Къде в Пловдив??? - 101

• 33 152
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Тра-ла-ла
Здравейте, моля за помощ, дали някой е използвал този крем? Препоръчаха ми го, но никъде в Пловдив не мога да го намеря.
Аз съм го ползвала и вършеше работа. Преди много време го бях търсила и беше изпезнал. Виж онлайн...излиза в аптеки Субра. Сигурно и другаде.

# 166
Мога ли да стигна с кола до Автогара Юг?
Извинявам се за въпроса, но не съм ходила натам от поне месец да не кажа 2.Знам че има ремонти, но ми пристигат гости с багаж и се чудя как да ги посрещна.

Трябва да минеш по задните улички от към Авксентий Велешки. От бул. Христо Ботев не можеш да влезеш.
Ако идваш от Централна гара може да спреш срещу автогарата до спирката за кратко.

# 167
  • Пловдив
Извинявам се за въпроса, но не съм ходила натам от поне месец да не кажа 2.Знам че има ремонти, но ми пристигат гости с багаж и се чудя как да ги посрещна.

Трябва да минеш по задните улички от към Авксентий Велешки. От бул. Христо Ботев не можеш да влезеш.
Ако идваш от Централна гара може да спреш срещу автогарата до спирката за кратко.

Благодаря Simple Smile

# 168
От къде в Кичука мога да си купувам насипно кафе на зърна?

# 169
Хартия събирам в големи торби и ги оставям до контейнерите за боклук.
Изчезват бързо.

# 170
Ако не е късно - Може да спрете на синята зона Кирил Христов или ГМДимитров. Влиза се откъм Цанко Дюстабанов ( фитнес пулс) .Точно зад Автогара Юг се пада,обикновено има място по сините зони.

# 171
В Кичука някъде в района на Лидл/Кауфланд има ли ветеринарна аптека?
Къде гравират? Искам да купя за котките ми малки медальончета и да им гравирам моя номер и имената им.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 19:17 от Morkovelka99

# 172
Здравейте,  къде  в жк. '"Тракия" могат да се купят готвени ястия-супи, манджи?

# 173
  • Пловдив
Здравейте,  къде  в жк. '"Тракия" могат да се купят готвени ястия-супи, манджи?
Срещу блок 45, в блока са Тракийски гозби. Имат най-различни готвени ястия, от супи, скара, манджи, салати та до десерт. Имат фейсбук страница, на която всеки ден качват менюто. Почти цялото меню сме опитали, вкусно е. Почти от самото им откриване сме им клиенти.
В блока, в който се намира Пицария Аморе, са Чили - отново готвена храна. От там също сме яли, но цените са една идея по-високи. Имат си сайт, на който качват менюто. Другият обект на Чили е в сградата срещу дюнери Алекс, отстрани на УниКредит Булбанк. От там не сме взимали.
Готвено има и на топлата витрина на Т-Маркет до Форума.
Повечето заведения си имат обедно меню.
Друго място не се сещам да има в квартала.

# 174
Супи има на зеленчуковия пазар до гиросите, срещу Католическия храм. Вкусни, на нормални цени.

# 175
  • Пловдив
И ние сме взимали веднъж супи оттам - вкусни бяха.

# 176
Къде мога да намеря стелки за обувки?
Но подходящи за сезона, някакви 'дишащи', а не естествена кожа и гума, нито силикон.
В първите се пързаля кракът ми в обувката, а вторите ме изпотяват.

# 177
Но подходящи за сезона, някакви 'дишащи', а не естествена кожа и гума, нито силикон.

https://maps.app.goo.gl/ziRB77kSR2CsVa4K6

# 178
  • Пловдив
Здравейте,
да имате телефон на майстор за пропаднала стъклена врата .Не съм наясно какъв специалист трябва да бъде.Ако някой е имал такъв проблем ,моля да сподели контакти.

# 179

https://maps.app.goo.gl/ziRB77kSR2CsVa4K6
Благодаря!
Разгледах сайта на магазина. Стелките са по-скъпи от обувките ми. 😳

Ще съм благодарна и на други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт