Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 294
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Много си хубава Daisy_D Simple Smile Кое е червилото?
благодаря.
Червилото е Аура- мат класик, цвят 154 nougat sugar.

# 916
Много нежен грим, харесва ми как добре ти стои😊Аз съм със синкави очи, но розов грим ги прави изморени.

# 917
Daysy-D , много хубаво червило, ама нали са ми слабост сенките, пусто все не мога да ги видя.Още повече,че форумът допълнително променя /избледнява/ цветовете.
Не мога да кажа за база, защото не ползвам такава.
Днес петъчно , в синьо-зелено.

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 09:36 от Lioness77

# 918
И аз не ползвам база, старая се да е добре хидратирана кожата. Избягвам пудра в тази зона, защото аз почти нямам финни линии, но пудрата прави да изглежда така че все едно имам много. Хидратиращ коректор и накрая запечатвам с гъба, напръскана с финиш спрей.
Според мен в твоя случай ако искаш да използваш коректор първо трябва да използваш коректор за цвета и после другия, защото иначе сивеят малко.
Малко непопулярно мнение- мисля че ще изглеждаш най- добре без никакъв коректор. Твоята зона под очите изглежда много "рок шик" така да се каже, знам че това не е любима визия на всички, просто споделям че на мен ми харесва.

Поръчах 2 продукта, за които ще дам отзиви после.
Tower 28 коректор и givenchy пудрата.

# 919
  • София
Имам въпрос, ако не е тук мястото се извинявам. Имам метеорити на Герлен, които просто не свършват. Ползвам ги вече няколко години. Имат ли трайност, трябва ли да ги подменям вече, защото забелязвам, че вече не се усеща наситено ароматът на теменужки?

# 920
  • гр.Пловдив
Имам въпрос, ако не е тук мястото се извинявам. Имам метеорити на Герлен, които просто не свършват. Ползвам ги вече няколко години. Имат ли трайност, трябва ли да ги подменям вече, защото забелязвам, че вече не се усеща наситено ароматът на теменужки?

По спомен 36м е срока на компресираните гримове .
Аромата не е критерий-изветрява.

По Коледа намерих едни лимитки Герлен ,които исках преди години,жената каза,че са от 2016г и си ухаят много силно на виолетки,но не ми се рискуваше ..все пак пудра на 8г..

# 921
  • Варна
Благодаря за съветите. Наблегнала съм много на хидратацията и въпреки това сложа ли фон дьо тен и всички линии са на лице. Предпочитам даже да не слагам фон дьо тен , кожата ми е по - хубава без него, но не знам дали няма да стои недовършена визията.
Коректор ползвам на катрис, много е хубав хидратиращ течен, обаче и той не се справя, заради тъмните кръгове го ползвам.
Днес си купих и ново червило, утре ще го пробвам. Catrice scandalous matte 060.

Между другото това на Аура с което съм на снимката е ужасно изсушаващо, не ви го препоръчвам.
Лъвице- напомняш ми на моя колежка. И тя е червенокоса и си прави много цветен и наситен грим като теб. Като те видя и се сещам за нея. За мен сте много дръзки, аз няма да се чувствам себе си в такава визия. Просто на вас си ви стои и това е!

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 21:06 от Daisy_D

# 922
Daisy-D, радвам се че ти напомням на познат от теб човек 🤗 Това червило на Catrice изглежда много хубаво на цвят. Между другото техните червила ,хем са бюджетни, хем са качествени. Особено течните матови такива. Не са толкова изсушаващи като повечето матови червила.
Ще чакам снимка за да го видим, и разбира се мнение за консистенцията му.

# 923
  • Варна
Така би трябвало да стои.

Исках цвят 040, но нямаше наличен и взех 060 мисля, че ще ми свърши работа, макар и по розовеещо.
Нанасяйки го от тестера ми се стори по- меко от Аурата. Мисля, че е по- качествено и хидратиращо. Ще покажа като се гримирам.

# 924
За срока на годност за пудри-имам доооооста стари, на които нищо им няма. А и вече не се произвеждат. Абсурд да се сбогувам с такова съкровище, което ме подсеща, че някой търсеше старата пудра на ЛаМер- намерих цяла, голяма, запечатана. Да се яви на лични Simple Smile.
Изпуснах Дейзи, но Лъвицата видях- чудесна. Слабост ми е синьо-зелената гама, но вече просто не ми се носят сенки по класическия за тях начин.

# 925
Благодаря за съветите. Наблегнала съм много на хидратацията и въпреки това сложа ли фон дьо тен и всички линии са на лице. Предпочитам даже да не слагам фон дьо тен , кожата ми е по - хубава без него, но не знам дали няма да стои недовършена визията.
Коректор ползвам на катрис, много е хубав хидратиращ течен, обаче и той не се справя, заради тъмните кръгове го ползвам.
Днес си купих и ново червило, утре ще го пробвам. Catrice scandalous matte 060.

Между другото това на Аура с което съм на снимката е ужасно изсушаващо, не ви го препоръчвам.
Лъвице- напомняш ми на моя колежка. И тя е червенокоса и си прави много цветен и наситен грим като теб. Като те видя и се сещам за нея. За мен сте много дръзки, аз няма да се чувствам себе си в такава визия. Просто на вас си ви стои и това е!
пробвах го сухо ми стои това на катрис бързо се трие търся нещо по дълготрайно бюджетно

# 926
Ехааа, веднага си "заплюх" цветове 070, 080, 100 и 120. Да, по-леки и щадящи са матовите червила в гилза. И определено ще се разходя до Лили да разгледам. Нищо, че имам 40 + на брой червила.
Нийче, как по друг начин се носят сенки, заинтригува ме написаното от теб?

# 927
  • Варна
Аз се сетих още нещо да питам. Имам едно червило гилза, което се счупи от основата. Как да го оправя? Като малка си играех със свършилите червила на майка ми, остъргвах ги из основа и на водна баня ги разтапях и после слагах в гилзата и в хладилника да стегне. Но не помня точно процеса. Пробвала ли р някоя от вас?

# 928
От половин година не нося сенки, реших, че ме състаряват. А имам палитри, палитри. Слагам крем, после фдт или бб, свободна пудра. Вежди чертая с молив, очна линия, спирала и червило. 5 минутен сутрешен грим Simple Smile Много се харесвам точно така и всяко нещо повече ме дразни.

# 929
  • гр.Пловдив
Ехааа,за такъв грим от 5 мин мога само да си мечтая и аз и ММ,който откача от моето туткане сутрин..
Между другото колко ви коства сутрешния грим преди работа?
На мен общо 30 мин с минаването през банята,рясане,слагам крем с фактор,пудра,сенки,спирала ,червило или глос

Общи условия

Активация на акаунт