Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 35 012
  • 371
  •   2
Отговори
# 360
Ако Марина Бийч не работи, каква беше цялата тази навалица в ресторанта? Отделно видях хора да слизат от асансьора от хотела към ресторанта, когато ходих до тоалетна. Това да е било на 25-26 юни.

# 361
  • София
От миналата събота (28.06) Марина Бийч със сигурност работи. Тук съм. 😃

И ресторантът е доста пълен, по асансьори и коридори си има движение.

# 362
Може ли да споделите и вашите впечатления за храната и хигиената

# 363
За очилата ми казаха, че не е възможно, абсурд било! Но аз съм си виновна, не се ставят такива скъпи неща ей така отгоре. Ама нали е 5*!

Какво означава това, да не се оставят скъпи неща..!? Аз редовно си оставям всичко в стаята, далеч по-скъпи неща от едни очила (колкото и пара да са), например макбук и други..

# 364
Да предупредя хората с малки деца, вимавайте с тревните площи. През 2023 малкият лепна кърлеж. Поддържат ги окосени, но явно с пръскането не всичко е наред. После не забравяйте, че наоколо е гора. Има и змии, не съм виждала лично, но казваха, че около скулптурите и камъните на поляните има такива. Просто имайте едно на ум. Ние видяхме таралеж, децата се изкефиха много.

# 365
  • There I was on a July morning
Ние сме от вчера на Дюни. Не съм идвала от 2 години, но всичко си е както преди, само няколко нови аниматори и нови шезлонги на басейна пред Марина бийч. За първи път отсядам в Холидей вилидж. Апартаментът не е лош, с голяма тераса е, но има известна амортизация и нужда от освежаване.
Чисто е, камериерката е българка, сменя кърпите всеки ден и изхвърля боклука. Кърпите са без дупки и петна, във връзка с предишни постове го пиша.
Храната в р-т Созопол е разнообразна, както и преди - над 10 вида основни, плюс скара отвън - меса, зеленчуци, пържени картофи, 7-8 вида плодове, сладолед и др. Сервитьорите се стараят да почистват своевременно, всички с които съм говорила са българи, само едно момиче говореше на руско-български, но няма проблем с комуникацията.
Снощи имаше много хубаво денс шоу в амфитеатъра.
Плажът не е пренаселен. Последните  редове чадъри остават незаети, днес отидохме в 9.40 и спокойно се разположихме на 4-ти ред.
С две думи - доволни сме, ще пиша отново, като събера още впечатления.

Последна редакция: нд, 06 юли 2025, 19:12 от Скубиду

# 366
През юни бях в Марина Роял Палас. Знам, че когато си там, можеш да използваш всички останали ресторанти. Когато обаче си на плажа Марина или в Пеликан, не можеш да използваш ресторанта в Кралския дворец. Забелязах, че Дворецът има червени ленти на ръкавите, останалите са жълти. Въпросът ми е, ако някой от Пеликан отиде на вечеря в Кралския дворец, ще бъде ли помолен да си тръгне? Някой опитвал ли се е да направи това? Нямам намерение, но съм любопитен дали наистина го проверяват.

# 367
  • here and now
Връщали са ни от басейна на МРП, предполагам и от ресторанта биха върнали хора.

# 368
През юни бях в Марина Роял Палас. Знам, че когато си там, можеш да използваш всички останали ресторанти. Когато обаче си на плажа Марина или в Пеликан, не можеш да използваш ресторанта в Кралския дворец. Забелязах, че Дворецът има червени ленти на ръкавите, останалите са жълти. Въпросът ми е, ако някой от Пеликан отиде на вечеря в Кралския дворец, ще бъде ли помолен да си тръгне? Някой опитвал ли се е да направи това? Нямам намерение, но съм любопитен дали наистина го проверяват.

Да, проверяват, особено в активния сезон. Синът ми не знаеше за това изискване / умишлено не им казах / и са ги помолили да се преместят в друг ресторант.

# 369
Някой дали знае на коя дата е рождения ден на Дюни?

# 370
  • София
Децата бяха ходили до бийч бара на МРП за лимонада. Знаеха, че има само там, защото бяхме там по-миналата година. Не се изненадах, че не им бяха дали. Не беше топ сезон.

# 371
Здравейте, ние за първа година сме на Дюни, и избрахме Белвил. Харесва ни!
За нас менюто в ресторанта е достатъчно разнообразно, има дори здравословен кът на блок масата и са предвидили везнички за теглене на храна.
Почистването на стаята е на добро ниво, пуска се прахосмукачка и се почиства терасата. Стаята е просторна и хубава.
Фитнеси има 3 на брой, единия е платен в Марина 5*.
Чужденците от обслужващия персонал по мои наблюдения се стараят много.

Общи условия

Активация на акаунт