Къде в Пловдив??? - 101

• 32 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Хасково
С 44 мога ли да стигна от спирката до Метро до Тримонциум?
И можете ли да дадете препоръка за агенция или човек, който може  да организира пикник изненада за повод?
. Пробвайте Надя от Гардения. Тя ни организира сватбата. Предполагам, че ако не е много заета би се наела Simple Smile

# 676
И можете ли да дадете препоръка за агенция или човек, който може  да организира пикник изненада за повод?
https://picnic-moments.company.site/
https://www.gift-tube.com/romantichen-picnic-za-dvama
Питай и за Пловдив може да имат варианти (ако трябва да е тук де)

# 677
# 678
Знаете ли място което да доставя храна малко извън Пловдив . Говорим за 2-3 км извън града . И да е нещо като дюнери . 

# 679
Знаете ли място което да доставя храна малко извън Пловдив . Говорим за 2-3 км извън града . И да е нещо като дюнери . 
Аладин доставят.

# 680
Сенди също.

# 681
Аладин работят май с takeaway , а те не се навиват на извън Пловдив .

# 682
Аладин имат собствена доставка. Да не те смущава факта, че колцентъра им е в София. Ще ти звъннат за потвърждение на поръчката.

# 683
Kой бихте препоръчали като най-добри за храна до дома. Съотношение цена-качество

# 684
Може ли някой да ми даде съвет как да отстраня голямо мазно петно от олио от едно яке? Вече два пъти пера с Вениш, но голям ефект няма.

# 685
  • Пловдив
Може ли някой да ми даде съвет как да отстраня голямо мазно петно от олио от едно яке? Вече два пъти пера с Вениш, но голям ефект няма.

с веро отгоре на самото петно, друго не ми идва на ум. Или напръскай с обезмаслител.

# 686
  • под тепетата
Гел за чинии Тест - намазваш, оставяш да престои и переш.

# 687
  • Пловдив
Момичетата ти дадоха съвети, но ако имаш и други подобни въпроси, може да ги зададеш тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1579632 Simple Smile

# 688
Благодаря на всички за съветите!

# 689
Kой бихте препоръчали като най-добри за храна до дома. Съотношение цена-качество
Лозана ползвам от години, доставят и извън Пловдив.

Момичета, имам спешен въпрос - за издаване на първа лична карта на дете на 14г. Плаща ли се глоба ако се просрочи 30 дневният срок след навършването на 14г.? Освен акт за раждане, и моя лична карта - счита се, че детето живее на моя адрес или трябва да вадя накакъв документ за постоянен адрес? Самата аз по ЛК се водя на стар адрес, но настоящият ми е друг...В този случай, за постоянен адрес на детето трябва да отида в Общината на района, където живеем ли?
Благодаря предварително на всички отзовали се. Свари ме неподготвена тази информация, последният месец главата ми не беше на себе си и съм изключила съвсем за това..

Общи условия

Активация на акаунт