Гримиране - идеи и техники. Тема №88

• 96 336
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 840
  • SF
Точно на нея от километри й личи, че е Лъвица. Няма как да се сбърка, дори и при минимална представа от астро темите.

# 841
Esmee, ако става въпрос за мен, не, не съм лъвица. Рачка съм, с душа на лъвица🤗

# 842
  • При децата ми

Вероятно си с Луна, или Венера в Лъв! Smile
А, може и с Асцендент Лъв или просто огнен знак!

# 843
Честно казано момичета, идея нямам какъв ми е асцендента.

# 844
  • SF

Брей, брей.... Изненада! Тогава имаш силен Лъв в картата си Simple Smile - асцендент, Луна. Няма да сменям темата, но външният ни вид се определя от асцендента.
Сега ми кажи, че и Асцендентът ти е телец (примерно). Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 845
Гориш, грееш, сияеш и всичко топлинно си личи отдалеч при теб Лъвице😊Харесва ми темпераментът ти , не се променяй😘
Между другото аз кротки Лъвове познавам, но статични Раци- не😜

# 846
От коя пудра сте доволни за под очите? Нещо не мога да си намеря подходяща, малките усмивкени бръчици не ме притесняват, но имам текстура тип "пилешка кожа" и всяка пудра обича точно там да се застава. Дали трябва да е пудра с някакъв цвят в такъв случай?
Последно взех тази от сефора колекшън, която ми показа текстури от кожата ми, за които и не подозирах че съществуват.

# 847
От коя пудра сте доволни за под очите? Нещо не мога да си намеря подходяща, малките усмивкени бръчици не ме притесняват, но имам текстура тип "пилешка кожа" и всяка пудра обича точно там да се застава. Дали трябва да е пудра с някакъв цвят в такъв случай?
Последно взех тази от сефора колекшън, която ми показа текстури от кожата ми, за които и не подозирах че съществуват.

Аз съм доволна от Prisme Libre на Givenchy (03 Voile Rose ползвам) и на Laura Mercier - Translucent. За мен са най-добрите за под очи, а и не само.

# 848
Аз съм доволна от тази на Too Faced-Born this way, няма талк и коректорът не ми се събира с нея. Имам и на Laura Mercier-Brightening undereye-има лек блестящ ефект, леко изсушава, но също е много хубава.

# 849
Не слагам пудра под очите.

# 850
Откога и се каня на Prisme Libre Joy Само това ми трябваше. Аз с много голямо желание си купих пудрата на Лаура Мърсие и…. не е моята пудра. Хубава е, да, но не е уау. За съжаление търся еднорог явно. В момента най-ок ми е тази

# 851
A, това е много хубав въпрос и ще си призная, че отговор нямам - опитвам, ако стане - стане; ако не стане - продължавам към следващия прехвален продукт!

Последната, която купувах уж правена за под очи беше ето тази на Пат Макграт (Pat McGrath Sublime Perfection Blurring Under Eye Setting Powder), но под очи беше ужасна при мен. Честно казано се ядосах, не е евтина, но случайно открих, че за Т-зоната ми е идеална и много блърваща. Употребих я до последна прашинка!

В момента под очи ползвам тази корейска мини пудричка (минито беше в комплект с мини кушонче):
Hera Soft Finish Loose Powder is a loose powder that uses silicone spherical powder and fixing powder to keep oily skin under control and keep the skin smooth and soft. It also has a gentle formula that is free of animal ingredients, tar color, artificial flavor, talc, and PEG.

Имам и 1 бр бекъп от любима и на Ния пудра с хиалуронова киселина, която при мен дава приличен резултат под очи (да се чете, че на 40+++ год и прекрасни продукти не могат да направят чудеса Grinning ), но не искам да я отварям още, че имам един куп отворени.

Последна редакция: чт, 28 дек 2023, 20:16 от Agent Provocateur

# 852
Благодаря за препоръките, ще чета повече за тях, че с тези цени ме е страх да купувам насляпо.
Агент, ти връщаш ли в Сефора и Улта ако не ти харесва, знам че тук е позволено да връщаш използван продукт, ама не мен ми е много неудобно...
Иначе аз и за Т- зоната не мога да ги използвам, защото тази на Елф е само 6 долара и ги слага в малкия си джоб. За жалост не става за под очите...

# 853
Връщам безжалостно и без обяснения!

# 854
Добро утро в последния работен ден на тази година, момичета.
Пожелавам ви весело посрещане на 2024 г и много щастливи мигове и любов да имате в новата година 🥰

И едно сравнение на очи с грим и без такъв, като аз определено се харесвам повече с гримирани очи

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 20:52 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт