Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 932
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Страхотна е мейбълинската палитра, трябва да си я подновя. Различни подтонове и текстури,  идеална е за експерименти и нацелване на подходящ вид грим.

# 91
Кокондрела, ако имаш време-влез само да разгледаш- а и за мострите. Доста напористо дават за проба. На щанда на Долче и Габана даже би трябвало да те обзаведат с минита от продукти ако попиташ 🤗
Само Кле де По се правят на ударени и не дават нищичко за проба, гадове с гадове.

# 92
  • Тук... някъде
Кокондрела, ако имаш време-влез само да разгледаш- а и за мострите. Доста напористо дават за проба. На щанда на Долче и Габана даже би трябвало да те обзаведат с минита от продукти ако попиташ 🤗
Само Кле де По се правят на ударени и не дават нищичко за проба, гадове с гадове.

Ще се бутна днес да разгледам тогава 😁

# 93
Simple Smile) Кле се По са много щедри на мостри при покупка при нас!

# 94
Щото можете да връщате…
Шегувам се, налага се просто скоро да дойда при вас аз. Има логика да дават, но тук не дават.

# 95
Добро утро момичета, днес нещо малко по-различно като съчетание 🤗

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 20:04 от Lioness77

# 96
Момичета, някой може ли да ми препоръча хубав червен молив за устни, който да не се размазва и да не е безбожно скъп, т.е търся нещо от дрогериите. Все не попадам ...

# 97
Момичета, Cult beauty ще пускат една от кутиите им и вътре ще има Saie dew blush в цвят "spicy", даже не съм сигурна как се определя с кой цвят си, но да речем ще си задам така тъпо въпроса Grinning Примерно при фондьотените нося Natural Beige, няма ли ружа да е тъмен по-светлите кожи?

# 98
Не е задължително-въпрос на количество и начин на нанасяне.

# 99
Момичета, някой може ли да ми препоръча хубав червен молив за устни, който да не се размазва и да не е безбожно скъп, т.е търся нещо от дрогериите. Все не попадам ...
Автоматичните моливи на Сефора са страхотни. Цената е 20лв, а качеството е доста добро. Меки са, но свършват бързо.

# 100

Виж моливите на wet n wild в dm/notino.

# 101
Аз харесвам моливите на Голден Роуз, Буржоа, Импала.
Днес така

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 22:02 от Lioness77

# 102
Лъвице , супер русалско стои Simple Smile
Ползваш ли нещо за фиксиране на грима?

# 103
Ярката палитра на Есенс,която наскоро купих и ви показах,се оказа супер попадение,цветовете са ярки,но не стоят толкова пигментирано,както изглеждат:),смело пробвах няколко комбинации:),но повече ми се връзва за вечерен грим,през деня в жегите семпло с бронзър,спирала и нюд червилце я карам.Заглеждам и една палитра на Диор,понеже Дъглас ми изпратиха мейл с активни промоции.

# 104
Лъвице , супер русалско стои Simple Smile
Ползваш ли нещо за фиксиране на грима?
Не, никога не съм ползвала фиксатори за грим.

Общи условия

Активация на акаунт