж и дразнене на клепача,нямам секрети,дерматолог ми изписa sensibio/bioderma,гледам се води околоочен за чуств.кожа,предполагам е някакъв атопичен дерматит,вие имали ли сте подобни оплаквания,нямам стари гримове,нито тествам от тестери.Ако искате и на лично,приемам съвети.🌷🌷🌷!
Иначе в момента съм ден 5 от лазер СО2 и скоро грим няма да сложа,но ви чета с кеф👍.

# 766
Кико в Италия дават да се тестват продукти, освен в ерата на Ковид, но наистина-аман от боклуци.
Аз купувам далеч по-малко козметика от преди, за сметка на това съм наблегнала на аромати. Но като нещо ми хване сърцето- цената не е водеща.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 23:38 от Не се сърди, човече

# 767
Niya, аз имам четки и на Радиант, така че ще пробвам и с тях и с тази в палитрата Simple Smile
Разрових малко в Пинтерест за идеи за грим с палитрата на ABH, та ще споделя и с вас Simple Smile

# 768
Хубави идеи, поне имат малко блясък.
Харесват ми веждите, напомнят ми на грима от 2016 (любимия ми грим), не беше за всеки ден и за всеки, но поне беше интересен за гледане.
Сега навсякъде визията, която виждам е: коса зализана с гел, изключително потно изглеждаща кожа, много руж,  грамадни изкуствени мигли и върколашки вежди.
И да похваля лип плъмпърите на Есенс, изненадващо действат, не го очаквах.

# 769
  • София
Горчива- на мен ми харесваш с червило 1.

# 770
Никога няма да харесам визията описана от Glossycherry. Изкуствени мигли не понасям, особено на "голо "лице. Боднати като гарванови пера на очите и без капка грим. Не, благодаря.
Днес така

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 20:49 от Lioness77

# 771
# 772
Момичета, я споделите използвате ли сенки тип "One and done". Кои са ви любимите?

Много заглеждам тези на Виктория Бекъм Lid Lustre, особено mink цвета, ама какви са тези цени, мога цяла хубава палитра да си купя, заслужават ли си се чудя.

# 773
Glossy, споменаването на Mink/VB  ме разсмя - някой май е гледал инфлуенсъри. Но да, скъпи са, все пак това е луксозен бранд, позициониран като лукс и с цена като на лукс. Но ако искаш нещо подобно малко по евтино погледни Hourglass, а Hourglass също имаше dupes... само да се сетя..

Иначе one and done аз имам, като се сменят в зависимост от настроението ми и сезона. И обичам да си откривам нови с различна текстура. Например старата класика на Лора Мърсие (също много популярна сред инфлуенсъри и най-вече в Азия) Ginger я изхабих цялата - всичките 2.6 грама матова сянка Simple Smile Сега работя по подобната Fresco - това са "сенки" за много лека и много ненатрапчива визия "без грим", когато искам да има само намек за сянка и то такава, която подчертава цвета на очите ми.

Oт 2-3 месеца насам друга единичка ми е голяма любов, но я нося най-вече в офиса и я харесвам повече от подобните сенки на Том Форд, които имам - YSL Satin Crush 04 Extreme Copper (на моята кожа не е нито екстрийм, нито медена). Имам и 5-цата, добре се съчетават за вечерен грим:

Предковидно много носех като моно сенки тези 2 цвята от тази палитричка - Citrine & Topaz:

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 19:50 от Agent Provocateur

# 774
Аз винаги съм ги гледала, те са ми като сериал. Намерих един dupe от Таргет, пак не е евтин, но се ядва.
Bodyography Glitter Pigment - Caviar smoky brown

Тези визии "без грим" не ми отиват особено, имам чувството че изглеждам по- добре без никакъв грим от колкото прекалено дискретен.

Палитрата, която показа много ми харесва. Тези Ruby и Emerald стават ли пак за "one and done", сливат ли се лесно, защото сенките са ми изключително трудни за нанасяне.

# 775
Добро утро в петък, момичета.
За да не е само показване на снимки от моя страна, да ви попитам - кои са любимите цветове червила , които носите? Имате ли предпочитание за цвят според сезона?
Аз например зимата наблягам на червеното, по-скоро топлото червено и бордото.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 22:01 от Lioness77

# 776
Добро утро, Лъвичке.Нямам предпочитания, но е студените месеци вкарвам по-тъмни и студени тонове чат-пат.

# 777
+1 И аз така😊
Лятото по-светли, с повече гланц , зимата по- тъмни, матови. С годините някак изключих ярките тонове и заложих на по- пастелните, земни.

# 778
Мисля,че матовите червила, които по принцип/голяма част от тях/ са много изсушаващи за устните, не са добър вариант за студеното време. Зимата предпочитам по кремави, или ако са мат да са в гилза, а не течни. ,И обратно, в жегата мат червилото няма да се разтича и да "прави бели".
Лично мнение.

# 779
Аз и лято, и зима нося еднакви цветове. Харесвам по-топли цветове, защото ми отиват повече, както и по-тъмни нюдове в топлата гама. Нося почти изцяло течни матови червила. Всякакви в гилза при мен се изтриват за отрицателно време, затова ги избягвам. Любим цвят ми e Jeffree Star Gemini.

Общи условия

Активация на акаунт