Дюни Роял Ризорт - 2023 / 2024 / 2025 г.

• 39 848
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
  • моята мила родна страна
Скрит текст:
Има ли някой в момента на Дюни? Морето успокои ли си или още е с вълни? Флаг?
И още два въпроса:
Предлага ли се свободно още бутилирана вода?
Има ли сушилник на терасите, че не помня? (конкретно за Белвил)
Морето е с вълни, жълт флаг откъм МРП и червен флаг откъм другия край на плажа.
Има бутилирана вода.
В Белвил има сушилници.
Има на терасите сушилник, но си вземете и щипки.
Вода - в бутилки също все още има, може да се вземе от различни места, зависи къде сте настанени.
За моментно състояние на морето не мога да кажа, нашата почивка приключи преди време.
Благодаря!

# 406
Някой вечерял ли е тази година в р-т Миланезе, заслужава ли си? (знам, че е платен)
[/quo
Ние го посетихме. Тази година не е платен при мин.7нощувки.Това,което си поръчахме,беше много вкусно.Обслужването също беше добро.Резервирайте още като пристигнете-местата свършват бързо.

Ние също вечеряхме там в началото на юли. Платихме си бяхме 7 нощи мисля че по 12 лв на възрастен и 6 лв за дете. Доколкото на мен ми обясниха ако сме за по-малко от 7 нощи изобщо нямаме право на резервация.
Като храна и напитки не беше кой знае какво. Хубава е самата обстановка.
Като чета коментарите ми се струва, че края на юли всички хотели в комплекса са били със запълнен капацитет и може би от там идват голяма част от проблемите.

# 407
  • There I was on a July morning
И аз знам, че вечерята в "а ла карт ресторантите" не се заплаща при 7 или повече нощувки, но има такса за резервация 12 лв. на възрастен и 6 лв. за дете. Това го въведоха преди около 3 години мисля, защото преди нямаше подобна такса. Вероятно, за да редуцират броя на мераклиите или да наберат средства за надницата на персонала?

# 408
Нашата почивка в Дюни приключи.
Като цяло се връщаме позитивни и заредени. Сравнено с миналите години видяхме определено подобрение в храната и обслужването в ресторант Миланезе. Таксата се е повишила от 10 на 12 лв, но храната беше по-добра, и младежа който ни обслужва беше много добър.
В останалите ресторанти храната беше същата като минали години - не сме намерили разлика в качеството към по-добро, или към по-лошо. Традиционно на закуска яйцата са слабото място. Печивата са много добри.
На Ла Бриз тази година предлагат много вкусни печени картофи, но са махнали варената царевица.

Почистването беше същото - всеки ден почистване и нови хавлии, смяна на спално бельо на 4 дни.
Морето - Божа работа, но тази година извадихме късмет и в повечето дни водата беше чиста. Миризмата на л...а, която усещахме предните две години я нямаше. Чадърите бяха като цяло достатъчно, въпреки че традиционно се резервираха.

Анимацията - екипа се е увеличил сравнено с минали години - на вечерното шоу преброих 30 човека на сцената!!! Имат няколко нови танци и един нов скеч. Новите танци са много добри, но скеча с бебето - могат спокойно да ни го спестят.
Дневната анимация с всяка година отслабва - направо се чудя къде се губят тези 30 човека по цял ден, та се налага дори шефа да води активити. Аква сплаш вече има само в Четвъртък.
От всички аниматори само Лео, Уендъл и Иван полагат усилия да комуникират с гостите - Иван и Лео дори знаят български. Останалите въпреки че години наред работят на Дюни не полагат усилия да научат поне малко английски.
Вечер на дискотеката чалгата е започнала да преобладава ... Sad

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 11:37 от танита

# 409
И нашата почивка приключи.
Впечатленията ми съвпадат с тези на танита.
Почистването е до късмет с чистачката-в МРП и МБ не случихме на чистачка,но в ХВ и Белвил бе ок.
Плажът е пълен с фасове-хората не си почистват.
Така е - много аниматори, но само вечер за 2.5 часа. Знаят добре английски - помежду си общуват на английски език.
Румен пуска доста чалга,което не ме очарова, но сигурно това се харесва от гостите - даже чужденците полудяваха от кеф на нашата чалга Simple Smile

# 410
Чужденците са масово румънци, нормално да се кефят на чалга. И нашенци се кефят. Търсенето определя предлагането.

# 411
Иван /от аниматорите/ живее в България от няколко години и е понаучил български. И аз с него най-много съм си комуникирала.
За чалгата - пуска се, защото явно има интерес. На мен ми направи впечатление, че когато на дискотеката Румен поздравяваше някой рожденик, все такива песни пускаше /предполагам по избор на клиентите/.

# 412
От чужденци не очаквам да говорят български, но винаги приветствам старанието - разбира се!
Но някакъв интернационален език като английски очаквам поне на базово ниво. Не мисля, че си говорят помежду си на английски - кубинците са испаноговорящи, а бразилците поназнайват испански и така, те дори и помежду си се делят. Ако пък знаят Английски, но се правят, че не знаят - още по лошо впечатление прави.
Но дори и съвсем малко да знаят, това което не виждам е желанието. Не зная какви са им уговорките, но навсякъде по света стандарта за аниматорите е да са доста ангажирани в дневната анимация и вечер да правят шоу. А тук дневната е отбий номер.
Относно чалгата - да, поръчват си я, но и Румен не си дава зор да разнообразява - пуска едни и същи чалги да мине времето.
Миналите сезони имаше доста повече клубни танци, сравнено с този.

# 413
Не знам кой е Ди джея, но определено беше много зле. Нищо общо с миналите години. Пускаше песни, които никой от компанията не беше чувал и определено не се създаваше танцувално настроение. За чалгата- може би 2-3 стари песни.

# 414
Диджеят е един и същ последните няколко години /когато аз съм била, защото не ходя всяка година/ - Румен, шефът на аниматорите.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:58 от Скубиду

# 415
Всяка вечер песните на дискотеката бяха в опрделена последователност и по песента се ориентирах за времето, без да гледам часа Simple Smile
От аниматорите  Иван ми направи впечатление за по-комуникативен с гостите, което определено прави много добро впечатление.
Не знам колко владеят английски аниматорите, но кубинците добре играеха хоро и припяваха на българската чалга Simple Smile

# 416
Не знам колко владеят английски аниматорите, но кубинците добре играеха хоро и припяваха на българската чалга Simple Smile

Кубинци, пеещи чалга, дори не искам да си го представям това... Laughing

# 417

Кубинци, пеещи чалга, дори не искам да си го представям това... Laughing
На мен ми е по-интересно дали разбираха какво пеят или просто повтаряха думите Grinning

# 418
Да пораздвижа малко темата, че скоро никой не е писал. Има оферти за ранни записвания за 2026 година за Дюни.
https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/hoteli-dyuni-2026-5
На първо четене, цените са увеличени с 3-4 % сравнено с това лято. Сравних само за х-л Холидей вилидж, същият период и същата конфигурация, както бяхме това лято.

# 419
Тази година много рано излязоха офертите. За сега май само Холидей Планет са пуснали лято 2026.

Общи условия

Активация на акаунт