Къде в Пловдив??? - 101

• 33 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
"Франкофони", срещу паметника на Съединението. Нямам координати, но сигурно ги има в нета. Добри са.
Нямам лични наблюдения, но на колежка детето учи там френски. Много беше доволна.

# 136
  • Пловдив
Набират персонал, има обяви, ама къде ще е магазина...?

# 137
А дано да е в Плаза. Не съм ходила в сегашния.

# 138
  • plovdiv
Айко щяло да е на пътя за Асеновград,но къде точно?И писаха ,че ще е готово до края на годината,но никъде не виждам да строят нещо с такъв мащаб.

# 139
Някой може ли да ми каже дали автобус 24 в посока от Прослав към Тракия минава през кино Гео Милев? Чета в сайта на общината, че от там му е пътят, но понеже все правят промени във връзка с ремонта на Централна гара и не знам дали да разчитам на това разписание. Благодаря!

# 140
  • Пловдив
Здравейте,
може ли да ми препоръчате фирма за асансьорна поддръжка на приемлива цена.
Асансьора е в сграда на 4години.
Има спирка качване и още 4.
Досега таксата ни беше 65лв(задържа се 1г), сега хоп 80лв.
Може и такива да са цените, не знам.
Благодаря предварително

# 141
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже дали автобус 24 в посока от Прослав към Тракия минава през кино Гео Милев? Чета в сайта на общината, че от там му е пътят, но понеже все правят промени във връзка с ремонта на Централна гара и не знам дали да разчитам на това разписание. Благодаря!
Да, минава от там, днес се наложи да използвам тази линия и маршрутът в тази посока няма промяна.

# 142
Да, минава от там, днес се наложи да използвам тази линия и маршрутът в тази посока няма промяна.

Днес със сигурност минава. Имаше една статия преди седмица, че предстои от 01.07. затваряне на  преминаването от и към гарата,  но тези дни нищо не са писали. Предполагам утре ще се разбере или в следващите дни. Следя новините, че ме касае как ще се придвижвам до работа.

# 143
  • Пловдив
Здравейте, някой знае ли къде се премести магазина за спално бельо и хавлии, който беше в едни бараки на ъгъла на ул. Преслав и Гладстон?

# 144
  • Пловдив
Здравейте! Мога ли да отида до Войводиново през Брезовско шосе? Благодаря предварително!

# 145
Здравейте! Мога ли да отида до Войводиново през Брезовско шосе? Благодаря предварително!
Не. След търговията има затворен участък. Имаш два варианта, излизаш през карловско шосе, на светофара на Ален мак в дясно или през Рогошко шосе.

# 146
  • Пловдив
Може ли препоръка за фирма за почистване на прозорци. Отвън са напръскани с нещо като грунд. Не е много и се чисти. За апартамент става въпрос, ако има значение.

# 147
  • Пловдив
Мога ли от Иван Вазов да се включа към Васил Априлов, все още?

# 148
Някъде има ли контейнер за рециклиране на текстил. На БЧК не са пригодни, те са за дрехи, които могат да се носят. НМ не ми е опция в момента.

# 149
  • Наблизо
Здравейте!Търся занимания за 3 годишно дете през лятото-нещо като ателиета с рисуване,театър,кукли,музика.
Не търся точно занималня,а развитие на способности и интереси..
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт