Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 / 2026 г.

• 43 146
  • 434
  •   1
Отговори
# 420
  • There I was on a July morning
Да,  и предишни години срокът за ранни записвания с 10 % отстъпка беше до 31-ви март, а сега е до края на годината. Но повечето хотели още не са обявили цените си, за да сравня оферти.
От друга страна, миналата година през м. март нямаше свободни апартаменти в Белвил, а сега евентуално има възможност се резервира такъв.

# 421
Това, че офертата е с ранни до 31.12 е трик от бранша да стресират клиентите и да резервират, за да не изпуснат. Като съм работила в тур агенция точно така се обявяваха ранните. Хотела ти дава 10% до 31.03,  но всеки месец пишехме до 31.12, до 31.01 и т.н... така че и тук съм на 99,99% сигуран, че ранните са до 31 март.

# 422
  • София
Здравейте, подсещате ме да споделя..Спартакиадата на ВиК беше отменена и се насладихме на спокойната септемврийска почивка, на която бяхме свикнали. Няма промяна в качеството на храната и чистотата в комплекса в този период на годината. Персоналът също беше на ниво. Единствено шоуто беше много кратко по 25, 30мин., което ме разочарова. Никога не е било толкова кратко..

# 423
Здравейте, подсещате ме да споделя..Спартакиадата на ВиК беше отменена и се насладихме на спокойната септемврийска почивка, на която бяхме свикнали. Няма промяна в качеството на храната и чистотата в комплекса в този период на годината. Персоналът също беше на ниво. Единствено шоуто беше много кратко по 25, 30мин., което ме разочарова. Никога не е било толкова кратко..

В какъв период бяхте в комплекса?

# 424
  • София
10-15.09., защо?

# 425

Защото програмата ни е много важна и се колебаех от коя дата на септември да запазя за догодина.
Май ще трябва преди 10.09 Simple Smile
Добре, че са отменили спартакиадата на ВИК, че заради тях миналата година си тръгнахме ден по-рано!

# 426
Чрез коя тур. агенция правите резервации за Дюни на по-поносими цени, от тези в офиц. им сайт..?

# 427
Чрез коя тур. агенция правите резервации за Дюни на по-поносими цени, от тези в офиц. им сайт..?
В последните години Холидей Планет са ми давали най-добри цени за Дюни.За тази година не съм питала.Може да направите запитване в няколко агенции и да си изберете най-изгодната оферта.

# 428
Холидей Планет или Съни турс (сайта Визит.бг). Имайте в предвид, че на сайта на Холидей Планет цените са по-високи, но реално дават по-голяма отстъпка и в крайна сметка излиза по-евтино. Пуснете запитване и до двете и вижте къде е по-изгодно.

# 429
BulgariaHolidays на мен са ми давали най-добри цени.

# 430
И аз последния път резервирах чрез Холидей Планет. Освен, че ми дадоха по-добра цена, отговарят по-бързо на имейлите (сравнено със Съни турс), с които резервирах предишни години почти навсякъде.

# 431
Аз 2 години също ползвам Холидей Планет. Преди години ползвах Съни турс. после България  Холидей. Тази година писах и на Холидей Планет и на България холидей. Най- бързо отговориха Холидей Планет и тяхната оферта беше най- добрата

# 432
  • София
Здравейте!

До сега не сме ходили на почивка в Дюни. Интересува ме хотел "Пеликан". Трима възрастни се водим, защото детето вече е голямо. Кои помещения не са с разтегателен фотьойл, а с нещо по-голямо. Разтегателен диван, например. Притеснявам се, че фотьойлът ще е тесен за голям човек. И в кои стаи не е шумно. На къде трябва да гледат, към парка ли? Удобни ли са матраците на всички видове легла?
Вечерно време има ли къде да се ходи извън комплекса. Без кола сме. Имам в предвид дали може да се вземе някакъв автобус до Созопол например, ако главния път минава близо до комплекса?

# 433
Помещенията за настаняване можеш да видиш в официалния сайт на Дюни https://www.duni.bg/bg/booking.html?hotel_id=506810. Мисля, че само ВИП джуниър сюит е с разтегателен диван.
Не съм отсядала в х-л Пеликан, но ако искаш по-тиха стая, да трябва да е с изглед към парка.
Покрай комплекса не минават автобуси. Ако искате да се разходите до Созопол, трябва да ползвате такси. Но комплексът осигурява забавления вечер, както и голяма територия за разходки, така че не е наложително често да ходите някъде.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 18:10 от Скубиду

# 434
  • Sofia
Малка корекция - в топ-сезон се движи автобус между Дюни, Каваци, Созопол. НО, автобусът е само дневен. Разписанието е горе-долу по веднъж на час и някъде около 19ч е последният. Така че вечерната разходка няма как да стане с него.

ПП. Всяка година се пуска разписание на автобуса, може и да е различно следващия сезон. Ние почиваме на Каваци и всяка година се возим на него, любим е на детето. По-миналата година беше без прозорци, много интересен, духаше много приятно. Тръгва от Света Марина, спира в центъра на Созопол, после има няколко спирки до Каваци и накрая отива до Дюни.

Общи условия

Активация на акаунт