Къде в Пловдив??? - 101

• 33 228
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър гримьор?

# 556
  • Точно където трябва
Как да стигна от Пловдив до Златоград - най-пряк и читав път?

# 557
Здравейте! Спешно ми трябва В и К специалист за откриване на теч. Моля за насоки!

# 558
Може ли да ми препоръчате добър гримьор?
Антоана
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063700202000

# 559

През Кърджали

# 560
Здравейте! Спешно ми трябва В и К специалист за откриване на теч. Моля за насоки!

Ако намериш, пиши ми, че и аз търся.

# 561
Диагонално на Дома на културата има един арабски ?! ресторант,дали е прясна храната там ,имате ли впечатления?

# 562
# 563
Знаете ли къде има контейнер за изхвърляне на стари крушки, както например има за батерии? Някъде съм виждала, но не се сещам къде.

# 564
В Кауфланд имаше за онези живачните, но вече май няма?

# 565

Ако намериш, пиши ми, че и аз търся.

Имахме скоро оплакване от съседа под нас, че му избива влага. Викнахме майстор, свали ни два реда плочки в банята, за да установи, че там където кърти, проблем- няма. И понеже щеше да продължава, го спрях и  търсих фирма с термокамера. От всички които прозвъних или не ми вдигнаха веднага или  не ми хареса цената която ми предложиха. Накрая стигнах до https://www.ogistroi.com/. Човека е  точен, не взима скъпо и ако се наложи, може да Ви направи и ремонта( в нашия случай не го наехме, защото майстора дето ни изкърти плочките, пое ангажимент да си ги нареди след това). И определено препоръчвам да почнете с тази диагностика( щото  се оказа, че теча не е от нас, ама направихме един извънареден ремонт на банята).

# 566
  • Пловдив

Кърджали, но трафикът към Маказа е ужасен, а вътре в Кърджали улиците миналата година бяха дупка до дупка.
Може и през Смолян, много завои, но гледките са уникални.
Ние миналата година на отиване минахме през Кърджали и се върнахме през Мадан и Смолян.

# 567
  • Пловдив
Диагонално на Дома на културата има един арабски ?! ресторант,дали е прясна храната там ,имате ли впечатления?
Храната е прясна и вкусна, като домашно приготвена. Пускат вачери и в Грабо.

# 568
Благодаря за отзива,ходихме, много ми хареса и храната и обслужването. Приятно място.

# 569
  • Пловдив
Може ли име на заведението?

Общи условия

Активация на акаунт