Къде в Пловдив??? - 101

• 33 244
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
От страната на гробищата, почти до входа им. Има и места за паркиране отпред.

# 481
Води се на Източен 50.
Като идваш от светофара с Мария Луиза се пада втората кооперация, с паркинг отпред, преди входа на Централни гробища. Надписът е AY GROSS Depo market

# 482
  • Пловдив
Здравейте.От къде се издава удостоверение за наследници ?

# 483
Здравейте.От къде се издава удостоверение за наследници ?

От общината по адрес. Където водят адресите регистрации.

# 484
  • Пловдив
Аз живея в район Централен.На ул.Хр.Г.Данов ли е общината ?

# 485
Удостоверението за наследници се издава от районната администрация  на починалото лице.

# 486
От общината ( отдел ГРАО ) по постоянен адрес на починалия.

# 487
  • Пловдив
Благодаря.

# 488
Момичета, тръгнало ми е на майстори...Моля да ми препоръчате водопроводчик, за смяна на поплавък в тоалетната...елементарно е, и вече двама ми отказаха, че за толкова дребна работа не им се разкарвало, но аз вече трети месец плащам безумна сметка за вода, защото водата в тоалетната не спира да тече...

# 489
Няма кой да дойде за нещо, което струва 10 лв и да ти вземе 50...
Виж в тубата има доста клипчета, можеш и сама да се справиш. Аз съм сменяла също, защото ММ трудно ми връзва вече за дреболии... Не е сложно и инструменти не иска.
Най-вече спри водата към казанчето преди да разглобяваш. Може старото само да се е разместило. Ако ново трябва - вадиш, снимаш, ново 10тина лв и завинтваш пак.
Горе от копчето за водата се развива, за да се свали капака.
Ето например https://youtu.be/waGUCSR5wTo

# 490
16 лева е в магазините нов механизъм за казанчето. Трябва само да уточниш, когато купуваш новото е дали водата влиза странично или от долу на казанчето. Може само да си го смените, има подробни клипчета в тубата. Като не се отзовават майстори, викаш Неволята.

# 491
Момичета, отчаяна съм.

Къде, по възможност в Тракия, мога да закупя истинска дебела дъска за рязане? Моята вече за нищо не става Sad

И още един въпрос - откъде мога да си взема чехли на платформа? Да има по възможност малки номера 35/36...  и да не са лелински модели, че са за голяма капризна дама... Sad

# 492
  • Пловдив
Малки номера и богат избор има в Паоло Ботичели /дано само е останал някъде магазин из града, че по моловете изчезнаха/.

# 493
Момичета, отчаяна съм.

Къде, по възможност в Тракия, мога да закупя истинска дебела дъска за рязане? Моята вече за нищо не става Sad
Стига де, за една скапана дъска ли ще се отчаяш?!?
Дъски има по 15 модела във всеки един хипермаркет. В магазини тип левчета също.

# 494
Момичета, отчаяна съм.

И още един въпрос - откъде мога да си взема чехли на платформа? Да има по възможност малки номера 35/36...  и да не са лелински модели, че са за голяма капризна дама... Sad
В Пепко в Тракия има много хубави дървени дъски.
За обувки - Паоло Ботичели на центъра (в началото) си стои

Общи условия

Активация на акаунт