Къде в Пловдив??? - 101

• 33 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Ботичели да, вярно. Колкото до дъски - търся истински дебели дъски. В хипермаркетите са тънки или пластмасови. Моята дъска бе купена от пазар на занаятите....  Последната купена от хипермаркет се разпадна на две части без особени усилия от моя страна.

# 496
Вкъщи ползваме големи бамбукови дъски. От тук
https://www.mira-n.net/daski_wood.html
Не са мръднали 10+ години.
Имам и за сервиране от Лидъл, също са чудни.
На ММ му подариха дебела дървена дъска занаятчийска, не знам с какво масло са я мазали, ама вони ужасно. Вече 5м се изветрява на въздух, ама за ползване не става, само за декорация евентуално 😁

# 497
Не ме устройват бамбуковите. Пухи, съжалявам за твоят опит с дъска от занаячии, но моя е чудесен. Пробвай с шкурка и минаване с вряла вода.
На моята дъска принципно ѝ няма нищо, но една калпазанка я сложила под обувките ни. Сега въпреки че мога да изшкуря, залея с вряла вода и да напръскам евентуално с етилов спирт, освен да я измия с препарат..... Ами ще ми бъде гнус да режа върху нея 🥴

# 498
Нищо й няма на дъската, измий я с препарат и вода и си я ползвай.
На ММ любимо му е любителското дърводелство, дъски и ножове. Таз миризливата си я е запазил да я обработва като му остане време, та ще се ползва със сигурност в един момент. Но е много тежка и не особено практична за ежедневна (60*40 см е).
Предпочитам бамбуковите защото са по-леки, а са много издържливи на всякакво подмятане. И в миялна са влизали чат-пат, нямам забележки.

# 499
  • Пловдив
Не ме устройват бамбуковите. Пухи, съжалявам за твоят опит с дъска от занаячии, но моя е чудесен. Пробвай с шкурка и минаване с вряла вода.
На моята дъска принципно ѝ няма нищо, но една калпазанка я сложила под обувките ни. Сега въпреки че мога да изшкуря, залея с вряла вода и да напръскам евентуално с етилов спирт, освен да я измия с препарат..... Ами ще ми бъде гнус да режа върху нея 🥴

Не е в Тракия, но по рано в месарския магазина на Южен полъх на Полиграфията имаше дървени дъски.
Иначе аз мойте съм ги взимала от една дърводелска група във ФБ.

# 500
  • Пловдив
Дебели дъски сигурно ще има през септември на някой фест - Капана фест или занаятите.
Също, ако имате път към Бачково, отпред пред манастира съм виждала.

# 501
За дъски +1 за Месарницата на Южен полъх - Полиграфия. Изключително здрави!

# 502
  • ПЛОВДИВ
За чехли или сандали с платформа мога да препоръчам марката Тенденз. Сега май имат магазин и в мол Марково тепе.

# 503
Магазина на Паоло Ботичели, който е преди/след Халите ли работи? Най- малкия, който беше на главната?

# 504
Момичета, в Пловдив има ли машини за жълти стотинки?

# 505
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив има ли машини за жълти стотинки?

Не

# 506
Здравейте.Някъде да сте засичали хубав сушилник за чинии на 3 нива от хромираите?

# 507
  • Пловдив
Здравейте

Събирам препоръки за ортодонт за поставяне на брекети на дете.

# 508
  • Пловдив
Лас Вегас, ние имахме събрани жълти стотинки в една чаша( 3-4лв) и ги изсипах в машината за плащане на самообслужване    (отделението за монети) в Кауфланд Grinning

# 509
  • Пловдив
Здравейте

Събирам препоръки за ортодонт за поставяне на брекети на дете.
Ние ходихме при Йорданови на ул.Иван Вазов - доц.Мира Йорданова и доц.Светла Йорданова

Мои познати пък са доволни от К-дент (мисля, че така се казваше) - намират се врата до врата с Йорданови Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт