Къде в Пловдив??? - 101

• 32 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
За съжаление се плаща глоба. Моя колежка ги глобиха, бяха извън страната, но това не ги извини. Размерът на глобата е май по преценка на длъжностното лице.

Важно е един от двамата родители да придружи детето, независимо кой, няма нужда като при вадене на паспорт да бъдат и двамата. Не забравяйте акта за раждане на детето и вие с ЛК.

# 691
Каква е актуалната нормална цена за подстригване (за Смирненски става въпрос)? Вероятно съм се подстригвала при фризьорка към края на 2018 г. за последно.😅 Косата ми е дълга до кръста- нали преди години измислиха различни цени за подстригване на къса, средна и дълга коса...🤪 В случая ще искам доста скъсяване на дължината, но очаквам да ме таксуват като подстригване на дълга коса.🙂
12 лв са взели на майка ми /пенсионерка/ за подстригване на къса коса.

# 692
Нашата взима 15 лв. за мъжко и 20нза женско подстригване (Тракия).

# 693
В Тракия ми вземат 12 за къса коса.

# 694
По квартали не мисля, че е правилен филтър, звиси от салона. В Каприка са ми взимали 15лв.

# 695
Шантал, 15 лв за каква дължина коса?😊 Точно в този район ми е много удобно място.

# 696
Средна е моята. Но честно казано не съм виждала да таксуват според дължината. Подстригването е дамско, мъжко, детско. Виж, боядисването вече варира за къса, средна и дълга.
Питай по телефона.

# 697
Последно, когато се подстригвах, цената беше според дължината. Благодаря, придобих някаква представа.🙂

# 698
Понеже сме на тема фризьори - препоръчайте ми добър фризьор в Смирненски или Прослав. Търся си квартален фризьор, на който часовете не са му със седмици запазени.

# 699
  • Точно където трябва
Мога ли да платя синя зона за цял ден с последователни смс- и?

# 700
Мога ли да платя синя зона за цял ден с последователни смс- и?
Може, ако няма ограничение до колко чАса е паркирането. Иначе с последователни си отчита както трябва.

# 701
Снощи (в полунощ) ми се наложи да ползвам такси, но при набиране и на Еко и на Елма, веднага прекъсваше връзката - не само от моя телефон.
Някой знае ли на какво се дължи това?

# 702
  • Точно където трябва
А къде около Тримонциум мога да си оставя колата на Не синя зона. Ще съм в чужбина, все имам проблем с роуминга и ако не стане работата ... Всъщност изпращането на СМС зависи ли от роуминга ...много съм боса?

# 703
Снощи (в полунощ) ми се наложи да ползвам такси, но при набиране и на Еко и на Елма, веднага прекъсваше връзката - не само от моя телефон.
Някой знае ли на какво се дължи това?
032 слагахте ли пред номера?

# 704
Да! И двата номера са ми запаметени в телефона и ползвам отдавна.
Бях много разочарована.
Наложи се тепърва да търся други номера от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт