Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 95 937
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 105
Моя грим,напоследък се харесвам с грим-без грим,някакси се чувствам натруфена с по-тежък грим,а преди не излизах без очна линия пък и с 10 месечно бебе не е лесно 😃

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 14:08 от Radii :)

# 106
Radii, този тип грим е невероятно подходящ не само за лятото и тези температури, но и за ролята ти на майка, тичаща след прохождащо дете, както и за чертите ти - изписани и контрастни и без нужда от екстра подчертаване.

# 107
Liones, пробвала ли си очната линия да е по- дебела по края и леко издължена (и много тънка в началото) ? Мисля че ще ти отива много, особено когато сенките са толкова светли и цветни Simple Smile

# 108
Liones, пробвала ли си очната линия да е по- дебела по края и леко издължена (и много тънка в началото) ? Мисля че ще ти отива много, особено когато сенките са толкова светли и цветни Simple Smile

Опитвала съм вкъщи, но аз по принцип не мога да я правя добре издължена. Знам,че си има начин за изписване при такъв паднал клепач като моя, но не ми се получава.

# 109
Вчера ми се случи да отвися с часове на телефона си, та ми направи впечатление един нов тренд за грим (който много ми прилича на това, което обикновено правя с много любимия ми цвят на Laura Mercier Ginger) - та това, което инфлуенсърите са напускали по ЮТюб е  т.нар. Latte Makeup Look.
Скрит текст:

Няколко примера за какво иде реч и до какво го докарват различните МУА. За мен визията на Хиндаш е топ!

Последна редакция: сб, 22 юли 2023, 20:52 от Agent Provocateur

# 110
Новата лятна колекцияна Том Форд изцяло покрива вайръл тенденцията.

# 111
Mersi, Densi Simple Smile Със сигурност няма да ме огрее, но веднага оплакнах очи!

# 112
Страхотна колекция. Харесвам тази тенденция. Трябва да пробвам дали ще ми подхожда.

# 113
Тя свърши моментално сега с намалението в София. Аз взех хайлайтъра Оазис, който е просто приказка. Мисля и розовата палитра.

# 114
Още един бронзов летен, защото си извадих Bronze  на Денона и имам нужда от визуализация и вдъхновение. Човек да си помисли, че след толкова години мазане, кога леко, кога тежко, вече знам какво искам да правя и без картинки или видео.

# 115
Кои палитри ще препоръчате от Colourpop, клоня предимно към студената и неутрална гама.

# 116
Еее значи пак съм в тенденцията с Лате грима Wink То аз не съм го сменяла от години де Simple Smile

Къде в София продават Криолан и Том Форд ?

# 117
Том Форд от бутика на Есте Лаудър и Делириум.

Визията на Хиндаш и на мен много ми харесва Heart

И да ви съобщя, ако не сте чули, че най-накрая очакваме Makeup by Mario в Сефора Heart

# 118
Криолан в техния магазин на Солунска.

Makeup by Mario ,кога? Нямам търпение.Scream

# 119
Кои палитри ще препоръчате от Colourpop, клоня предимно към студената и неутрална гама.
Техните палитри като цяло са добри и има огромен избор, вземи някоя, на която ти харесват цветовете. Аз лично имах Making mauves и бях доволна от нея като качество, цветовете са със студен подтон.

Общи условия

Активация на акаунт