Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 39 978
  • 422
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Ние бяхме миналата седмица и басейна си беше добре.
Наистина се усеща липсата на персонал. Ние ходим в Роял Палас и имаше много малко сервитьори, почти всички бяха от Казакстан (ако не се лъжа). Работеха си, но не смогват.

# 376
Това го писах в друга тема, но го изпращам и тук:

Завърнахме се и чак сега пиша.
10 поредни години почиваме там и за последно.
Бяхме резервирали за Марина бийч заради просторните и чисти стаи. 3 дни никой не влезе в стаята, на 4-тия отидохме на рецепция, нямало управител.... оплакахме се.....никой не дойде....мъжа ми пак слезе да се оплаква и чак когато се развика и заплаши тогава дойде една камериерка която смени кърпите и сгъна на четири завивките. Никога за целия ни престой от 8 дни не минаха с прахосмукачка. Рестъоранта- качеството на храната драстично спаднало. Салатите се преработваха-объркваха с малко пресни) точно 3 пъти попаднахме на вкиснала салата. Десертите някакви пльокавици разпаднати пасти. Само квадратните баклавички ставаха. Наели са някакви молдовци, които едва се движажат, ама наистина едва-едва. Масите лепнат ама много лепнат...отврат. Преди имаше един управител постоянно сновеше с мотоциклетче, този път не видяхме управител, отговорник или каквото и да е да ги управлява тези електрони. Поради това, че са малко и бавни чакате прави  за да се доберете до маса ( само в Пеликан не се чакаше). От зор се хранехме в Пеликан. Няма това разбнообразие от храната и много безвкусно, мисля, че и готвачите са им избягали. Знаете какви опашки имаше на гиросите....е, сега няма познайте защо....
Вече не се ползва собствена ютия и сешоар и не се включват други уреди....инсталацията е настроена почиващите да не ползват много ток и....познайте какво?!?....изключват бушоните на стаята и техник идва след няколко часа хахахахах.

Оплалахме се за всичко на рецепция и цитирам:

"Извинявам се, незнам от името на кого" хахахахах

Около нас всички, които са стари клиенти се заричаха, че повече кракът им няма да стъпи там!

Дано се вземат в ръце за един месец, ама надали, а и сте стари клиенти, знаете какво да очаквате.

Няма НИКАКВИ, ама НИКАКВИ подобрения!

# 377
За мен Дюни започна да запада откакто направиха Аквапарка и го цопнаха точно до релакс басейна. То е заприличало на Китен вътре, не на релакс. Плажът го стесниха в зоната със собствени шезлонги, контингентът е с много румънци и воала - простотия и безхаберие. Отделно неадекватен персонал, писала съм и по-рано - неизядената храна се изсипва пред очите на хранещите се в едни казани точно между масите, понеже ги мързи да носят посудата до паравани. Всичко пред очите ни, все едно сме прасета (ресторант Созопол). И аз съм попадала на вкиснат таратор. Отдавна не ходя там по тези причини.

# 378
Продължавам да следя темата с надеждата, че ще има развитие към по-добро. Последно ходихме преди три години и си обещах, че ако няма подобрение, няма да ходим повече, но курорта си ми е слабост и с всеки пост се надявам да прочета нещо хубаво.
 Искам си старите Дюни, чистотата, храната, персонала!

# 379
Продължавам да следя темата с надеждата, че ще има развитие към по-добро. Последно ходихме преди три години и си обещах, че ако няма подобрение, няма да ходим повече, но курорта си ми е слабост и с всеки пост се надявам да прочета нещо хубаво.

И аз, и аз!!!
Писах и в друга тема по този повод, за да обменим опит къде в България пренасочихме почивките си ние, ценителите на предишното Дюни / особено невероятната природа в този комплекс /.
Споделете, ако сте открили нещо подобно като съчетание!
Там ме насочиха към публикувани отзиви за хотели, но аз моля за лично мнение!

# 380
Ние започнахме да почиваме във ваканционни апартаменти, нямаме малки деца и ни е по-удобно така. И търсим зеленина плюс море, засега го намираме в Свети Влас. Харесвам много по тази причина и Златни пясъци, но там проблемът с паркирането е особено голям, отделно и по-неудобния и дълъг път от София ме отказва. Навсякъде където съм ходила по нашето море е невероятна лудница и проблем с паркирането, не зная по-на юг или най на север как е ситуацията, моля някой да сподели.

# 381
Гледах Сол Несебър резорт като алтернатива на Дюни. Има 3 хотела, аквапарк, парк за разходки, собствен (малък и не за всички) пясъчен плаж, слънчеви тераси, анимация. Цените са по-изгодни от Дюни и има само хубави коментари. Това със зеленясалия детски басейн го гледах и аз и отзива беше повече от негативен.

А това да си платиш за Марина Бийч и да ядеш в Пеликан е супер тъжно... за какво си плащат хората въобще...

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 17:36 от Ели-Мели

# 382
Гледах Сол Несебър резорт като алтернатива на Дюни. Има 3 хотела, аквапарк, парк за разходки, собствен (малък и не за всички) пясъчен плаж, слънчеви тераси, анимация. Цените са по-изгодни от Дюни и има само хубави коментари. Това със зеленясалия детски басейн го гледах и аз и отзива беше повече от негативен.

А това да си платиш за Марина Роял и да ядеш в Пеликан е супер тъжно... за какво си плащат хората въобще...

Благодаря!
А кой от трите хотела препоръчвате, ако вече имате впечатления?

# 383
А това да си платиш за Марина Роял и да ядеш в Пеликан е супер тъжно... за какво си плащат хората въобще...
Потребителката пише, че са били в Марина бийч. Там май редовно се оплакват от храната, хигиената и чакането. А парите са си доста и там...

# 384
Ох, извинявам се... прочетох Марина Роял...

За Сол Несебър нямам лични впечатления.. четох, че и трите са ок. Палас е 5звездния хотел и имат чадъри и шезлонги на плажа. На Маре и Бей позлват басейните и слънчеви тераси, които са били на метри от плажа. И за трите хотела съм чела положителни неща за храна и хигиена.

# 385

И аз се надявах от управата да четат какви негативни неща пишат хората, но уви.
Бяхме тази година в края на юни и впечатленията ми са даже още по-лоши от предходния сезон.
Пристигнахме в стая, която беше с температура от поне 35 градуса. Не знам колко пъти се наложи да помолим за смяна на стаята или да викнат техник да оправи климатика. Няма извинение, няма дори намек, че ще се постараят да направят нещо. Персоналът на рецепцията е напълно неадекватен – дори не си правят труда да създадат впечатление, че ще предприемат някакви действия.

Ситуацията с храната за мен е "няма да останеш гладен" и толкова. Не съм схвърхпретенциозен човек на тази тема, но да ям всеки ден едно и също, че и безвкусно приготвено, не ми създава усещане за морска почивка. На обяд и вечеря е навалица, шум, пълна липса на организация. За по-големи компании е почти невъзможно да седнат заедно, тъй като големите маси са заети от по един-двама души.

Качеството на пиците тази година значително е спаднало. Сега бяха тесто, намазано с доматен сос, малко кашкавал за цвят и това е. А не че нямат тонове нарязани чушки, маслини, лук и тн., но просто не си правят труда да ги използват по предназначение. Снежанката всеки ден различна: течна, полутечна, с кисели краставици, с пресни...със сол, без сол...всякак я пробвах. Единственото, което мога да похваля истински са тиквичките на грил. Те всеки ден ми бяха наистина вкусни.

По баровете не бяха любезни (с 1-2 изключения), на няколко пъти ни тряскаха чашите в плота и ни гледаха все едно сме някакви натрапници. Изобщо откъм персонал положението е много зле. След вечеря ни приканваха да си ходим, за да чистят, а това предишни години не го е имало.

Самият ризорт има потенциала да бъде прекрасно място, но не се влагат никакви средства или усилия. Базата напомня на ол инклузив от 2004 година. Локацията е хубава, с красива растителност, тишина и спокойствие, леглата са с удобни матраци (все още) – но за съжаление, това е единственото, което мога да похваля.

# 386
Да, вкисналия таратор и аз го опитах, забравих. И поясите на аквапалка са 7 бр. Децата се биеха за тях, тъжно...

# 387
Хм... добре дошли в БГ...Smiley

# 388
Здравейте и от мен. От 2010г. почиваме в Дюни, спор няма, че качеството няма нищо общо с онези години. Не е само храната, а като цяло всичко в комплекса е с занижено  качество. Но както се казва гладен и жаден няма да останеш. Някой по нагоре беше писал, че е видял тиня или плесен в детския басейн. Снощи се разхождахме с детето и видяхме как чистят детските басейни. Двама души от двете страни на басейна го метат с метли и след това го чистят с робот за басейни. Беше ни любопитно какво метат и се отидохме до тях да видим. Нямате си на идея, колко пясък имаше събрано само от едната страна, а от другата също. Така, че тук идва културата на човека, а не само поддържането на чистотата, защото се чисти и то добре. Друго което стана вчера беше свързано с запазването на чадърите. Дойдоха семейство с малки деца и се ядосаха, че всичко на първа и втора линия е запазено, а те с тези деца няма къде да се настанят, говоря за 08:30 часа. Вдигнаха кърпите и седнаха. След около час и половина дойде жената, която ги е запазила и се развихри скандал. Викнаха и охраната, но той не направи нищо с другите чадъри дето все още стояха празни, но запазени. Семейството не спря да посочва колко чадъри има запазени и няма никой на тях, а и няма да дойдат до към 10:30-11:00, а те с малки деца и други като тях не могат да ги ползват. Това с запазването е от край време и няма да се промени. Освен ако от управата не земат мерки, като се види запазено и няма никой да им се махат нещата, друг начин няма. Относно храната и вкиснатия таратор, на няколко пъти в ресторанта на Марина Бийч попадам на изпусната кисела краставичка в таратора. Те са непосредствено до купата с таратор и някой като е вземал и не е внимавал е изпуснал в таратора и не си е направил труда да я извади. От там идва и киселия вкус на таратора, поне при над е така. Супите тази година ми са доста солени, лично аз не мога да ги ям. Избор на храна има и то доста. Относно почистването не мога да кажа нищо лошо, ние сме в Белвил и се чисти всеки ден, не е както беше преди 10/15 години, но е добре. Относно хотел с добро качество на храната, лично аз бих казала, че ми харесва Парк и спа хотел Марково. Но там не е ол инклузив, а само закуска и вечеря на блок маса и няма включени напитки. А за българското черноморие не знам друго място като Дюни, което предлага море и гора. Ходим и в Гърция, не бих казала, че са по добре от нас, дори в някой случаи са доста по зле. Може би по острови като Миконос, Скопелос, Крит и други е различно, но и цените там са различни.

# 389
Айра, не съм тук да споря, а да изкажа лично мнение.

Почивка за двама възрастни с едно дете на 10 години за 5 000 лв. и "има каво да се яде" и безвкусна, с лошо чаество, вкиснала и развалена храна някак не ми се връзва.
Имам се за достатъчно интелигентна и мога да различа "изпусната краставичка в таратора" и вкискал таратор с лигви краставици като сополи!
Повярвайте, за 5 000 лв. има много по-добри хотели не само в България, а и в чужбина и то с транспорта.
Ако бях платила 2 500 лв, за тази цена вичко си е супер!!! Толкова плащаш и толкова получаваш, но 5 000 лв. вече си е сума и имам изисквания за тази цена (да не говорим орязването на тока и да не мога а си пусна моя сешоар, защото този, на хотела просто не става)!!!

Споделям мнение за тези, които се чудят и искам да ги предпазя. Ще се радвам всички да споделяме и да не мълчим.

Аз за себе си съм взела решение и повече тук няма да имам какво да пиша.

Жалко, много жалко за прекрасния курорт......Беше толкова хубаво!

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 09:31 от Elenka Elenka

Общи условия

Активация на акаунт