Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 40 861
  • 425
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, за първа година мисля да резервирам на Дюни. Вярно ли е че ако резервирам от техния сайт, а не през агент си записват за коя година ходим и ако повторим и потретим вече цената за ранно резервиране ще е с по голяма отстъпка от 10%.
За трета поредна година Холидей Планет ми дадоха най-добра цена за Дюни.

# 256
  • В.Търново
Здравейте, за първа година мисля да резервирам на Дюни. Вярно ли е че ако резервирам от техния сайт, а не през агент си записват за коя година ходим и ако повторим и потретим вече цената за ранно резервиране ще е с по голяма отстъпка от 10%.
За трета поредна година Холидей Планет ми дадоха най-добра цена за Дюни.
Колко процента, ако е удобно?

# 257
Нямат проценти, дават твърда, винаги по-ниска цена от останалите агенции. Поне моят опит от последните 5 години е такъв. 

# 258
  • София
При мен не винаги тяхната цена е най-ниска. Една година от България Холидейс ми дадоха по-добра цена. Пуснете запитване към поне към 3 агенции и тогава го решете.

# 259
Писах на няколко агенции, но понеже до сега съм пътувала само с една в града в които живея не бях чувала за тези другите. Надявам се са коректни и България Холидейс и Холидей Планет, че по новините понякога съм гледала разни шокиращи новини. Сроковете за анулация само при България Холидейс са различни.

# 260
Може ли кажете какви са сроковете за анулация при България Холидейс?

# 261
Здравейте,
До сега винаги сме почивали в Дюни през август. За тази година запазихме за края на юни.
Сега като мисля, се чудя дали водата в морето по това време няма да е още студена.
Знам че година с година не си приличат, но моля почивалите последните години през юни да споделят как е била водата в морето.

# 262
  • here and now
Доста отдавна(преди 10-на години) съм почивала в края на юни и си беше ок водата. Предполагам, последните години е още по-топло.

# 263
Здравейте,
До сега винаги сме почивали в Дюни през август. За тази година запазихме за края на юни.
Сега като мисля, се чудя дали водата в морето по това време няма да е още студена.
Знам че година с година не си приличат, но моля почивалите последните години през юни да споделят как е била водата в морето.

Здравейте! Винаги първото ни море е средата или края на юни. На Дюни най-рано сме били от 13-ти юни. Обичам юнското спокойствие! Водата е приятна обикновено, но както казахте - година с година не си прилича!

# 264
Преди 2 години бяхме края на юни и водата беше топла. Сега пак запазихме от 24ти, надявам се да няма драма с времето.

# 265
Началото на юни 2024 - температура на въздуха 30 градуса, температура на водата - 24 градуса. Relieved

# 266
Здравейте, направих резервация през Холидей планет. Много странно, сметката за плащане е на Топ Хотелс ЕООД.
Моля да споделите и вие ли на тях платихте?

# 267
  • Ямбол
Да, и при мен плащането беше на Топ Холтелс ЕООД. На следващия ден ми пратиха потвърждение, че е получено плащането.

# 268
  • There I was on a July morning
Здравейте, в момента разглеждам апартаменти Ренесанс и Парадайс от Холидей Вилидж.
И по-точно тези, които са по-близо до плажа, но и по-близо до дискотеката.
Примерно къщички с номера 11, 13, 14, 22, 23 от картата на комплекса https://www.holidayplanet.bg/files/uploads/files/%D0%9A%D0%B0%D1 … E%D0%BD%D0%B8.jpg
Някой, който е бил в тях - може ли да каже дали се чува музиката от дискотеката?
Тези апартаменти, които са в средата на Холидей Вилидж - къщи №№ 10, 12, 20, "промо" ли се водят или "парк"?
Т.е., ако платя за апартамент "парк", може ли да ме настанят в тях, защото за мен са отдалечени, но от комплекса може да мислят по друг начин?

ПП: Докато търсех оферти за Дюни, установих, че някои агенции крадат снимки от началните страници на нашите теми за Дюни и ги публикуват с тяхното лого!? Angry Rage
Тези 2 снимки са правени собственоръчно от мен и са на първа страница на предишната тема. Разпознах и още 2-3 от личните архиви на други съфорумки.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 02:49 от Скубиду

# 269
Скубидо,
Всички изброени се водят не промо. Промото започва от 9 къща на запад. Ние сме били в 12та най-близо, но не мога да кажа дали се чува дискотеката, защото винаги сме на самата дискотека Simple Smile
Мисля, че и да се чува няма да е силно, защото детската дискотека никога не сме я чували, дори и по време на вечеря.

Общи условия

Активация на акаунт